Sierra hozzászólásai

S
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Egyéb:
Keresgélek partnert páros történetek írásához is...sierrababa@gmail.com
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
209 db
Sierra
2018. augusztus 27. 23:14
Történetek: Vérkígyó
Ez piszok jó írás! Egyetértek BalGa véleményével. Olyan képszerűen ír, hogy valami eszméletlen! Az egyik legjobb és legizgatóbb leírás! Ismeretlen, írjál még! Ha úgy szeretkezel ahogy írsz hááát! Irigylem a társadat.
1
Sierra
2018. augusztus 27. 16:13
Történetek: Két malomban 3. rész
Nekem is tetszett Zsellérke, de tényleg akad néhány zavaró nyelvtani hiba, ami pici figyelemmel simán korrigálható (alias a sima ellenőrző a worldben minimum a felét kiszűrné szerintem), emiatt abba ne hagyd! Én is főleg a saját szórakoztatásomra írok, és ha már megvan, hadd olvassa más is. A szendvics nálam is belefért volna, de ez egyéni preferencia, én imádom.
1
Sierra
2018. augusztus 26. 21:14
Történetek: Nagyvad 3. rész
lehet hogy a swingereshez is lesz folytatás,épp most szervezgetünk egy ilyen bulit a jövő hétvégére, mert már nagyon rég nem műveltük és ránk jött a bulizhatnék 🙂 A felajánlást köszönöm, lehet hogy élek vele
1
Sierra
2018. augusztus 25. 22:40
Történetek: Nagyvad 3. rész
Alakul Pavlov drága, csak most az agyam ki van facsarva meló miatt (ja, ma újraolvastam az úszós sztorit 🙂 Nem tudom emlékszel-e rá, hogy azt majdnem párosban írtuk meg. Oda is kéne írjak egy jóféle következő részt.
1
Sierra
2018. augusztus 24. 22:49
Történetek: Nagyvad 2. rész
JakeAmezing, mint mondtam, csak én tudom, hogy melyik része 🙂 De egy ilyen napot egy igazán jó partnerrel simán hívnék stresszoldónak.
Egy írást olvastam tőled, lehet hogy nem a legjobbat, az nem tetszett. Majd egyszer türelmesebb kedvemben beleolvasok a sorozat elejébe, és meglátjuk, hogy az hogy tetszik. Nem vagyok előítéletes.
1
Sierra
2018. augusztus 24. 22:30
Történetek: Nagyvad 2. rész
Hát JakeAmazing, ízlések és pofonok különböznek, nem muszáj olvasnod. Én nem írok le olyat, amit nem vállalnék be a valóságban is ha úgy adódik. Nyilván az írásaim egy része fantázia, de rajtam kívül senki nem tudja senki, hogy melyik igen és melyik nem.
1
Sierra
2018. augusztus 24. 22:24
Történetek: Nagyvad 3. rész
Pavlov, a következőben lesz DP, de nem ezzel a kollégával, egészen mást eszeltem ki 🙂 Még nem tudom, hogy David kap-e szerepet, vagy megmarad leselkedőnek 🙂
1
Sierra
2015. március 30. 09:26
Történetek: Nem vagyok frigid!
Ez tényleg jó lett. Nagy kerettörténete ugyan nincs, de ennek ellenére az. Még a félbehagyása is éppen el lett találva! Nincs benne semmi túlzás, és ami ritkaság, még a magyar helyesírást is ismeri az író! No ennek jöhet folytatása.
1
Sierra
2015. március 9. 08:41
Történetek: Couch Surfing 3. rész
Ulysses, jó lett ez a fordításod! Itt-ott van benne egy-két apró bicsaklás, ahol kilóg, hogy fordítás, de ez semmit nem von le az értékéből! Az alapsztori is jó, sose jutott eszembe, hogy a Coach Surfing ilyen programokkal is járhat 😀
1
Sierra
2015. március 8. 09:27
Történetek: Az alku 1. rész
Andreas6, nem, nem csak téged zavar....vajon kijárta a 8 általánost? A fogalmazási stílus sem utal többre. Ettől szerintem a közepes törtét teljesen élvezhetetlen.
1
Sierra
2015. január 7. 09:31
Történetek: True Love
Ez tényleg nagyon tini 😀 😀 Persze, "felnőtt" szemmel olvasva borzasztó stílusban íródott, de gondoljunk már bele, hogy a mi fantáziánk/élményünk milyen volt 16-17 évesen? 🙂Lehet hogy csak azért, mert ma nagyon békés a hangulatom, engem inkább mosolyogtatott, mint felbosszantott a minősége 🙂
1
Sierra
2014. szeptember 24. 08:29
Történetek: Szétömlött fény
Hááát...van egy két jól eltalált kép benne, de egyébként nagyon gyenge. Tudom...vesszőparipám a helyesírás....de olyan durva hibáktól hemzseg, hogy kapásból felezte az amúgy sem túl erős sztori értékét.
1
Sierra
2014. augusztus 28. 09:43
Történetek: Egy kis cuckold
Alapjában véve tetszett, egész szép volt a felvezetése. Ami nem tetszett benne: azért a spontán elélvezés egy felnőtt férfinél elég hihetetlen...no és a helyesírás!!!!! Hallottál már az "Ő" betűről például?
1
Sierra
2014. augusztus 26. 09:46
Történetek: Anális szex 1. rész
Superman, ez nem megy neked. Ez újra egy száraz és végtelenül érdektelen iromány lett. Semmi bevezetés, semmi karakterfelvezetés, de még pornó forgatókönyvnek is gyenge. Sőt...ha jobban belegondolok, akkor a címválasztás sem szerencsés, mert nem volt meg az anális aktus.
1