A+ A-

Egy üzletasszony naplója 1. rész

Előszó
Egy Vas megyei kisvárosban láttam meg a napvilágot 1970 őszén. Abban az évben, amikor a Genezis együttes újsághirdetés útján keres dobost, először rendezik meg a "Föld Napja" környezetvédelmi akciónapot, s ekkor születik Nagy Tímea, olimpiai bajnok párbajtőrvívó és Andre Agassi, amerikai teniszező. Családunk az átlagnál szerényebb körülmények közt élt, de nem nyomorogtunk. Apám francia, a háború alatt ismerkedett meg anyámmal. Vallásosak voltak, s engem is próbáltak úgy nevelni, de azok az idők nem voltak megfelelők, s a hitben engem leginkább a szolidaritás, a szegények megsegítése, az őszinteség fogott meg, s persze biztosította kislányként a nyugalmas, félelem nélküli éjszakákat. Szüleim nagyon sokat dolgoztak, s nyughatatlanságukat én is örököltem.
Nyugat-Magyarországon az élet nem volt könnyű a háború után, bár mire én megszülettem, már jobb idők jártak. Az általános és középiskolában jó tanuló voltam, tanáraim kedveltek és osztálytársaimmal is jól kijöttem. Első - nem önkezű - szexuális élményeim is itt szereztem, mint oly sokan rajtam kívül. Akkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, habár persze jólesett. Azt hittem ez olyan, mint ünnepnapokon a torta. Sosem láttam vagy hallottam kúrni a szüleimet, de még csak csókolózni vagy ölelkezni sem. A szex abszolút tabu téma volt nálunk, s mindenre magamnak kellett rájönnöm.
Hogy miért írom ezt a könyvet? Először is: egész életemben naplót vezettem a velem történt fontosabb eseményekről. Hogy miért kezdtem el, fogalmam sincs. Talán mert barátnőimtől hallottam milyen jópofa dolog. Aztán mikor kamaszodtam, jólesett visszaolvasni egy-két élményemet. Felizgatott. Benedvesedtem és nagyot maszturbálva kielégítettem magam. Felizgult állapotban nagyon nedves leszek mind a mai napig - a nőgyógyászom szerint valószínűleg a Bartholin-mirigyek fokozott termelékenysége miatt - s szeretem nézni levemtől csillogó szeméremajkaimat, s szeretem nézni, ahogy mások, nézik. Ez még jobban felizgat, s már csak hajszál választ el az orgazmustól. De a kielégítést most már másra hagyom. Így még jobb.
Ja, hogy miért is írom mindezt le? Hát megvannak a naplóim, amik persze rengeteg egyebet is tartalmaznak. Szex tartalma a bejegyzések kb. 20%-ának van. Életem elmúlt negyven éve alatt rengeteg - s ez nem túlzás - tapasztalatot szereztem a szex terén, s láttam az emberek hogyan viszonyulnak hozzá. Sokukat boldogtalanná tesz hiánya, másokat elállatiasít és elbutít állandó hajszolása. Megint mások - pl. a kurvák többsége - megcsömörlik tőle, igazán élvezni egy idő után nem képes, számára munkává válik.
Én mind a mai napig nagyon élvezem, s úgy tervezem, még 60 évesen is aktív szexuális életet fogok folytatni, ha megérem azt a kort. Hogy ez lehetetlen? Ugyan, dehogy! A szex nagyon fontos az ember életében. Energiákat szabadít fel, életerőt ad, boldoggá tesz, egyszóval: egészséges. Nekem mindig voltak 60-70 éves partnereim, bár itt a "partner" szó legtöbbször nem jelent többet egyszeri alkalomnál. "Karitatív szex"-nek hívom ezt, mivel különös késztetést, sőt felelősséget érzek azért, hogy a magam módján az elesett, szegény vagy idős embereken segítsek. Van, akinél egy mell kivillantása vagy a pina megmutatása elegendő, van, akinél ez egyszeri rendes dugást jelent, s megint másoknál rendszeres kefélést. Még mielőtt azt hinnék, álszent vagyok: nem csupán az illető személy megsegítéséért teszem, jómagam is élvezem, sőt módfelett élvezem. Jóképű férfiakkal és csinos nőkkel ismerkedtem meg az évek során, de leginkább továbbra is a karitatív szexet élvezem. Egy pszichológus barátom szerint a kislánykori