A+ A-

Egy üzletasszony naplója 21. rész

81. fejezet
Boulder City
A nagy hőségben utaztunk tovább. Az autó ugyan klimatizált volt, de én azt nem bírom, megfájdul a fejem tőle és néha meg is fáztam már miatta, ezért inkább leengedett ablakokkal közlekedtünk. Imádom a forróságot és Jake se nagyon ellenkezett, főleg miután kérésére minden ruhámat levettem és teljesen meztelenül ültem mellette.
Az autó nagyon hasznos dolog, s itt nem elsősorban arra gondolok, amire legtöbben. Hasznos a szex területén is, hiszen nem csupán eljuttat távoli helyekre, messze az otthontól, hanem egyben védelmet is nyújt. Itt nyugodtan lehet meztelenkedni. Ha gond van, csak továbbmegyünk. Az utcán úgy vagyok meztelen, hogy a legtöbben észre sem veszik, mert az emberek nem szoktak szándékosan benézni minden autóba. Végszükség esetén a hátsó ülésre is lehet ülni, oda még nehezebb belátni. Ugyanakkor, ha meg akarom mutatni magam valakinek, csak leengedem az ablakot. Védelmet nyújt a nem kívánatos tekintetek elől, és védelmet nyújt fizikailag is, ami szintén nem elhanyagolható szempont. Imádok meztelenül autókázni, de legalábbis valamilyen szinten kitárulkozva. Hihetetlen milyen kevesen veszik észre hiányos öltözetemet ilyenkor, főleg a nagyvárosokban, ahol csak néznek ki a fejükből az emberek. Néznek, de nem látnak. Kisebb településeken már más a helyzet, ott kíváncsibbak az emberek, főleg ha idegen autót látnak. Olyankor megnézik az utasát.
Az út alatt sikerült aludnom kicsit. Mikor beértünk a városba, Jake igyekezett elkerülni a forgalmasabb utcákat. Így könnyen hihető volt, hogy eltévedtünk és útbaigazítást kellett kérnünk. Jake a fiatalabb srácokat nézte mindig ki nekem, de ha megláttam egy szimpatikus idősebb férfit, tőle is szívesen megkérdezte az útirányt. Közben a szerencsések megcsodálhatták a meztelen testemet. Így volt ez most is.
Első kiválasztottunk két tini srác volt. Jake megállt mellettük és felettem áthajolva a leengedett ablakon kiszólt.
- Eltévedtünk. Megmondanátok, merre kell menni a városközpont felé?
A srácok meglepődve bámulták a melleimet és a borotvált puncimat, én meg széles mosollyal üdvözöltem őket.
- Helló!
A módszer lényege ennyi. Ezt aztán lehet variálni a végtelenségig. Lehet csak kigombolt blúzban, lehet csak felhajtott miniszoknyában és kilátszó pinával, lehet teljesen meztelenül. Lehet úgy, hogy Jake otthagy velük, hadd beszélgessünk, lehet úgy, hogy alvást szimulálva fekszem meztelenül. Mindegyiket kipróbáltuk. Nehéz lenne eldönteni, melyik a legjobb. Valószínűleg a helyzet határozza meg. Előfordult, hogy csak a bal mellem látszódott ki a blúzból, miközben egy férfival beszélgettem egy bevásárló központ parkolójában, mégis úsztam a gyönyörben. Számomra a másik fél reakciója az, ami döntően számít. Ha örömet tudok szerezni, akkor én is jól érzem magam. A szex egyedül nem fontos, az másodlagos. Az izgalmi állapot az elsődleges. A hosszan tartó izgalmi állapot. Erre a meztelenül autózás az egyik legjobb megoldás.
Miután a 16 év körüli srácok alaposan megnéztek, megköszöntük a segítséget és tovább mentünk. Két utcával arrébb Jake megint útbaigazítást kért. A piros lámpánál várakozva egy 25 év körüli néger srác közeledett. Ő sokkal kevésbé lepődött meg, széles mosollyal méregette a testemet. Jake-re nem is nagyon figyelt, válasz helyett is csak beszélt össze-vissza. Figyelme kizárólagosan rám terjedt ki. Leginkább húsos puncim izgatta, amit szét is húztam neki még nagyobb örömére. Aztán a lámpa zöldre váltott és szó nélkül tovább mentünk.
A következő percben meglepett Jake. Kivett az ülés alól egy kígyóuborkát. Felnevettem. Rögtön tudtam mire gondol.
- Viccelsz? - kérdeztem mosolyogva.
- Dehogy. - felelte. - Dugd csak be a pinádba!
Meglehetősen nedves voltam már, ezért örömmel bedugtam a puncimba a legalább 23 centis uborkát. Teljesen friss és tiszta volt, biztos reggel vette. Kőkemény, kicsit rücskös is. Komótosan kúrtam a pinámat.
Megláttuk a következő a „áldozatunkat”. Fiatal srác volt megint, telefonált és nagyon sietett valahová. Jake így szólt:
- Ne dugd a puncid, csak hagyd bent az uborkát.
Lelassított majd megállt és kiszólt neki.
- Merre van a városközpont?
A srác felénk nézett egy pillanatra és bosszúsan visszaszólt.
- Bocsi, sietek!
Aztán hirtelen visszafordult. Rám meredt a tekintete, nyitva maradt a szája, majd pár másodperces késéssel beleszólt a telefonba.
- Később visszahívlak!
Rámosolyogtam. Benézett az ablakon, s akkor látta meg az uborkát a pinámban. Megint meglepődött. Ismét rámosolyogtam.
- Helló!
Jake belekezdett a mondókába, de a srác a puncimból kiálló uborkát bámulta továbbra is.
- Hé! - szólt rá Jake. - A srác riadtan emelte fel a fejét. - Ne a csajom pináját bámuld, hanem segíts megtalálni az Adams sugárutat!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 11. 4. hétfő 05:09
Nem rossz.
#3 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 12:12
Ez egy kurva,másra sem való.
#2 genius33 2013. 03. 19. kedd 07:22
Nem tetszett...
#1 Törté-Net 2013. 03. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?