A+ A-

Egy üzletasszony naplója 15. rész

60. fejezet
Spricc parti
A szülést követően pár hónapig kerültem a szex szinte minden fajtáját - akkoriban egyszerűen nem is kívántam -, csak a férjemet szoptam le naponta egyszer, erről egyszerűen nem tudtam lemondani. Utána viszont őrületes erővel tört rám a vágy. Judit punciját olyan gyakran - naponta kétszer - nyaltam, ujjaztam, hogy kiihassam édes levét, hogy már görcs állt a nyelvembe és az ujjaimba.
Egyik nap az utcán sétálgatva találkoztam egy régi ismerőssel, aki annak idején kurzusokra járt hozzám. Fiatal srácként nagyon élvezte, hogy a farka szemléltető eszköz volt és olyan 35-40 tini lány és férjes vagy elvált nő leszopta. Már nem emlékszem pontosan, de legalább 20-szor én is leszoptam a gyönyörű farkát. Mindketten idősebbek lettünk, de megismertük egymást.
- Van még tanfolyam? - kérdezte. - Szívesen befizetnék egy órára.
- Már bezártam az irodát. - válaszoltam.
- Ó de kár!
- Már abbahagytam a praktizálást.
- Nincs kedved dugni egyet? - kérdezte nem is olyan váratlanul.
Válaszul elmosolyodtam és egy közeli emeletes házra mutattam.
- Gyere!
Hátravonultunk a lépcsőház sötétjébe, leguggoltam és lehúztam a sliccét. Érdeklődve nézett le rám. Elővettem a nadrágjából a farkát, és mint aki hetek óta nem evett, olyan mohón szoptam az egyre keményebben álló faszt. Átlagos méretű - 18 centis - farka volt, nagyon szőrös herezacskóval. Ez az egyik gyengém. 15 perces szopás után a számba spriccelte a gecijét, én pedig a herezacskóját nyaldostam, majd most már lassan, komótosan, élvezettel szoptam a továbbra is keményen álló farkát. Lenyúltam, felhajtottam a miniszoknyámat és egyik kezemmel a pinámat dörzsöltem. Mire másodszorra is a számba spriccelte a gecijét, én is átestem egy orgazmuson. Gecije nagyon finom volt, örömmel nyeltem le. Felálltam, megigazítottam a miniszoknyámat és visszamentünk az utcára beszélgetni még egy kicsit.
- Össze tudnál hozni pár srácot egy spricc partira? - kérdeztem.
- Már nem is baszol? - kérdezett vissza.
Nem akartam elmondani neki, hogy jártam, inkább csak ennyit válaszoltam:
- Most csak szopni akarok. Össze tudsz hozni egy spricc partit? - kérdeztem ismét.
- Természetesen. - válaszolta határozottan.
Három nap múlva már minden készen állt. - Az ismerősömmel előtte bementünk egy szexboltba, hogy vegyek egy vibrátort. Csak két férfi volt az üzletben rajtunk kívül. Körbejártuk a polcokat és egyre jobban felizgultam az elém táruló látványtól. Pornóújságok, pornófilmek százai ontotta ránk a szex minden elképzelhető és elképzelhetetlen formáit. Odajött hozzánk az eladó.
- Segíthetek? - kérdezte.
- A vibrátorokat nézem, de nem könnyű választani. Szeretnék valami vékonyat, ami elég erősen vibrál. - Megmutatott párat, de becsomagolva nehéz dönteni. - Kipróbálhatom valamelyiket?
Csillogtak a szemei az örömtől.
- Természetesen, akár mindegyiket! - felelte.
Elmosolyodtam.
"Na, persze!" - mondtam magamban.
Az eladó visszament a pulthoz, hogy hozzon pár használt elemet, s odaszólt a másik nézelődőnek.
- Gyere, itt most műsor lesz!
Ő is jött vele. Az eladó felbontotta a nekem legszimpatikusabb vibrátort, behelyezte az elemet és a kezembe adta. Felhajtottam a miniszoknyámat és ott előttük izgatni kezdtem a vibrátorral a csiklómat, majd az egyre lucskosabb puncimba lassan feldugtam. 10-15 percig ki-be húzkodtam a vibrátort és egyre jobban éreztem magam. A férfiaknak nagyon tetszett a látvány. Leültem egy székre, hogy kényelembe helyezzem magam és a pasik körém guggolva figyelték, ahogyan lassan ki-be jár a pinámban a vibrátor.
"Kipróbálok egy másikat is." - gondoltam. "Nem, még se izgatom fel magam nagyon, hiszen várnak rám."
Így a kellemes negyedórás vibrizés után felálltam és megigazítottam a miniszoknyámat.
- Ez tetszik, ezt kérem. - közöltem.
Kicsit csalódottak voltak, biztos kúrásra is számítottak - legalább az én orgazmusomra -, de ezek bizony elmaradtak.
Megérkeztünk a lakásba, ahol már 8 férfi várt minket. Nagyban iszogattak, egyikük már teljesen részeg volt. Minket is megkínáltak whiskyvel, de csak én ittam, hiszen az ismerősöm vezetett. Nincs szükségem az italra, hogy a gátlásaim felszabaduljanak - sokan így vannak ezzel -, viszont szeretem és bírom az italt. Elkezdődött a parti. Leültem a kanapéra és rögtön a számba raktak egy nadrágból kiálló faszt. Pár perc múlva valaki felhajtotta a miniszoknyámat és nyalni kezdte a pinámat. A nyalással nem volt gondom, nagyon jólesett.
A férfiak folyamatosan cserélődtek. Hamar levették rólam a blúzt és a miniszoknyát, én pedig beraktam a puncimba a vibrátort, bekapcsoltam, megfogtam két faszt, és míg vertem őket, egy harmadikat szoptam. Egyszerre 5-6 faszt is az arcom elé tettek, volt miből válogatni. A vibrátor a pinámban végezte a dolgát és teljesen felizgultam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rinaldo 2012. 08. 8. szerda 06:14
Ez a kurva semmit sem változott.
#4 tenzin 2012. 08. 6. hétfő 23:31
remek
#3 cervelo 2012. 08. 6. hétfő 13:47
Elmegy.
#2 genius33 2012. 08. 6. hétfő 06:46
Nem rossz smile
#1 Törté-Net 2012. 08. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?