A+ A-

Passivity

Párommal, már sok év óta együtt vagyunk, és lassan már egymás minden titkos vágyát is ismerjük, sőt, talán ki is elégítettük. Ennek ellenére, vagy talán pont ezért, szexuális életünk igen változatos, és minden szinten kielégítő. Amikor közeledni kezdtünk az ötödik évfordulóhoz, mindketten azon gondolkoztunk, mivel lehetne meglepni a másikat. Az évforduló különlegességét csak fokozta, hogy éppen összeesett az én harmincadik születésnapommal, hiszen a negyedszázadoson ismerkedtünk össze egy nagy buliban. Így aztán nem meglepő, hogy ő úgy gondolta, a nagy alkalmat ünnepeljük inkább kettesben. Mindent ő szervez, nekem csak ott lennem kell. Benne voltam, hiszen, minden férfiasságom ellenére – erre a párom is tanú – néha szeretem, ha nem nekem kell kezdeményeznem, hanem csak úgy alul maradok. Furdalt ugyan a kíváncsiság, hogy mit találhatott ki, de saját meglepetésem mégsem akartam elrontani. Legyen hát az édes kettes, és azt gondoltam, hogy azért teljesen ne maradjak ki a dologból. Így hozzájárultam egy ajándékkal, egy minimálisan takaró, de annál átlátszóbb mélyvörös fehérneművel, amit szívesen láttam volna rajta.
Amikor eljött a nagy nap, mégis a szokásos módon, közösen dobtunk össze egy vacsorát, én a sültet, ő az édességet, majd kettesben leültünk elfogyasztani. Gyertyafény, virágillat, édes pezsgő stb., hiszen nő szervezte az egészet. A vacsora végén feláll és a hátam mögé lép.
Na, mondom magamban, most kezdődik. Átkarol és nagyon finoman, valamint igen alaposan megcsókol. Felhúz magához, és így folytatjuk, miközben folyamatosan húz a háló felé. Mit mondjak, nem álltam ellen. Amikor az ágy mellé értünk – ahogy az már szokás – elkezdtük egymást vetkőztetni, de akárhogy igyekszem, mindig én maradtam hátrányban. Ő kezdeményez és valahogy mindig eggyel több simogatást, csókot kapok, és eggyel kevesebb ruhadarab van rajtam. Szóval, igencsak élvezem a dolgot. Amikor aztán lefogyott rólam az utolsó gatya is, finom mozdulattal az ágyra lök, pedig még mindig rajta van a teljes fehérnemű. Persze az, amit erre az alkalomra vettem, a fantáziátokra bízom, mennyire szexi volt. Alig bírok magammal, ahogy az átlátszó, vörös tangán átsejlik vörös punciszőrzete, és a kis félig-melltartó tetején ott piroslanak kemény bimbócskái. Sajnos nem hagyja, hogy nekiessek, hanem elém térdel, és remekül meredező farkamat kezdi el kényeztetni. Nyelvét kinyújtva nyalogatja, majd lassan bekapja, végigszopja, majd kiengedi. És ezt rendszeresen ismételgeti. Miközben én csak nyögök, mint egy fujtató. Az első csók óta furcsán elnémult, egy szót sem szól hozzám. Hmm, várom, mi következik.
Feláll, és ujjával a mellkasomra bökve jelzi, hogy feküdjek le az ágyra. Megteszem. Ő fölém térdel, és csókolgatni kezd. A szájamnál kezdi, de egyre halad lefelé. Amikor a mellemhez ér bekapja az egyik mellbimbómat. Beleremegek. Az én bimbóim érzékenysége bármely, szexuálisan túlfűtött nőével vetekedik. Behunyt szemmel élvezkedem. Érzem, hogy valamit elővesz a párna alól, de nem érdeket, mit. Csak akkor döbbenek rá, mi következik, amikor a halk csattanó hangot meghallom, de akkor már késő. Mire végigfut bennem az egész gondolat, már a másik kezem is meg van bilincselve egy finom, lágyan kibélelt bilinccsel. No, ez biztosan nem olyan nagy baj, bár ilyenben még nem volt részem.
