A+ A-

Magasabb szintre léptünk 2. rész

Még volt ilyen hasonló szeretkezésünk Mónival, de az élet úgy hozta, hogy mind a ketten kicsit tele voltunk munkával, így kevesebb időnk maradt egymásra, viszont én úgy éreztem, hogy valahogy mintha megváltozott volna viszonyom Józsihoz. Eddig is jóban voltunk, de valahogy egyre közelebb éreztem magamhoz. Ő szerintem nem igazán értette, hogy mi változott meg bennem, de nem igazán volt bátorságom felvilágosítani.
Végre akadt egy szabad hétvége, amikor nálunk bográcspartit szerveztünk és csak Józsiékat hívtuk el rá. Azt hiszem, mintha Móni jobban forszírozta volna, de én is akartam. Délelőtt izgatottan készítettem elő minden szükséges dolgot, természetesen a legszükségesebbel, az itallal kezdtem. Mónival semmit nem beszéltünk a partival kapcsolatban, kizárólag a technikai részleteket. Mit főzünk, mit iszunk. Végül is egy pusztapörkölt mellett kötöttünk ki. Valahogy a szex nem került szóba.
Józsiék meg is érkeztek pontosan dél körül. Józsi egy rövidnadrágban és pólóban, Zita egy térdfölé érő ruhában, melynek felsőrésze eléggé bő volt. Mi is otthoniasan voltunk öltözve. Mónin egy viszonylag bő térd fölé érő szoknya és egy póló volt, melltartót nem vett fel hozzá. Mit tagadjam, bimbói gyönyörűen kinyomták a póló elejét. Én is rövidnadrágban voltam és egy pólóban. Szinte mintha összebeszéltünk volna.
Hamar lepakolták a hozott cuccokat (sütemény, pia) és a két csaj gyors megbeszélést tartott, hol tart a főzés, meg ilyenek. (Pedig én főztem, de Móni volt a kukta).
Gyorsan töltöttem mindenkinek egy pohárba, nekünk pálinkát, a lányoknak édeset.
- Isten hozott Benneteket! Egészségünkre! - emeltem a poharam. Mindenki kiitta a sajátját. Leültünk kicsit az asztal köré. Zita pont szembe került velem. Kicsit megemelte a szoknyáját, egy pillanatra láttam a fekete, elöl tiszta háló bugyiját. Mit tagadjam, nem hagyott hidegen. Már a mozdulata is olyan nőies, csábító volt.
Józsi is szemben ült Mónival, csak azt láttam, hogy vörösödik az arca. Gondoltam a pálinkától, de mikor jobban odanéztem, láttam, hogy Móni tölt a Józsi poharába, jól előrehajolva, bő pólója előreesett, szép belátást biztosítva csodálatos melleire. Így már értettem Józsi vörösödését.
Móni behívta a házba Zitát, hogy mutat neki valamit. Felbontottam két hideg sört.
- Egészségedre! – emeltem meg az üveget Józsi felé. Összeütöttük kicsit az üvegeket.
A lányok megjöttek csevegve, nevetgélve. Zita a tűzhöz ment, megkavargatta. Én is odamentem, és tettem a tűzre. Zita leült, és megint meglebbentette a szoknyáját. Huh. Hát ne vagyok hülye. Nem volt rajta bugyi. Pedig az előbb még volt. Most még a vágása is látszott, legalább is a teteje. Ajaj..
Ezt nehéz lesz kibírni. Közben hallom, hogy Józsi Mónival beszélget, és Móni nagyokat kacag.
Zita újra megkavarta a kaját, kicsit felállva és előrehajolva. Teljes belátást biztosítva ezzel a szép telt melleire. Még a bimbóit is láttam, amik nem olyan nagyok, mint Mónié, de izgatóak voltak. Közben felnézett, és láthatta, hogy nem hatástalan rám a látványa. Zavarban voltam. Visszamentünk az asztalhoz Móniékhoz. Móni is libbentett egyet a szoknyáján a melegre hivatkozva. Elhűlve tapasztaltam, hogy rajta sem volt bugyi! Úristen! Ezek megbolondultak? – gondoltam, de rendesen beindított a látvány és Józsin is láttam, hogy nem hagyja hidegen. Móni nagy vihorászva karon fogta Zitát, újra eltűntek a házban.
