A+ A-

Egy furcsa szerelmi háromszög a családon belül

Bevezető: Ez a történet három homoszexuális fiatal felnőttről szól, akik nem mellesleg rokonok is. Ebből adódóan nem csak a másságukat, hanem az érzelmeiket és a kapcsolatukat is titkolniuk kellett.
Ezt a történetet nem én találtam ki. Ez a valóságban megtörtént. A történet az öcsém egyik legjobb haverjával történt meg. Az írás innentől teljes egészében az Ő megfogalmazása. Az érintett kérésére küldöm be. Mindenkinek jó olvasást kívánunk!
Előre szeretném jelezni, hogy a történet ugyan teljes egészében Velem és a „tágabb” családom két másik fiú tagjával történt meg, de mivel senkinek sem szeretnék kellemetlenséget okozni, ezért a 3 főhős nevét megváltoztattam, de az életkorok valóságosak.
Csabi vagyok, 21 leszek. Van egy unokabátyám, Gyuri, aki 25 éves múlt valamint van egy öcsém, Józsi, aki 19 lesz. A történet kb. 10 éve kezdődött, majd először kb. 6 éve kezdett komolyabbra fordulni, és végül kb. 4 éve be is tetőzött. Én olyan 10 éves körül voltam, amikor elkezdtem furcsállni, hogy miért nézem a koromhoz képest a fiúkat jóval inkább, mint a lányokat. Az akkor 14 éves rokonom velem ellentétben nem túl hangosan, de nálam azért valamivel nyíltabban is vállalta a látott fiú(k)ról az első benyomását. Nekem ez elég hamar fel is tűnt. Ez ment egy ideig, és amikor már én is olyan 13 év körüli voltam, amikor egyre több és több helyre mentünk először kettesbe, vagyis Gyuri és én, majd egyre többször vittük magunkkal az öcsémet, Józsit is. Nem csak „szórakozni” jártunk el (itt még nem túlzottan a diszkókra kell gondolni) hármasba, hanem egyéb helyekre is. Én egyre inkább arra lettem figyelmes, hogy nem vagyok túlságosan átlagos kiskamasz, ugyanis a korombeli fiúk többségével szemben nem a lányok érdekelnek, hanem a fiúk. Már maga ez a felfedezés is sokként ért. Eközben Józsiról is egyre inkább világossá kezdett válni számomra, hogy a testvérem is esetleg meleg lehet. Mindezt egyre valószínűbbnek és egyre furcsábbnak találtam. De amikor végre magamban elfogadtam, hogy meleg vagyok és kezdtem arra rájönni, hogy a szívem kiszemeltje az nem más, mint a saját unokabátyám, az teljesen letaglózott. Nagyon-nagyon sokáig próbáltam elrejteni mindenki előtt az érzéseimet.
Ezután jött még egy olyan dolog, amit már végképp megmagyarázhatatlannak gondoltam, hiszen az öcsém igen furcsán közeledett hozzám. Ezt önmagában is nehezen fogadtam, de mivel először még nem olyan feltűnően csinálta, ezért ekkor még azt hittem, hogy ezzel „csak” a testvéri szeretetét akarja kimutatni. De, amikor a suliban is feltűnően kezdett viselkedni és megpróbált szemezni majd aztán flörtölni Velem, még ezt is először csak játéknak gondoltam és én is 1-2 napig viszonoztam a szemezgetését viszont, ahogy összeraktam a jeleket és rájöttem, hogy ez egyáltalán nem biztos, hogy csak játék a részéről, akkor teljesen elutasító lettem vele szembe. Ezt egy ideig (legalábbis látszólag) elég jól fogadta. Így ebben az igen érdekes háromszögben teltek a napok, a hetek, a hónapok és az évek. Egyre jobban szenvedtem én is és nagyon valószínű, hogy a többiek is. Majd eljött a „mi időnk”. Sajnos ehhez hozzá tartozik, hogy Gyuri anyai nagymamája elhalálozása kellett ahhoz, hogy lényegében mind a hármunk előtt tisztázódjanak a másik érzései. Amikor Gyuri édesanyja megkapta a gyászhírt, szinte ezzel egy időben közölték a szüleimmel, hogy a cég vidéki körútra indul, amelynek időtartama 2 hét, és amelynek lebonyolításáért és végrehajtásáért a szüleim lesznek a felelősök, vagyis el kell, hogy utazzanak. Az öcsémet rám bízzák, de engem meg az unokabátyámra. Ezt a döntést részben örömmel és részben értetlenkedve fogadtam, hiszen Én ekkor még csak 17 éves voltam, míg Józsi nálam is fiatalabb, 15 éves. Szóval hármunk közül a „rangidős” az ekkor már 21 éves Gyuri volt. A rokonom szemszögéből egy szomorú esemény árnyékában megkapta élete első igazán komoly feladatát, hiszen 2 kamaszra kell, hogy odafigyeljen. Arra ekkor még egyikünk sem gondolt, hogy esetleg ez a 2 hét fordulópont lesz majd mindhármunk életébe.
