A+ A-

Kicsapongásaim 4. rész

- Kértek inni valamit? - kelt fel végül a fiú - Egy kis pezsgőt? - és már indult is a konyha felé - Van behűtve. - fordult még vissza.
- Meg epret is! - szólt utána a kedvese.
Zsibbadtan elnyújtóztunk az ágyon. Egymással szemben, de ellentétesen, oldalunkra fordulva, fejünket kezünkre támasztva feküdtünk és beszélgettünk, míg várakoztunk a "felszolgálónkra".
Szó szót követett. Bár érzékelhető volt, hogy mindkettőnk képzeletében sokkal több körvonalazódott korábban ahhoz képest, ami most történt, de semmiféle valódi csalódottság nem uralkodott egyikőnkön sem, hisz tudtuk jobban egymásra kell még hangolódnunk a vágyaink beteljesítése érdekében. S ha nem ma, - bár maradhatunk a lakásban, akár reggelig is, de az semmiképp sem valószínű, mert a srác nős, így a "kimaradásai" jóval hosszadalmasabb előkészületeket igényelnének -, majd sorra kerülő további találkáink alkalmával.
- Voilá! - jelent meg immáron közös barátunk egy viccesen magára kapott köténykében, kezében egy tálcán poharakkal és az eperrel, valamint a pezsgővel. Letette a tálcát az éjjeli szekrényre és máris bontani kezdte a pezsgőt, hogy tölthessen.
Mi, csajok is felpattantunk az ágyról, hogy állva koccinthassunk első együttlétünk megünneplésére.
- Pfúj! - mondtam némi undort tettetve - Te meg mit műveltél velem? - kérdeztem, ahogy határozott mozdulattal a hüvelyemből előbuggyanó ondót, lábaim közé nyúlva, tenyeremmel széttöröltem.
- Akarsz zuhanyozni? - kérdezte a srác valódi zavarodottsággal.
- Dehogy! - csattant a válaszom - Minek? Hisz ez tulajdonképpen a tiéd... - és gecijétől síkos tenyeremet meztelen hátára töröltem.
- Ja, végül is tényleg! - oldódott fel - Akkor akár ehetnénk egy kis epret a pezsgő mellé... - és már nyúlt is a frissen mosott gyümölcsös tálért, hogy megkínálhasson bennünket.
Kényelmesen letelepedtünk a nagy franciaágyra. A srác féloldalasan, jobb lábával a földön és a könyökén támaszkodva, lezseren eldőlt, miután a kötényként lekapta magáról. A csaj a korábbi helyére ment húzódott vissza és a falnak támaszkodott.
- Ugye valóban nem zavar benneteket, hogy dől belőlem a lé? - kérdeztem mosolyogva és fesztelenül törökülésbe helyezkedtem.
Hamar elfogyott az eper és a pezsgős üveg is kiürült. Így a könnyed bódulatunkkal kellő mértékben máris megalapoztuk a második felvonást.
- Szerintem azt kellene játszanunk..., - kezdtem neki - hogy ha nagyon jól esne is, próbáljuk visszatartani... - hallgattam el egy pillanatra - Apropó meddig maradhatunk? - kérdeztem még hirtelen.
- Tizenegy? Éjfél... - válaszolt a srác a barátnőjére, majd rám nézve.
- Az jó! - lelkendeztem.
- De azt ne gondold, hogy én ezt végig bírom... - látszott egy kis szomorkás, sajnálkozás a fiú arcán - Az még több, mint négy óra... - folytatta, mintha magyarázkodna.
- Azt hiszem nem is kell - térdeltem fel előbb, majd négykézláb, komótosan elindultam a srác felé.
- Na, hadd nézem csak, mit kezdhetnék ezzel... - nyúltam el oda érve hozzá és ölébe fúrva a fejem. Ő maradt oldalt fekve, de az ágyon lévő lábát felhúzta, hogy a lent maradóra tehessem kényelmesen a fejemet.
- Engem ki ne hagyjatok már! - színlelt felháborodást a csaj, miközben négykézláb párjához húzódott és csókolózni kezdtek. Fesztelenségünk egyre jobban forrósította fel a levegőt körülöttünk. Félbe hagyva a mind hevesebb csókolózásukat, a csaj be akart társulni mellém, hogy felváltva szophassuk keményre barátja farkát, de látva "hajthatatlanságomat", jobbnak látta, ha inkább egy buja kört formál a testünk. Ezért ölembe furakodva kezdte ízlelgetni párja még belőlem szivárgó ondójának és az én puncim nedvének bódító elegyét. Pusztán csak fejét elfordítva, a hátán fekve játszadozott a nyelvével, így combjait felhúzva és szélesre tárva kínálkozott fel kedvese számára is, hogy a kör végre bezáródhasson, s mi elindulhassunk a kéj határtalan világába. Semmelyikőnk sem kapkodott. Mindnyájan adni is, kapni is akartunk és leginkább kiélvezni az orális szex nyújtotta élvezet minden pillanatát. A nyelv és az ajkak testmeleg, síkos érintéseit, a gyönyör mámorossá részegítő ízeit és a hol halk, hol hangosabb kéjes sóhajokat, el-elhaló hangú nyögdécseléseket.
Mikor már-már kezdtünk belegémberedni egymás habzsolásába mindenképpen jobbnak látszott pozitúrát váltanunk. Kifűztük egymásból összetekeredett végtagjainkat. Feltérdelve kicsit kiegyenesedtünk. S mintha egy láthatatlan karmester vezényelt volna bennünket az tűnt a legmegfelelőbbnek, ha fiú elnyúlik háton fekve az ágyon és egyikőnk beléül a már jelentőségteljesen ágaskodó faszába, másikónk pedig arca fölé térdel, kinyalásra felkínálva számára forró barlangját. Készségesen átengedtem partnernőmnek kedvese farkát, miközben gyorsan máris áttetettem bal lábamat a srác fején, hogy lágyan arcára ereszkedve, érinthessem hozzá lucskos szemérem szőrzetem, így téve lehetővé számára, hogy belelefetyeljen a nyáltól, saját ondójától és izgalmi váladékomtól patakzó forró pinámba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 10. 8. szerda 06:58
Jó.
#9 A57L 2014. 09. 2. kedd 06:27
Nem lett rossz.
#8 rockycellar 2014. 08. 30. szombat 19:34
Legalább olyan jó mint a többi.
#7 papi 2014. 08. 30. szombat 17:53
Egész jó
#6 Andreas6 2014. 08. 30. szombat 06:59
Jó.
#5 Sierra 2014. 08. 29. péntek 15:53
Végre egy jó írás.
#4 Rinaldo 2014. 08. 29. péntek 07:28
Szuper.
#3 feherfabia 2014. 08. 29. péntek 06:45
8P
#2 veteran 2014. 08. 29. péntek 05:38
#1 Törté-Net 2014. 08. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?