A+ A-

Egy üzletasszony naplója 8. rész

Átirat
35. fejezet
A VIP parti
Hans temetése után jó pár hónapig megint csak Lajossal kúrtam. Aztán egy reggelen egy országgyűlési képviselő, akit elit partijaimból jól ismerek, felhívott:
- Azonnal találkozni akarok veled, bárhol is vagy, oda megyek.
"Hűha! Ennyire dughatnékja van?" - kérdeztem magamtól.
A gondolatra már kezdett is nedvesedni a puncim. Éppen vidéken voltunk családostul, Lajos egyik rokonánál, a festői szépségű Hévízen. Róbert - az országgyűlési képviselő barátom - délre már meg is érkezett. Bár kocsival jött, a pályaudvaron találkoztunk, nem akartam a családom belekeverni.
Leültünk egy kávézóban. Bugyi persze most sem volt rajtam, a miniszoknyám alá kellemesen befújt a szellő a pinámra, melyet indulás előtt borotváltam le. Újra a régi, feledhetetlen érzés! Érdeklődve hallgattam Róbertet, hogy mi is az a halaszthatatlan és sürgős dolog.
- Szorul a hurok a nyakam körül politikai okból kifolyólag és eszembe jutott egy ötlet. Az ellenzékiek körében van egy vezető személy, akit meg kellene zsarolni, és arra gondoltam, csináltatnék róla pár fotót, amint téged kefél. A gond csak az, ő nem jár swinger klubokba és hűséges férj. Kérlek, találj ki valamit.
Nekem ez nem tetszett, felálltam és otthagytam. Szívesen baszok idegenekkel, ha éppen olyanom van, de nem megrendelésre és pláne nem akkor, ha az a címlapokra kerül. Ha felizgulok, és puncim lucskos, széttárom a lábaim, s bárki megkúrhat, de a nyilvánosságra nincs szükségem.
Mikor visszaérkeztünk Budapestre, egy nagyon régi, még kislánykori barátnőm telefonált. Rendszeresen tartottuk a kapcsolatot, így tehát nem volt benne semmi szokatlan. Ő volt a nagyon kevesek egyike, aki tudott dolgaimról, és akinek még első kalandjaimat részletesen elmeséltem.
- Teljesen el vagyok keseredve, már az öngyilkosságon gondolkodtam. Már több mint egy éve nem dugtam. - mondta a barátnőm a telefonba.
A teste jó volt, de arca nem igazán volt szép, s hiába volt egy angyali teremtés, a férfiaknak nem kellett. Leszbikus hajlamai nem voltak, így a nők felől sem kaphatott kielégülést.
Ekkor pattant ki agyamból az ötlet: segítek Róbertnek. Azon nyomban fel is hívtam és elmeséltem neki tervemet. Bár a zsarolás maga továbbra sem tetszett, de a gondolat, hogy ezzel segíthetek legjobb barátnőmön, Editen, megnyugtatott.
Pár nap múlva volt egy VIP parti, ahol sok ellenzéki politikus és médiasztár gyűlt össze. Róbert szerzett nekem egy meghívót. Magamra vettem legelegánsabb ruhámat és kezdő újságírónak adtam ki magam. A ruha nem volt kihívó: fekete, térdig érő estélyi, hátul mélyen kivágott, nem átlátszó. Elől voltak gombjai, amik gondosan be voltak gombolva kivételesen. A ruha alatt teljesen meztelen voltam, se melltartó, se bugyi.
A parti már javában folyt, mikor a célszemély Dániel közelébe tudtam férkőzni. 50 év körüli kopaszodó, kövér ember volt, kissé visszahúzódó, de befolyásos. Nem első vonalbeli politikus, inkább háttérszereplő. Hagytam, hogy ő szólítson meg. A feleségével volt, aki épp lelépett egy nővel a terem másik végébe, így egyedül maradt. Vörösbort kortyolgattam, miközben általános, közhelyes kérdéseket tettem fel. Hirtelen, teljes meglepetésemre, egy tévés műsorvezető ismerősöm lépett oda hozzánk, egy helyes 25 éves srác, aki többször megfordult az orgiáimon. Sármos, 18 centis farka van, szexmániás.
- Elnézést kérek. - mondtam Dánielnek.
Félre vonultam a tévés sráccal.
- Örülök, hogy itt vagy te is. - mondta a srác. - Keféljünk egyet a mosdóban.
Jó párszor basztunk már. Nagyon jó volt az ágyban, de most nagyon nem örültem neki.
- Ha most úgy csinálsz, mint ha nem ismernél, akkor holnap meg kúrhatsz. - mondtam neki.
Ajánlatom széles mosollyal elfogadta.
Visszatértem Dánielhez. Úgy 15 perc elteltével már elkülönülve, az egyik sarokban dumcsiztunk. Szemmel láthatóan tetszett neki, hogy valaki foglalkozik vele is, a többi sajtómunkatárs csak a nagy fejesekre hajtott. Meleg volt a teremben és a bor is rásegített. Mindketten beittunk, de én még rá is játszottam.
- Menjünk ki a teraszra, nagyon meleg van. - Ahogy kiértünk, kiengedtem pár gombot, miközben mosolyogva a fülébe súgtam: - Ezt a hőséget nem lehet elviselni.
Hasamig kigombolkoztam, de a ruha szabása miatt ez nem volt feltűnő, csak mikor még egy pohár vörösbor után leültünk két székre teraszon. Addigra már Dániel meztelen hátamat simogatta. Ülés közben a ruha szétnyílt és köldökömig minden láthatóvá vált. Mások is voltak a teraszon, de a sötétben nem vettek minket észre. Megjátszottam, hogy már nagyon részeg vagyok. Dániel hátamat simogatta teljes hosszában, közben felsőtestemet nézegette. Formás melleim és keményen álló bimbóim engem is felizgattak még jobban, bizony szép látvány voltam. Hosszú perceken keresztül üldögéltünk így, én lehunytam szemem - közben persze kikandikáltam - s ő habzsolta szemeivel a nem mindennapi látványt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:53
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2011. 03. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?