A+ A-

Egy üzletasszony naplója 2. rész

Átirat
1. fejezet - Teherautós kaland
17 éves koromban még javában lázadó tini lány voltam, aki mindent ki akart próbálni, amit a szülei vagy a keresztény tanítások tiltanak. Így egyik nyáron elhatároztam, kipróbálom a kábítószert, bár ismerve annak a testre és a szellemre ható megállíthatatlan romboló hatását, csak az "ártatlannak" minősített cannabist, közismert nevén a "füvet" szándékoztam kipróbálni. A fűhöz ebben az időben legkönnyebben hozzájutni Hollandiában lehetett, azon belül is, Amszterdamban, így hát elhatároztam, nyári kalandomat ez évben egy kis holland kirándulással kezdem.
Június közepén egy hétre meghívást kaptam Párizsba egy távoli rokontól, s így lehetőségem volt az Európa fővárosának tartott metropolis megismerésére. Az egy hétig tartó állandó jövés-menés, rohangálás azonban kifárasztott, s ekkor döntöttem úgy, hogy hazafelé lazításképpen kihasználom az alkalmat, s átmegyek Amszterdamba.
Úgy gondoltam a legolcsóbb és egyben legizgalmasabb megoldás, ha stoppolok. Párizsban vonatra szálltam, s Gonesse-ban kiálltam az autópályához vezető út szélén. Délután 4 óra volt már, tűzött a nap, s én kedvenc nyári ruhámat vettem fel. Egy nagyon vékony, lenge, fehér színű blúzt, melyet virágok tarkítottak. Miniszoknyám elől gombolós volt, egészen az aljáig. Szerettem ezt a "kollekciót", mert nagyon jól szellőzött, soha nem volt melegem benne, a miniszoknya csak 2-3 centire lógott le a bugyi alatt, s a blúzon lévő gombsornak köszönhetően, tetszés szerinti "belátást" lehetett elérni vele a gombok kiengedésével.
A sors úgy hozta, hogy nem volt szerencsém aznap, kis forgalom volt az úton és a kocsik többsége csak a közeli Thillay-ba és Roissyba tartott. Az ég beborult, s egy hirtelen nyári zápor zúdult rám. Vékony ruháim nem bírták sokáig, pár perc alatt teljesen átáztam. Éreztem, ahogy a hideg eső a fejemről akadály nélkül csurog le a mellemen a lábam közé, majd onnan a lábaimon végig a földre. Eleinte jólesett a hűsítő zuhany, de aztán feltámadt a szél és komolyan fázni kezdtem. Már öt óra volt, mikor egy kis teherautó közeledett. Dudált egyet, megállt, én pedig felszálltam a vezető mellé sporttáskámmal. Mivel látta, hogy eláztam, gyorsan bekapcsolta a fűtést, majd termoszából forró kávét töltött nekem. A kimerültségtől rögtön hátradöntöttem a fejem s megpróbáltam aludni kicsit. A rádióban halkan kellemes zene szólt.
Kis idő múlva kinyitottam a szemem, mert éreztem, a ruhám elkezdett száradni. Hirtelen nagyon megdöbbentem. Mivel a ruhám a hideg esőben végig begomboltam, úgy hittem, testem biztonságban van. Arra azonban nem gondoltam, hogy a víztől ennyire átlátszó lesz, s a testemhez tapadva ennyire megmutatja domborulataim. A vékony szövet teljesen rátapadt bőrömre, a hideg megkeményedett sötétbarna mellbimbóim tökéletesen láthatóak voltak így ruhán keresztül is. Megijedtem, hogy testem ennyire kitárom ennek az ismeretlen, nem túlvonzó férfinak, de aztán gondoltam, a ruha úgyis hamarosan megszárad, így megszűnik a kitárulkozás. Végül is természetes, hogy a ruha esőben átázik és rátapad az emberre. Lehunytam hát nyitott szemem, s próbáltam pihenni. Kis idő múlva mozgolódást éreztem, szemem ismét kinyitva láttam, ahogy a sofőr megfésüli kopaszodó fejét, majd a visszapillantó-tükröt állítgatja. Mikor megtalálta a megfelelő pozíciót, szája elmosolyodott és mereven bámult a tükörbe. Láttam, hogy tekintete lefelé irányul, s ekkor lettem figyelmes, hogy miniszoknyám felcsúszott, önkéntelenül széttárt combjaim között punci szőrzetem jócskán kibukkant. Gondoltam, hát jó, legyen meg az öröme. Testem még mindig elég vizes volt, így combjaim nem zártam össze, hadd száradjon ott is. Mivel nyáron nagyon ritkán hordok bugyit, így a pinámra áradó levegőmozgás nem is tűnt fel, természetesnek hatott. A sofőr tovább bámult. Kisvártatva lekanyarodtunk az autópályáról és megálltunk. A sofőr kiszállt és a pihenőhelyen lévő boltba ment. Kihasználva az alkalmat, elővettem sporttáskám elülső zsebéből kis piperetükrömet, s megnéztem, mi az, aminek így örül a sofőr. Elvégre egy kis szőrpamacs nem nagy mutatvány. Ám mikor a tükörbe pillantottam, majdnem elállt a lélegzetem. Mivel már régen borotválkoztam, elég szép kis bozót nőtt a lábam között. A blúzomról és felsőtestemről lecsorgó esővíz itt, a szőrzeten megrekedt, ettől a pinám teljesen átázott. Mindezt tetézte, hogy a nap már lemenőben volt és vörösösen izzó fénye pont szembe sütött. Puncim így fényárban úszott, s a vöröses fényben sötétbarna szőrzetem és szeméremajkaim erőteljesen csillogtak a nedvességtől. Nem mondom, valóban lenyűgöző látvány tárult a szemem elé, szinte rávetettem magam, pedig saját testem láttam. Ekkor örökre megjegyeztem - s ezt a későbbiekben férfiak becserkészése esetén a gyakorlatban is - sokszor hasznosítottam -, hogy különböző szögből nézve merőben más látványra kell számítani, s ez sokszor valóban megdöbbentő különbséget takarhat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 kivancsigi 2016. 01. 8. péntek 19:54
Most, sok év után találtam rá. Elke Metzger naplójának átírata, de jól sikerült
#3 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:50
Nem rossz.
#2 tiborg 2010. 09. 1. szerda 01:29
Kituno erotika.Ezt csak puncis irhatta!!
#1 Törté-Net 2010. 09. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?