Már eltelt 4 nap azóta, hogy a szüleim és a nagybátyámék elutaztak, az unokabátyám nálunk figyelt ránk, de naponta egyszer, vagy kétszer hazament belocsolni a kertjüket. Az egyik nap, amikor egyedül értem haza, hiszen a rokonunk hazaszaladt locsolni, az öcsém mivel kevesebb órája volt, már jóval előbb hazaért és nekiállt főzni. Ahogy hazaértem, felszaladtam a (háló)szobámba, hogy mielőbb valami kényelmesebb otthoni ruhát húzzak magamra, amikor egyszer csak az öcsém ott termett mellettem és átölelt. Ez már zavart, úgyhogy arrább léptem és odafordultam felé, hogy rászóljak, hogy fejezze abba, de időm sem volt megszólalni, amint megfordultam lesmárolt. Erre ellöktem magamtól. Amire Ő még inkább felbőszült és újra megcsókolt. Másodjára már erőm sem volt annyi, hogy arrébb lökjem, hiszen olyan erővel ölelt és csókolt, hogy ez leírhatatlan, hogy honnan volt 15 évesen ilyen ereje. Így a második csókba félszegen ugyan, de belementem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.54 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008
2019. 01. 9. szerda 16:40
Nekem tetszett csak rövid lett 9p Válaszolok rá!
#6 Sierra
2018. 08. 23. csütörtök 17:43
Bevallom csak a feléig jutottam ennek a "dokumentumnak". Nagyon nem jó! Kb olyan szinten van a leírás, mintha bárki leírná, hogy mit csinált tegnap, kezdve attól, hogy felkelt az ágyból aztán megette a reggelit. Válaszolok rá!
#5 xpetix
2018. 08. 23. csütörtök 13:43
Trehány munka, a tartalomba nem megyek bele, mert ízlésről nem lehet vitázni, de a stílusa olyan mintha egy kiskamasz össze írta volna a nedves álmait, majd elküldte volna egy hasonlóan érett korú haverjának sms-ben és az utána fejből ide másolta volna. Sok rész túl van magyarázva, mások pedig felszínesen sincsenek megírva. Az egészen látszik, hogy egy pillantig sem érlelték, ha pedig igaz történet - ahogy a szerző állítja - akkor pocsékul van vissza adva.
1 pont, mert 0 nincs és mert legalább 20 percet töltött vele valaki, hogy ide gépelje, bár -1 járna, mert nekem is elvett ennyi időt, hogy elolvassam és sokkolódjak. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 08. 23. csütörtök 13:29
nulla pont nincs sajna Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 08. 23. csütörtök 05:09
1 pontot megérdemel,mert megírta. Válaszolok rá!
#2 veteran
2018. 08. 23. csütörtök 04:45
Borzasztó,undorító. 0 pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!