szegénység, a fél-vallásos neveltetés és fejlett segítőkészségem mind közrejátszanak abban, hogy felerősödik libidóm, szexuális éhségem. És szeretek adni, és jólesik - szexuálisan is - ha látom, boldoggá tettem egy rászorultat. S persze nem csak az idősek iránt érzek így, hanem pl. a hajléktalanok is megérintenek. Ilyenkor azonban mindig elfog a pánik, a félelem a fertőzések miatt. A higiénia számomra nagyon fontos. Sőt létfontosságú. Hajléktalanok esetén ezért általában a mutogatás marad: egy-egy mellnek vagy borotvált pinának nagyon tudnak örülni, néha - ha a higiénia engedi - gumival baszunk, mondjuk egy lépcsőházban vagy parkban. Az is megtörtént egyszer, hogy férjemmel otthon, Budapesten hazafelé menve találkoztunk két koldussal. Tél volt, nagyon hideg, késő este és szakadt az eső. Adtam nekik egy kis aprópénzt - mindig adok - s felhívtam mindkettőt a lakásunkra melegedni. Elküldtem őket zuhanyozni és vacsorát kaptak. Már menni készültek, mikor férjem Lajos megkínálta őket jófajta pezsgővel. Lajos tudta mit akarok, s köszönésképp rámosolyogtam, s közöltem:
- Én is lezuhanyozom.
Teljesen meztelenül jöttem ki a fürdőszobából, s bementem utánuk a nappaliba. Leültem a kanapéra a két hajléktalan közé és lelocsoltam magam pezsgővel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherfabia 2014. 02. 23. vasárnap 06:26
Én is rászorulnék! wink
#14 listike 2013. 11. 7. csütörtök 06:58
Kezdetnek nem is rossz.
#13 A57L 2013. 10. 19. szombat 04:16
Elmegy.
#12 devilmanrobi 2010. 10. 3. vasárnap 10:39
Szar szar szar...es nem hiszem h a masikat te irtad,ne etess ezzel.Atirsz egy forditast es annyi,30 napos tagsag ezert is jar
#11 Bob__ 2010. 08. 6. péntek 19:41
De elolvasom majd szerintem, mert kíváncsi leszek, hogy a főhősünk, majd hogy jut el a vas megyei kisvárosból Kaliforniai nyaralóba smile
De továbbra is azt mondom, hogy nem lenne baj, ha oda biggyesztetted volna, hogy ez egy megírt sztori, fordításának átirata.
#10 Zoli77es 2010. 08. 3. kedd 07:07
Bob! Szived joga mit csinálsz.De hidd el van vele munka bőven.Pl.ott van a rengeteg helyesírási hiba kijavítása.Na de nem magyarázkodom.Mint mondtam,nem kötelező ezt olvasni.
#9 Bob__ 2010. 08. 2. hétfő 11:34
Sejtettem, hogy egy ember munkája, de akkor mér nem jelezted az elején?
Ha fordítás, akkor illene megjelölni a forrást, ha meg átírat akkor is.
Mert lényegében, itt nincs másról szó, mint egy történetről több bőrt lehúzni.
Így elő kotrok én is egy régebbi sztorit, ami amerikába játszódik, és Miami.-t átírom Baktalórántházának, Sophiból lesz Zsófi, Steveből lesz Pistike, és máris kész az új történet.
#8 Zoli77es 2010. 07. 31. szombat 19:56
Bob! Azt is én tettem,fel de abbahagytam, és most újra kezdem magyarosítva.Név,helyszin stb.És nem 5 rész lesz.Akinek nem tetszik olvasson mást.
#7 Bob__ 2010. 07. 30. péntek 12:36
Tudjuk, hogy lesz folytatás, hisz már fenn van :P
Tiborg, itt keresd őket smile

Naplóm 1. rész
(gruppen történet)

Naplóm 2. rész
(gruppen történet)

Naplóm 3. rész
(gruppen történet)

Naplóm 4. rész
(gruppen történet)

Naplóm 5. rész
(gruppen történet)
#6 Zoli77es 2010. 07. 29. csütörtök 23:08
Szia tiborg!

Lesz folytatás smile
#5 tiborg 2010. 07. 29. csütörtök 07:06
Jol kezdodik,szepen felfuzott,es gramatikailag tiszta toretenet,csak legyen folytatasa!....mert felcsigazta erdeklodesemet!...
#4 Saskia 2010. 07. 28. szerda 19:08
Hallo Bob_! Én sem vagyok tévedhetetlen.
#3 Bob__ 2010. 07. 28. szerda 13:47
Lényegében már volt smile Fura, hogy Saskia nem vette észre smile
#2 Saskia 2010. 07. 28. szerda 08:11
Vajon melyik háborúról beszélsz???
#1 Törté-Net 2010. 07. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?