A+ A-

Kikészítettem a Szeretőm!

Izgatottan vártam ezt a találkozót a szeretőmmel, napok óta erről beszélgettünk, hogy tervezek valami meglepetést neki. Nem árultam el előre semmit sem!
Becsöngetett, vártam az ajtóba, hagytam levegye a kabátját és a cipőjét, majd behívtam a szobába. Leültettem a kanapéra és az ölébe ültem! Megcsókolt, szenvedélyesen, tudtam pontosan annyira várja hogy érezhessen végre ahogy én kívántam őt! Levettem a felsőm, ekkor látta meg hogy fekete fűzőt viselek a fekete nadrágomhoz! Meglepődött, felcsillant a szeme, tetszett neki, kezdtem érezni is ezt nadrágon keresztül! Megcsókoltam, simogatott közbe, érezni akartam a bőrét, ezért levettem róla a pólót! Csókoltam a fülét közbe mozgattam a csípőm, élveztem, hogy egyre keményebb férfiassága, hogy a csiklómat dörzsölöm minden mozdulatnál vele. Puszijaimmal haladtam lefelé, nyakán, mellbimbóján, hasán keresztül egészen a nadrágjáig! Előtte térdeltem és simogattam nadrágon keresztül. Felizgatta, ezért elkezdtem kigombolni a nadrágját, levettem róla. Ott ült előttem egy fekete boxerba, kívánatos látvány volt! Apró puszikat adtam kemény farkára boxeren keresztül, majd finoman megharapdáltam, többször egymás után!
Így haladtam lassan lefelé, míg el nem értem a golyóit, az egyik gyenge pontját! Nadrágon keresztül, majd azt félrehúzva puszilgattam, nyelvemmel játszadoztam rajta, kezemmel simogattam! Mikor már úgy éreztem nem bírja tovább levettem róla az alsónadrágját, és először lágyan és finoman elkezdtem játszadozni kemény farkával! Lassan egyre mélyebbre és mélyebbre vettem be a számba, felfelé pedig óvatosan szívtam kicsit! Játszadoztam a nyelvemmel is, a fejétől egészen a tövéig végignyaltam többször, majd lehelet finoman hozzáértem érzékeny golyóihoz! Megfeszültek az izmai. A szemébe néztem közbe, csak mosolygott rám, tudtam élvezi miközben teljesen ki van szolgáltatva nekem. Néha próbálkozott előrehajolni hozzám, simogatni, vetkőztetni, de ez az ő estéje volt, ezért pár csóknál többet nem engedtem neki. Pár perc kényeztetés után megfogtam a kezét és kértem jöjjön velem. Ahogy felállt a hátam mögé lépett és átölelve csókolt, de nem engedhettem még szabad utat a vágyának. A fürdőszobába kísértem, hogy megmoshassam legfinomabb részét! Nekem esett, csókolt és izgatott ahol ért annyira, hogy majdnem elvesztettem a fejem és hagytam hogy megdugjon ott a fürdőbe.
De még annyi tervem volt mára, nem engedtem a kísértésnek. Ezért a zuhanyhoz parancsoltam és megnyitottam a vizet. Élvezte ahogy jó alaposan megmostam kemény farkát, húzogattam a kezem rajta, a golyóit sem hagyva ki, majd letérdeltem elé és megvalósítottam régi vágyát: megborotváltam, fazonra igazítottam, a heréknek kicsit nagyobb figyelmet szenteltem. Felnéztem rá és láttam minden idegszála pattanásig feszült és legszívesebben rám vetné már magát de visszafogja ezt a vágyát, hisz élvezi a hosszú előjátékom. Mikor kész lettem lemostam és hogy biztos legyek benne hogy jól csináltam, ott vizesen megkóstoltam kemény farkát. Isteni volt vizesen, kívánósan. Teljesen bepörgetett. Itt már én is nehezen tudtam visszafogni magam, ezért megtöröltem és visszakísértem a szobába. Leültettem az ágyra, melyet nem nyitottam ki,hogy kényelmesen tudjon ülni rajta, s én így tudjam majd meglovagolni. Érezni akart, kapni valamit belőlem, ezért hagytam hogy levegye nadrágomat, így fekete francia bugyiba és a fekete fűzőbe voltam már csak. Miközben simogattam benyúlt a bugyimba, teljesen beindította mikor megérezte mennyire nedves vagyok már, megkért üljek bele érezni akar! De előtte még húzni akartam, még "kínozni" kicsit, ezért elkezdtem újra szopni, most már határozottabban, keményebben, golyóit beszívtam a számba, hogy teljesen kikészítsem. Szenvedélyesen szoptam, én is annyira élveztem ezt mint ő. De már nekem is nagyon hiányzott, ezért pár perc múlva az ölébe ültem, bugyimat félrehúztam és beleültem vastag kemény farkába az én szűk nedves puncimmal. Leírhatatlan érzés volt mind a kettőnknek! Lassan kezdtem el mozogni had élvezzük ki, majd gyorsítottam kicsit. Közbe csókoltam a fülét, tudtam ezzel még jobban húzom csak és engedtem hogy megcsókolja nyakam, melytől én is elvesztem a fejem. Lovagoltam rajta, élveztem, hogy enyém az irányítás, ezért egy gyorsabb vágta után melynek vége nekem egy orgazmus lett és érezte ahogy megszorítom a farkát a hüvelyemmel leszálltam róla, ő azt hitte innen irányíthat ő. Ezt megelőzve elé térdeltem és újra szopni kezdtem a farkát, finom volt, kemény és hihetetlenül élvezte, amivel csak még jobban felizgatott. De most finoman csináltam neki, lágyan, kezemmel közbe simogattam és még néha mellem is hozzáért. Igyekeztem minél mélyebbre a számba venni, szívni, majd mikor nem bírta már tovább rám parancsolt hogy helyezkedjek el négykézláb. Szót fogadtam neki és feltérdeltem a kanapéra. Egyszer csak éreztem finom nyelvét a csiklómon, ettől csak még nedvesebb lettem, nem bírtam sokáig, mondtam neki hogy dugj meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.78 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 16. szerda 17:27
10 Pont!
#7 zsuzsika 2014. 12. 29. hétfő 08:52
Közepes.
#6 Sierra 2014. 08. 26. kedd 13:10
Tényleg nem rossz smile
#5 A57L 2014. 08. 26. kedd 12:27
Egész jó történet.
#4 v-ir-a 2012. 01. 13. péntek 21:48
nem rossz...
#3 genius33 2012. 01. 12. csütörtök 16:33
Nemrossz szerintem smile
#2 fakutya 2012. 01. 12. csütörtök 05:06
gyenge.,
#1 Törté-Net 2012. 01. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?