- Ezek meggajdultak! Most mit csináljunk velük? – Kérdeztem Józsit. Józsi csak mosolygott.
- Adjuk meg nekik, amit akarnak! – mondta. Felém emelte üvegét. Én is felvettem az enyémet.
Megjöttek a lányok. Megterítettek, ettünk.
- Kér valaki kávét? – kérdezte Móni. Senki nem válaszolt.
- Akkor pihenjünk egyet, ez után a finom kaja után! – mondtam.
- Itt nagyon meleg van, bent a házban kellemes hűvös – invitáltam be a házba a társaságot.
Előreindultam, Mónit kézen fogva. Ő engedelmesen követett. Józsiék is feltápászkodtak és jöttek utánunk. Beérve a házba egyből a hálószobába vezettem őket. Itt egy nagyméretű franciaágy terpeszkedett a falnál. Két oldalt nem túl nagy hely volt, de azért bőven be lehetett menni. Mindkét oldalon egy éjjeliszekrény volt elhelyezve. Az ágy egy ágytakaróval leterítve, rajta díszpárnák és összehajtogatva plédek. Én a távolabbi jobb oldalra vezettem be Mónit, és az ágynál megállva szembefordultam vele. Derekánál fogva magamhoz húztam, és megcsókoltam. Ő engedelmesen nyitotta ki száját és visszacsókolt. Szép lassan a fenekét kezdtem simogatni, először ruhán keresztül, majd szép lassan felhúzva a szoknyáját, meztelen fenekét simogattam. Kicsit úgy fordítottam, hogy Józsi egyértelműen láthassa a szép fenekét. Szép lassan húztam előre a kezem a combjai közé. Móni felnyögött, amikor ujjaim végigszántottak vágásán, de nem tiltakozott. Úgy fordítottam Mónit, hogy Józsi ezt a tevékenységemet is jól láthassa.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Bizse42
2018. 10. 4. csütörtök 03:08
Nem igaz milyen hetem van! Korábban hónapokig semmi, most meg esténkét akkorát élvezek, hogy nem győzőm csitítgatni magam. A "Szendvicsnél" teljesen beindultam és egy óriásit sikítottam, majd elmentem....
/ Tőlem plusz: 100 pont jár ezért az élvezetért. / Válaszolok rá!
#12 cscsu50
2018. 08. 24. péntek 10:16
folytasd Válaszolok rá!
#11 zoltan611230
2018. 08. 22. szerda 02:25
Jó izgató . Válaszolok rá!
#10 listike
2018. 08. 21. kedd 17:46
Mint egy pornófilm. Válaszolok rá!
#9 gyuri0926
2018. 08. 21. kedd 17:33
Furcsan lett vege , hirtelen . Válaszolok rá!
#8 Sierra
2018. 08. 21. kedd 13:49
so-so, nem fogott meg nagyon, de olvastam itt már százszor rosszabbat is. Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 08. 21. kedd 09:22
"Zita a tűzhöz ment, megkavargatta." Az egésznek ilyen a stílusa. Az előzőhöz képest lényeges a hanyatlás... Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 08. 21. kedd 07:11
Engem nem fogott meg. Nem több, mint egy pornó gruppen, annak is csak átlagos. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 08. 21. kedd 06:51
Nem sikerült úgy mint az előző! 6P Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 08. 21. kedd 04:37
Izgató történet.7 pontos. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 21. kedd 04:00
Előző jobban tetszr Válaszolok rá!
#2 jedi64
2018. 08. 21. kedd 02:09
Jó volt. Izgató. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!