Egy üzletasszony naplója 2. rész

Szavazás átlaga: 7.73 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2010. szeptember 1.
Hossz: 40 583 karakter
Elolvasva: 4 007 alkalommal
Átirat
1. fejezet – Teherautós kaland

17 éves koromban még javában lázadó tini lány voltam, aki mindent ki akart próbálni, amit a szülei vagy a keresztény tanítások tiltanak. Így egyik nyáron elhatároztam, kipróbálom a , bár ismerve annak a testre és a szellemre ható megállíthatatlan romboló hatását, csak az "ártatlannak" minősített cannabist, közismert nevén a "füvet" szándékoztam kipróbálni. A fűhöz ebben az időben legkönnyebben hozzájutni Hollandiában lehetett, azon belül is, Amszterdamban, így hát elhatároztam, nyári kalandomat ez évben egy kis holland kirándulással kezdem.
Június közepén egy hétre meghívást kaptam Párizsba egy távoli rokontól, s így lehetőségem volt az Európa fővárosának tartott metropolis megismerésére. Az egy hétig tartó állandó jövés-menés, rohangálás azonban kifárasztott, s ekkor döntöttem úgy, hogy hazafelé lazításképpen kihasználom az alkalmat, s átmegyek Amszterdamba.
Úgy gondoltam a legolcsóbb és egyben legizgalmasabb megoldás, ha stoppolok. Párizsban vonatra szálltam, s Gonesse-ban kiálltam az autópályához vezető út szélén. Délután 4 óra volt már, tűzött a nap, s én kedvenc nyári ruhámat vettem fel. Egy nagyon vékony, lenge, fehér színű blúzt, melyet virágok tarkítottak. Miniszoknyám elől gombolós volt, egészen az aljáig. Szerettem ezt a "kollekciót", mert nagyon jól szellőzött, soha nem volt melegem benne, a miniszoknya csak 2-3 centire lógott le a bugyi alatt, s a blúzon lévő gombsornak köszönhetően, tetszés szerinti "belátást" lehetett elérni vele a gombok kiengedésével.
A sors úgy hozta, hogy nem volt szerencsém aznap, kis forgalom volt az úton és a kocsik többsége csak a közeli Thillay-ba és Roissyba tartott. Az ég beborult, s egy hirtelen nyári zápor zúdult rám. Vékony ruháim nem bírták sokáig, pár perc alatt teljesen átáztam. Éreztem, ahogy a hideg eső a fejemről akadály nélkül csurog le a mellemen a lábam közé, majd onnan a lábaimon végig a földre. Eleinte jólesett a hűsítő zuhany, de aztán feltámadt a szél és komolyan fázni kezdtem. Már öt óra volt, mikor egy kis teherautó közeledett. Dudált egyet, megállt, én pedig felszálltam a vezető mellé sporttáskámmal. Mivel látta, hogy eláztam, gyorsan bekapcsolta a fűtést, majd termoszából forró kávét töltött nekem. A kimerültségtől rögtön hátradöntöttem a fejem s megpróbáltam aludni kicsit. A rádióban halkan kellemes zene szólt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 19 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
SikeresOtto
2021. augusztus 21. 08:02
#6
Ha 1970-ben, egy vazsmegyei kisvárosban és nem egy osztrák kisvárosban született, hogy hívták meg 17 évesen Párizsba?
Szerintem nem sikerült az átírás.
Én javasolnám neked, hogy olvass a Kreatív Írással kapcsolatos könyveket, és akkor eszedbe se jutna idegen pávatollakkal a seggedben táncolni.
1
z
zoltan611230
2021. február 10. 01:22
#5
Jó történet lesz ez a sorozat.
1
kivancsigi
2016. január 8. 19:54
#4
Most, sok év után találtam rá. Elke Metzger naplójának átírata, de jól sikerült
1
a
A57L
2013. július 18. 05:50
#3
Nem rossz.
1
t
tiborg
2010. szeptember 1. 01:29
#2
Kituno erotika.Ezt csak puncis irhatta!!
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1