Fölém magasodik, és kéjesen arckifejezéssel nézi munkája eredményét, én meg ugyanilyen kéjesen várom, hogyan folytatja. Hátrább térdel a két lábam közé, és ismét farkamat kezdi kényeztetni. Nyögve helyeselek, pedig az igazi meglepetés csak most következik. Ugyanis a lábamhoz is oda volt készítve egy szép pár bilincs, melyet eddig még csak észre sem vettem. Így – egyáltalán nem kényelmetlenül csak lazán, de biztosan – ki vagyok pányvázva. Már azt hittem, hogy ez a meglepi, de nem csak ez volt.
Ahogy feláll az ágyról, még mindig fehérneműben, alaposan megszemléli művét, majd az egyik kézbilincstől kiindulva, nagy alapossággal, befelé haladva elkezd simogatni. A mellem szopogatásával fejezte be, és áttér a másik oldalra. Itt is szokott alaposságával végzi dolgát, és már alig várom, hogy a lábbilincseknél folytassa. Megteszi. A végén természetesem a szopogatással. Hihetetlen, és még csak esélyem sincs viszonozni. Teljesen passzív befogadó lettem. Eltalálta legvágyottabb fantáziámat, melyet még neki sem mertem teljesen bevallani. Egyszer, csak legalább egyszer, férfiként csak elfogadni a gyöngédséget. Most végre megkapom, gondoltam, de hol volt még a vége!
Feláll az ágyról, és az éjjeliszekrényből kivesz egy szemmaszkot, amit akkor szokott használni, ha túl világos van az alváshoz. Kérem, hogy ne vegye le tőlem a látványát, de közöli, most ő diktál. A továbbiakban bármit tehetek, már amit tudok, de ettől kezdve bármit is kérek vagy kérdezek egy hanggal sem fog semmire válaszolni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon54 2017. 02. 6. hétfő 13:05
Paja ez nagyonjó írás.
#13 hd4350 2015. 08. 15. szombat 16:38
Tíz pont nálam smile Fantáziadús, tetszett. Bár a valóságban, mikor rájönnék arra, hogy a két nőci mellett, egy kan is van a szobában, biztosan megtörném a játékot. De ha a cérnám kicsit hosszabb is, ennél :„ A mozgolódásból végül rájövök, hogy nyilván helyet, és ezzel farkat is, cserélnek.” biztosan véget vetnék a dolognak.
#12 feherfabia 2015. 06. 21. vasárnap 07:01
Nagyon jó!
#11 Gandalf 2015. 05. 3. vasárnap 12:13
Alapjában véve tetszik! Jó az ötlet, és még a kidolgozása sem rossz. 10p.
#10 Paja 2015. 03. 19. csütörtök 14:57
Kösz a dicséretet és a kritikát.
#9 Ulysses 2015. 03. 17. kedd 09:17
Nagyon érdekes ötlet, finoman részletezted. Az akció leírásában ráismerni a stílusodra. Jók az arányok, színesen mesélsz. Összességében tetszett ez az elbeszélés.
Ami nem tetszett: legalább egy átolvasást elspóroltál, öt év után csak megismernéd a párod csókját. Ha egy vagy két érzékelésedtől megfosztanak, akkor a megmaradtakra koncentrálsz, tehát azok igyekeznek pótolni a hiányzókat.
Paja, írtál már jobbat is, de ezzel együtt sokkal jobb, mint számos itt megjelent sztori!
Én is szívesen olvasnám női oldalról!
#8 Andreas6 2015. 03. 17. kedd 07:11
Tetszett, bár engem bosszantott volna, hogy még a végén sem derül ki a többiek kiléte.
#7 sztbali 2015. 03. 16. hétfő 12:13
Egész jó.
#6 Sierra 2015. 03. 16. hétfő 11:08
Szerintem egész jó lett smile Hát igen, mi mindent kihoz egy hosszú házasság az emberből...
#5 papi 2015. 03. 16. hétfő 10:55
Nem rossz
#4 deajk2008 2015. 03. 16. hétfő 08:59
nekem tetszik a gruppenszex, 9p és folytasd....
#3 veteran 2015. 03. 16. hétfő 08:27
Nekem tetszett.
#2 A57L 2015. 03. 16. hétfő 06:45
Közepestől jobb lett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?