A+ A-

Teljes vizsgálat

- Missis Kingston? - A mély hang felkeltette Alex figyelmét, és rápillantott
a kérdezőre. A férfi magas volt, negyvenes évei végén járó, sötét haja kissé kopaszodó de megnyerő külsejű. Mosolygott, Alex felállt, és kezet fogott vele.
- Örülök, hogy találkozunk - mondta doktor Neil Howings a kutatóintézet vezetője. Elnézést a várakozásért, de lekötött néhány más dolog.
- Nem probléma, - mondta Alex. Azt hiszem, a férjemet már ismeri mutatott a mellette álló férfira.
Neil a házaspárt a folyosó végi irodájába vezette. Ami belül, tipikus orvosi rendelő volt, egy nagy asztal állt a középpontban, rajta egy szív - monitorra emlékeztető berendezés.
- Foglaljanak helyet - mondta Neil és folytatta: Önök az új szívmonitorunk iránt érdeklődnek, amit missis Kingston az új filmjében az „ER” - ben szeretne bemutatni ugye?
- Igen, azt tervezem, hogy valami hasonlót használnánk a filmben, és azt gondoltam, hogy egy pillantást vetnék az első példányra - mondta Alex.
- Ha nem haragszik meg, ez időpocsékolásnak tűnik az Ön részéről - mondta Neil, miközben néhány vezetéket csatolt a készülék hátoldalához.
- Ez egy nagyon egyszerű gép, de szívesen elmondom a részleteket a készülékről.
- Köszönöm, hogy elmondja nekem. Hát, nem szeretném pazarolni az idejét, ezért kezdjünk hozzá. - mondta Neil, és megnyomott egy kapcsolót. A monitor életre kelt, és néhány másodperc múlva enyhe sípoló hang jött belőle és egy szinuszos hullámvonal jelent meg a monitoron.
- Nos, ahogy mondtam, ez egy nagyon egyszerű eszköz. Ezt a sípoló hangot néhány másodpercenként megismétli. Úgy értem, tényleg semmi mást nem kell csinálni, csak nézni a hullámvonalat és hallgatni a sípolást. És ez valójában elég unalmas.
Neil úgy látta, hogy Alex figyelmét teljesen leköti a monitor, és tudta, hogy a hatás már kezd működni.
Neil, még Alexék érkezése előtt gondoskodott egy speciális, a tudatalattira ható üzeneteket tartalmazó szalag elhelyezéséről a gépben. Ezeknek az üzeneteknek a feladata volt csökkenteni Alex agyának mentális védelmét és lehetőséget adni Neil - nek a páciens befolyásolására. Neil kutatási területe ugyanis a hipnózis volt. Neil óvatosan korrigált a készüléken és figyelte Alex arcát, ahogy a nő tovább bámulta a monitort.
- Ez egy kicsit unalmas, Alex. Egy kicsit unalmas, csak nézni a monitort, hallgatni a hangjelzést olyan álmosító érzés, mintha rögtön el akarna aludni. A monitor hangjelzést hallgatva úgy érzi aludnia kell. Álmosnak érzed magad Alex, nagyon, nagyon álmosnak ( Neil itt szándékosan áttért a tegezésre). Úgy érzed, minél többet nézed a monitort, annál álmosabbnak érzed magad. Alex. Nagyon álmos vagy, Alex. Csukd be a szemed, és aludj. A tudatalatti üzenetekre beállított monitor, a monoszkóp villogó szeme és Neil lágy tónusú hangjának hatására, Alex tudata feladta, és a fejét előre ejtve mély transzba esett.
Neil elmosolyodott, és Alex Kingston férjéhez fordult:
- Nos, uram a felesége mély alvásban van. A megegyezésünk szerint tehát most azt tehetem vele, amihez kedvem van? –kérdezte Neil.
- Igen – felelte a férj. - Mint mondottam el akarok válni tőle, és ahhoz szükségem van néhány kompromittáló fényképekre. Tehát Ön élvezze ki a helyzetet tetszése szerint. Bármit tehet a feleségemmel, amihez csak kedve van. Bassza meg vagy szoptassa kedvére ezt a kurvát, én csak fényképezni akarom, amit tesz vele. Kezdjen hozzá.
Neil tudta, hogy Alex abban a mélyen alvó helyzetben van, amelyben bármit megtehet vele.
- Alex, figyelj rám. Hallgass a hangomra. Alex, hallgass a hangomra, és akkor még jobban esik majd ez a csodálatos álom. Te nagyon jól érzed magad ebben az alvásban, Alex, nagyon jól.
Annyira jól, hogy meg fogod tenni, amit mondok. Most, Alex, azt akarom, hogy vedd le a ruhádat.
Alex kezével a blúzához nyúlt, de megtorpant, az arcán némi maradék ellenállás mutatkozott.
- Alex, minden rendben. Azt akarom, hogy vedd le a ruhádat, Alex. Minden
rendben van, én orvos vagyok, a te nőgyógyászod, előttem nem kell szégyenkezned. Csak vedd le a ruhádat Alex, csak vedd le a ruhádat, és merülj mélyebbre az álomban.
És Alex vetkőzni kezdett, mert Neil, az ő tudatalatti állapotában azt mondta neki, hogy minden rendben van, orvos előtt jó levetkőzni.
Alex kigombolta a blúzát, és levetette, majd kilépette a szoknyájából is. Kikapcsolta hófehér melltartóját, hagyva, hogy a nagy mellei szabaddá váljanak. Fehér csipkés bugyija volt a következő, ami után már csak az ezüstfehér combfix harisnya maradt rajta.
Alex férje a vetkőzés minden mozzanatát lefényképezte.
Ekkor Neil újra megszólalt.
- Alex, feküdj az asztalra, hogy megvizsgáljalak.
Alex engedelmesen felállt és az asztalhoz lépett, amire dr Neil egy takarót terített. Alex csukott szemmel felült az asztalra, majd lábait lelógatva hátradőlt. Dr Neil az asztalhoz lépett és izgatott örömmel nézte az előtte fekvő meztelen testet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2015. 03. 26. csütörtök 16:08
Ez nagyon jó.
#12 Pavlov 2015. 03. 25. szerda 00:16
Poénos a sztori, tényleg! Persze jobban is ki lehetett volna dolgozni...
#11 listike 2015. 03. 22. vasárnap 07:20
Ügyes, jó írás.
#10 hairy_pussy 2015. 03. 21. szombat 06:15
nyes
#9 Ulysses 2015. 03. 20. péntek 21:39
Hm, ötletes, poénos. Csak azok a hibák, hm... nem tudom, hány pontot adjak rá.
#8 sunyilo 2015. 03. 20. péntek 19:24
Minden jó, ha a vége jó. De a történet csak közepes.
#7 deajk2008 2015. 03. 20. péntek 17:35
elment, olvastam már jobbat, egy közepes, 5p lett, de azért folytasd...
#6 veteran 2015. 03. 20. péntek 15:31
Közepes.
#5 Sierra 2015. 03. 20. péntek 08:59
A végén a csattanó sokat dobott rajta, anélkül gyenge lett volna.
#4 Rinaldo 2015. 03. 20. péntek 07:54
Jól meg kapta..
#3 Andreas6 2015. 03. 20. péntek 06:18
A befejezés sokat javított rajta, de így sem egy nagy durranás. És helyesírási gyakorlatokra is szükséged lenne.
#2 A57L 2015. 03. 20. péntek 05:45
Közepes írás.
#1 Törté-Net 2015. 03. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?