A+ A-

M élete 1. rész

A nevem M és már szoptam faszt. Annak ellenére, hogy férfi vagyok és nem homoszexuális. Szerintem leszopni egy másik férfit megalázó. Akkor miért tettem? - kérdezheted. Nos, hogy erre kielégítő választ tudjak adni, egy kicsit vissza kell menni az időben.
Néhány évvel anyukám halála után, apámnak volt egy új barátnője, aki velünk élt. 18 éves voltam akkoriban. Teljesen egyetértettem azzal, hogy új barátnője lett apámnak, szerintem anyukám is azt akarta volna, hogy továbblépjen. Egyébként meg az új mostohaanyám egy gyönyörű nő volt, harmincas, vékony test, kerek, nagy mellek és összességében kedves. Annak ellenére, hogy volt egy mondhatni rosszindulatúsága, de ezt akkor még csak viccesnek gondoltam.
Gyakran a hátsókertben napozik, ahova a szobámból tökéletes rálátás van. Egy nap, mikor az apám a barátaival horgászni volt, nagyon meleg volt, anya (egy idő után elhagytam a mostoha előtagot) éppen napozott. Kikukucskáltam az ablakomon, úgy, hogy ő ne láthasson. Felsóhajtottam, istenem az a test. Egy fekete mini bikinit viselt, a péniszem az első pillantásra megkeményedett. Egy napágyon feküdt, szemeit becsukta. A hasán csillogott a napolaj, és ahogy a mellei a levegővételeivel megemelkedtem egyszerűen elképesztő volt. A bikini alsó egy kicsit félrecsúszott, így láthattam az egyik nagyajkát. Ez a látvány egy 18 éves fiúnak túl sok volt, tudtam, hogy ki kell vernem.
Anya szemei csukva voltak, szóval biztos alszik. Apa elutazott, ez azt jelentette, hogy egyedül voltam otthon. Gyorsan elővettem a titkos gyűjteményemből egy leszbikus DVD-t és betettem a lejátszóba. Gyorsan levetkőztem, lefeküdtem az ágyra és elkezdtem verni a kőkemény péniszem, mint ahogy korábban is csináltam már. Miközben vertem, azon lányokról fantáziáltam, akik a TV képernyőjén 69-eztek. Bárcsak előttem térdelnének, és egymás után szopnák a nagy farkamat és lenyelnék a spermámat. Nos...”nagy”. Egy 13 centiméteres szerszámmal vagyok felszerelve és annak ellenére, hogy tudom, hogy nem nagy, láttam már kisebb szerszámmal rendelkező srácokat tornaóra után a zuhanyzóban. Lágyan felnyögtem. A gyönyör elterjedt a testemben és egy ismerős érzés kapott el -tudod, az amikor tudod, hogy bármi is fog történni, orgazmusod lesz - közel voltam, hogy elélvezzek. A légzésem felgyorsult, majd szinte teljesen megállt, az izmaim megfeszültek és akkor...
„Mégis mi a fenét csinálsz?”
Felugrottam az ágyról, a pénisz még a kezemben - és az volt az utolsó mozgás ami kellett. Miközben a mostohaanyám arcát bámultan a péniszem megfeszült és egymás után lövellte ki a sűrű, fehér ondómat, akárcsak egy kitörő vulkán és mindet az ő irányába. Nem tudtam ellene mit tenni.
Sosem voltam még annyira zavarban, egész életemben. Az arcom nem csak simán elpirosodott, hanem az egész arcom paradicsom piros színű lehetett. Az erekcióm úgy eltűnt, mint egy hópehely a sütőben. Próbáltam eltakarni a péniszemet a kezeimmel, de erre mostohaanyám „Ne!”. Engedelmeskedtem neki, miközben ő bejött a szobámba.
„Azt kérdeztem: Mégis mi a fenét csinálsz?”
Még jobban elszégyelltem magam, csak hebegni habogni tudtam, „N-n-nos, é.... é-én csak... csak.. ma...m...maszturbáltam.”
Sóhajtott egyet erre és „Azt láttam, de miért? Ó, tudom én. Mert nincs egy barátnőd aki megtegye neked.”
A padlót bámultam. Igaz volt amit mondott, nincs barátnőm, sose volt.
„Nézz rám. Lássuk azt a faszodat.” A mostohaanyám közelebb lépett és egy jó hosszú pillantást vetett a faszomra. Ha nem lettem volna annyira zavarban talán még mosolyogtam is volna. Elég biztos voltam, hogy a péniszem egy igazi fasz volt és elég büszke is voltam rá.
És akkor elkezdett kuncogni. „Haha, hát nem sok, mi? Megértem miért nincs barátnőd, nem is érezné azt a kis farkincádat a puncijában.”
Egy kicsit megdöbbentem a szóhasználatán (elvégre, úgy gondoltam erre a nőre mint egy anya helyettesítőre), Kérdőre vonva válaszoltam, „Kicsi? Láttam már srácokat a zuhanyzóban kisebb pénisszel, Anya.”
Rám nézett és összeráncolta a szemöldökét, „Igen kicsim, de én láttam a te kis farkincád teljes keménységében, emlékszel? Nem tudod megállapítani egy fasz teljes méretét lankadt állapotban. Néhány férfinak kis farkincája van, ami hatalmas fasszá lesz, mikor feláll neki. De rendben, állítsd fel a sajátod nekem”
Elkezdtem mozgatni a kezem a péniszemen, seperc alatt teljesen felállt. Gondolom az egész szituáció begerjesztett. A mostohaanyám még közelebb lépett és megfogta a kezével a péniszemet. A szemembe nézett és azt mondta: „Úgy 13 centi lehet, igazam van?”
Bólintottam
„Elárulok neked egy titkot, a lányok nem tudják megmérni a faszokat csak úgy, hiszen nincs náluk állandóan egy vonalzó. Így a köldök tesztet használják. Hallottál már róla? Valószínűleg nem. Elég egyszerű, megvárják míg egy fasz teljesen megkeményedik és akkor a hasuknak nyomják. Ha a makk a köldök felett áll, akkor az egy igazi fasz. Na nézzük”
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.84 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 09. 9. kedd 08:23
Nem rossz indítás.
#11 papi 2014. 08. 27. szerda 20:33
Én is kíváncsi vagyok a folytatásra, hátha síkerűl alúlmúlni még ezt is
#10 rockycellar 2014. 08. 26. kedd 19:20
8pont
#9 sztbali 2014. 08. 26. kedd 18:27
Én nem folytatnám.
#8 bazsarózsa 2014. 08. 26. kedd 10:53
Jó ez, folytasd!
#7 Sierra 2014. 08. 26. kedd 09:54
hát itt is kár volt a billentyűt koptatni...
#6 veteran 2014. 08. 26. kedd 08:37
Folytatás remélem jobb lesz.
#5 zsuzsika 2014. 08. 26. kedd 07:48
Nem nagy durranás.
#4 gyuri0926 2014. 08. 26. kedd 07:31
Engem nem érdekel a folytatás ....
#3 Rinaldo 2014. 08. 26. kedd 07:31
közepes.
#2 listike 2014. 08. 26. kedd 05:29
Olvastam már jobbat is.
#1 Törté-Net 2014. 08. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?