A+ A-

Egy kis cuckold

Kb. 2 hónapja olvasgatom a történeteket és most úgy döntöttem megosztom veletek a mi élményeinket és az én érzéseimet ezzel a témával kapcsolatban.
30-as éveinek elején járó házaspár vagyunk akik, úgy 5-6 éve keresgélnek többes erotikához partnert. Eleinte csak
párokkal akartunk megismerkedni, de egyrészt nagyon nehezen találtunk normálisat, illetve nagy volt a birtoklási vágy bennem és nem az érdekelt, hogy milyen lehet a másik pár hölgytagja, hanem, hogy mit fog tenni a másik férfi az ÉN FELESÉGEMMEL. Lehet, hogy ez lelki mazohizmus, de szabályosan szenvedtem ettöl az érzéstől és mégis volt benne valami borzongatóan izgató. Egy alkalommal elírták a hirdetésünket és a megjeleölt párokat keresünk helyett, férfit és hölgyet keresünk került a szövegbe. Na mondanom se kell megszaporodott a válaszok száma, persze nem hölgyektöl, hanem férfiaktól.
Én rendesen küldözgettem vissza a képeket és elnézést kértem az elírásért, de az egyik férfinak csak a telefonszáma volt megadva így felhívtam és mondtam, hogy szeretném visszaadni a képet, mert elírták a hirdetésünket és mi csak párokat keresünk. A pasi mondta, hogy ő vidéken él, de a hétvégén pesten lesz és akkor vissza tudom adni a képet. Mi akkor pont egy párral készültünk találkozni akikkel várhatóan történni is fog valami, ezért a párom borzasztóan erotikusan öltözött fel, ami csak fokozta a szépségét. Szóval mentünk a párral találkozni és úgy terveztük, hogy elötte bedobjuk a pasinak a képet a szállodába ahol lakott. Egy nivós kültelki szálloda volt és a recepciós mondta, hogy az emberünk vacsorázik és az asztalánál vár minket és ekkor történt hogy a pár akikhez mentünk volna telefonált, hogy bocsi, de nem tudják megoldani a gyerek elhelyezést és így storno az esti program. Ez váratlanul ért minket és azon gondolkoztunk mihez kezdjünk így kiöltözve, a férfi vacsora meghívása pont kapóra jött, gondoltuk a vacsi alatt majd kitalálunk valamit esti programnak.
Bementünk tehát az étterembe és már akkor éreztem, mi ma este nem megyünk innen sehová. A férfi aki meghívott minket, egy igazán elegáns 40-es mediterrán tipusú pasi volt, aki még ráadásul a párom esete is volt. Kikértük a vacsorát közben kiderült a férfiról, hogy orvos egy vidéki gyógyfürdőben és mivel a feleségével csak a gyerek miatt vannak együtt és ő fél egy házasságon kívüli kapcsolattol, aki esetleg többet akar a szexnél, így keres kapcsolatot más párokkal. Egyre féltékenyebb lettem, mert láttam, hogy párom csak úgy itta a szavait és közben a borbol is többet fogyasztott, így kezdett nagyon felszabadult lenni a beszélgetésben. A párom akkoriban sokat panaszkodott a derekára és ez is szóba került, mivel a doki mozgás szervi problémákkal foglalkozott és azt mondta nagyon szívesen megnézi mi lehet a baj forrása. Vacsora után felmentünk a szobájába, ahol kérte, hogy a párom vegye le ruháját, hogy megnézze a derekát.
Mivel említettem, hogy erotikus estére készültünk a párom gyönyörű feférneműben csipke combfixben volt a ruha alatt. Ahogy a párom a ruhát levette a doki szeme majd kiugrott és szerintem igencsak meglepödött. Próbálta ugyan hivatalosan vizsgálni, de láttam rajta nagyon tetszik neki a párom. Ettöl kezdve hivatalosan mondta, hogy nagyon rossz, hogy párom egésznap kocsiban ül mert ettöl fáj a dereka, de van nálla egy lazító speciális krém és majd megmutatja, hogyan lazítsuk le egy egyszerű masszázzsal. Elkezdte masszírozni a páromat, de láttam, hogy egyre jobban útban van a páromon lévő kis tanga, mivel egyre jobban dörzsölte le a kezével, így szép lassan feltárult hátulról párom borotvált puncija. Ekkor olyan érzés kerített hatalmába amit még nem éreztem azt akartam látni ahogy a doki magáévá teszi a páromat és már a gondolattol is olyan erekcióm lett, hogy csak úgy dudorodott a nadrágom.
Teljesen felizatott a látvány, de nem mertem semmit tenni, mert nem is tudtam mit tegyek, gondoltam, ha itt vagyok lehet, hogy nem mer kezdeményezni a doki, így azzal az ötlettel álltam elő, hogy leugrok a kocsihoz egy névjegyért. Úgy tettem mint aki kimegy a szobából, de helyette, bebújtam az elöszobában lévő gardróbba aminek résnyire nyitva hagytam az ajtaját és így pont rájuk láttam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2014. 08. 29. péntek 06:23
6P
#9 rockycellar 2014. 08. 28. csütörtök 20:50
Annyira nem is rossz
#8 sztbali 2014. 08. 28. csütörtök 15:27
Nem igazán cuckold. Az azért ennél több.
#7 zsuzsika 2014. 08. 28. csütörtök 09:56
Nem rossz.
#6 Sierra 2014. 08. 28. csütörtök 09:43
Alapjában véve tetszett, egész szép volt a felvezetése. Ami nem tetszett benne: azért a spontán elélvezés egy felnőtt férfinél elég hihetetlen...no és a helyesírás!!!!! Hallottál már az "Ő" betűről például?
#5 papi 2014. 08. 28. csütörtök 09:25
Ha ez tetszett akkor próbáljátok meg a fordított felállást is.
#4 gyuri0926 2014. 08. 28. csütörtök 08:18
Túl elkapkodott , lehetne hosszabb és részletesebb .
#3 Rinaldo 2014. 08. 28. csütörtök 06:56
Jó.
#2 veteran 2014. 08. 28. csütörtök 05:32
JÓ.
#1 Törté-Net 2014. 08. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?