A+ A-

Egy üzletasszony naplója 3. rész

Átirat
9. fejezet
Marokkó
Egyik régi vágyálmom teljesült, amikor Hans kíséreteként megérkeztem Marrakechbe. Már októbert írtunk, de az idő így is meleg és fülledt volt. A szállodában bejelentkezés után a hordár átvette csomagjainkat és a szobánkhoz vezetett minket. Luxusszálloda volt, de nem elnöki lakosztály, normál franciaágyas, szép tágas szobával, erkéllyel.
Beléptünk a szobába. Elöl ment Hans, utána én, majd a hordár, aki egy jóképű, arab tini srác volt, kiválóan beszélt franciául, angolul, spanyolul. Gyakorlaton lehetett, gondolom. Na, miért is ne tegyük a fiú számára emlékezetessé ezt a napot? Mikor a szoba közepére értem, levettem a blúzomat és miniszoknyámat lecsúsztattam a combomon. A bokámon tekergő ruhával szembefordultam a fiúval. Francia neve volt, Gérard. Ott álltam a 16 év körüli, izmos, jóképű Gérard előtt teljesen meztelenül, Hans leült a mellettem lévő fotelbe, kényelmesen elhelyezkedett és elővette a legfrissebb Financial Times-t. Gérard csak nézett rám meglepetten. Lassan, alaposan végignézett tetőtől talpig. Egy vékony, már 18 éves, hosszú, barna hajú lány, csodaszép mellekkel, ágaskodó bimbókkal és szőrös puncival. A hosszú, kínos csendet megtörve kiléptem a ruhámból, lehajoltam érte és az ágyra dobtam. Odaléptem a sráchoz:
- Gérard, kellene egy kicsit napoznom, hogy legyen színem. Tudnál hozni egy tubus naptejet?
A mosolyom megnyugtatta, hogy nincs mitől tartania. Azonban mit szól mindehhez az öregember vajon? Gérard kérdőn Hansra tekintett, aki bólintott egyet szótlanul, s a fiú el is rohant rögtön.
Hans olvasott tovább, én meg elmentem zuhanyozni.
"Ez a srác tetszik, egy kissé elengedem a gyeplőt." - mondtam magamban.
Felüdülve, még vizesen kifeküdtem az erkélyen lévő nyugágyra, s szóltam Hansnak:
- Húzza mellém a fotelját.
Hamarosan visszaért Gérard és széles mosollyal nyújtotta felém a tubust. Mosolyogva megráztam a fejem, hátamon fekve kinyújtóztattam a nyugágyon, karom fönt, kezeim összekulcsolva fejem alatt:
- Bekennéd a testem, Gérard?
Meglepődött a fiú, de nem kellett kétszer mondani. Leguggolt mellém a földre és elkezdte bekenni meztelen testem, finoman, gyengéden simogatva két kezével. Először a hasam, majd a combom, lábam került sorra, kerülve a pinámat. Nagyon jó érzés volt. Hans újságja mögül felpillantva nyugtázta percről-percre a helyzetet. Aztán jött a hónaljam, karom, arcom. Csiklandós vagyok, úgyhogy kimondottan jólesett a gyengéd simogatás, fel is kuncogtam néha. Végre elkezdte melleimet kenegetni. Bimbóim pár pillanat alatt meredten álltak. Abbahagyta a kenegetést és csak bimbóimmal játszott. Majd újra kenegetett. Aztán úgy gondolta ennyi volt, vagy talán már mennie kellett, ezért felállt, de felhúztam lábaim és széttártam magam, amilyen szélesre csak tudtam. Belenéztem mélyen Gérard szemeibe és közöltem:
- Ott lent is!
Fejemmel rámutattam szőrös puncimra. Ennek láthatóan megörült, s lelkesen dörzsölte a naptejet a szőrzetembe. Keze elért minden zeg-zugomba, de gyakorlatlan keze volt. Jó tíz percig játszadozhatott így a pinámmal, miközben én lehunytam a szemem, élveztem a napsütést és halkan nyögdécseltem. Gérard az órára nézett, mennie kellett, így elbúcsúztunk. Aznap még a nagy meleg után körülnéztünk Hansszal a városban és egy jót kajáltunk az egyik arab étteremben. Csodás időnk volt, jókat szórakoztunk, Hans folyamatosan megnevettetett.
Másnap reggel Hans lement a kávézóba társalogni újdonsült ismerősével, én meg azon gondolkodtam, nem ártana egy kis modernizálás "ott lent". Elővettem borotvámat, levettem miniszoknyámat, majd támadt egy ötletem. Felhívtam a recepciót.
- Szükségem van Gérard segítségére.
Pár perc múlva kopogtak az ajtón, kinyitottam, s ott állt Gérard frissen, üdén, mosolyogva és kissé zavartan. Gyorsan végignézett rajtam. Egy hosszú fehér póló volt rajtam, mely a combom közepéig ért és egy pár szandál. Ekkor vettem csak észre, hogy még két arab srác áll a folyosón, olyan Gérard korabeliek. Behívtam őket a szobába, a borotvát és a habot Gérard kezébe nyomtam, s megkérdeztem:
- Gérard, tudnál nekem segíteni?
A választ meg sem várva, kimentem az erkélyre, lefeküdtem a nyugágyra, köldökömig felhúztam a pólót, majd széttártam magam. Gérard mosolyogva mellém térdelt, a másik két srác szájtátva vett minket körül. Ők egyszerű, szegényes utcai ruhában voltak, mint később kiderült, Gérard régi cimborái, nem a szálloda alkalmazottai és nem is vendégek. Gérard-ral ellentétben bennük nem volt semmi különleges, nem voltak szépnek sem mondhatók, de a hangulat kellemes volt. Vidáman beszélgettek arabul, majd hogy engem is bevonjanak, áttértek a franciára. Gérard közben fejével széttárt combjaim között buzgón számolgatta szőrszálaimat. Mindhárman mondtak egy-egy számot és fogadtak egy üvegsörben, hogy kié lesz közelebb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:51
Jó írás.
#2 Biggabo 2012. 10. 29. hétfő 00:42
közszemérem vétség = közszemérem sértés (a helyes)
#1 Törté-Net 2010. 09. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?