A+ A-

André kalandjai Onániában 5. rész - Szvingelés a tengerparton

André, Natalie és a másik pár – Yvonne és Marc – némi keresgélés után letelepedett a „szabad szex öböl” tengerhez közeli részén.
Tőlük balra, a tenger felé eső részen egy pár kefélt lovagló pozícióban, jobbra pedig egy fiatal nő maszturbált a földre terített fürdőlepedőn.
A látvány és a két oldalról jövő kéjes lihegés pillanatok alatt begerjesztette Andrét.
Ez alól Natalie sem tudta kivonni magát, mert alighogy letelepedtek, André elé térdelt, megmarkolta és szopni kezdte a fiú felálló farkát.
Barátnője, Yvonne se teketóriázott sokáig, hanem követte barátnője példáját és kezelésbe vette fiúja jól méretezett bájdorongját.
Natalie teljes gőzzel rejszolta és szopta André farkát, de a srác persze nem akart ily módon elmenni. Hogy nehogy elélvezzen, hirtelen elhatározással hanyatt döntötte a lányt és a bokájánál kezdve végigcsókolta egész testét, különös gondot fordítva ágyékára és melleire. Amikor azonban rá akart feküdni, hogy megdugja, legnagyobb meglepetésére ott termett mellettük Yvonne. Szó nélkül négykézlábra állt és felkínálta neki gömbölyű hátsó felét. André zavartan nézett Nataliera, de az mosolyogva csak annyit mondott:
– Menj csak. Megállapodtunk, hogy kipróbáljuk egymás partnerét.
Yvonne közben ugyanabban a testhelyzetben lejjebb ment egy kicsit és az erős napsütéstől felmelegedett sekély vízben térdelve várta. André felkelt a homokból, a négykézláb álló lány mögé állt, és felálló farkát lefelé nyomva bedöfte az előtte tátongó nyílásba. A lány már igencsak fel lehetett izgulva, mert az előremeredő rúd egyből tövig becsúszott a vaginájába.
Bár tudták, hogy a nudista strandon nem szabad fotózni, Natalie elővette Smartphone készülékét és minden oldalról lefényképezte őket.
Utána visszament a helyükre és valamit sugdolózott Yvonne partnerével. André ezt persze nem hallotta és talán nem is értette volna, mindenesetre a karcsú, nyúlánk lány csípőjére támaszkodva széttárt lábakkal folytatta a dugást, miközben hol előrehajolva kezébe vette a lány kerek melleit, hol pedig hátranyúlva a lány sarkaira támaszkodott. Meglepődni csak akkor lepődött meg, amikor a másik srác, Marc Natalie Smartphone-jával a kezében odajött hozzájuk és hanyatt fekve becsúszott alájuk a langyos tengervízben. Mivel már nagyon be volt gerjedve és Yvonne is egyre kéjesebbeket sóhajtott, szó nélkül tűrte, hogy Marc alulról egész közeli felvételeket készítsen a lány ágyékáról és az ő egyre gyorsabb ütemben ki-be járó farkáról.
Marc azonban nem fotókat készített, hanem videózta, ahogy André bájdorongja dugattyúként jár ki-be. Erre André csak akkor jött rá, amikor a srác kimászott alóluk és eléje tartotta a Smartphone-t.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.39 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pierre19 2015. 03. 26. csütörtök 00:12
Ebből is látszik, hogy - ahogy mondani szokás - ízlések és pofonok különbözőek. Jó lenne eldönteni, hogy a sztori ELFOGADHATÓ, NAGYON GYENGE (1 pont) vagy pedig SZUPER. smile
Pierre
#9 sztbali 2015. 03. 25. szerda 18:18
Elfogadható.
#8 Sierra 2015. 03. 25. szerda 11:21
Hát....ezt semmilyen illusztráció nem javította volna fel.
#7 veteran 2015. 03. 25. szerda 10:11
Nagyon gyenge
#6 papi 2015. 03. 25. szerda 09:04
Nem tetszik
#5 listike 2015. 03. 25. szerda 07:41
Ami azt illeti, a homi nem kellett volna. 1pont.
#4 Rinaldo 2015. 03. 25. szerda 07:29
Szuper.
#3 Andreas6 2015. 03. 25. szerda 06:47
Elég gyenge, sima pornó forgatókönyv, és tovább rontott rajta a homokos rész. Ezért 1 pont nálam.
#2 A57L 2015. 03. 25. szerda 03:49
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2015. 03. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?