A+ A-

Édes sokas 1. rész

A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem egy könnyelmű ígéretet, miszerint asszisztálok egy táncórához, és utána egy röpke standard tánc bemutatóhoz. Kedvenc szexpajtásommal tudattam, hogy kicsit késve érkezünk a bűnös éjszakába, de megyünk, csak melegítsenek nyugodtan.Semmi gond, csak menjünk feltétlenül, mert meglepetést tartogat nekünk, valami olyat, amit biztosan szeretni fogunk. Hmmm, el nem tudtam képzelni miféle meglepetésre gondol, mert ugye a pompás teste már nem meglepetés, de igazi csemege, lévén jó ideje nem volt alkalmam kiélvezni... ugyanez igaz a gyönyörű feleségére is, akinél készségesebben, odaadóbban szeretkező nőt ritkán látni.
Férjecském elégedett vigyorral a képén figyelte a délutáni készülődésemet. Ha nem lett volna az a szokásunk, hogy "éhesen" induljunk bele a swinger éjszakába, valószínűleg itt-ott elkap egy fordulóra, lévén egyetlen tangában futkostam egész délután, de így csak szemet legeltetett, no meg valamit bőszen kloffolt a számítógépén, csak a jó ég tudja mit buherált.
Előkeresgéltem egy ezeréves jégkék fellépőrucimat, belebújtam egy illedelmesen szolid ruhába, ami kicsit bizarrul hatott a necc combfix fölött, de szerencsére egy táncos helyen ritkán akadnak fent az ilyenen. Berámoltam még az estére szánt szemtelenül rövid koktélruhát, a gonddal ápolt, óvott tánccipellőmet, majd életem párjával úgy indultunk el otthonról, mintha legalábbis egy hétre mentünk volna valahová.
A nagyteremben már tűkön ülve várt a táncpartnerem, aki nem szokta meg tőlem, hogy akár egyetlen percet is késsek. Kicsit merev fickó, de a standard táncoknak valódi mestere. Ha olyan kedvem van, képes vagyok órákon át úszkálni vele a táncparketten, olyan szépséges tánctartásban, hogy másnap a csigolya közti izmok emlékeztetnek arra, hogy tán túlzásokba estem. Ma azonban sokkal játékosabb kedvem van ennél, bár lehet hogy a buja a jó szó.Sajnos ezt titkolni sem nagyon tudom, mert amikor a színfalak mögött még néhányszor eljárjuk a milliószor átvett bemutató sorait, a mozdulataim a hűvös eleganciától elég messze vannak... Meg is kérdezi a férjemtől, hogy bolondgombát etetett-e velem, hogy nem férek a bőrömbe, de ő csak somolyogva vállat von, és távozik, hogy jófiú módjára beálljon a tanfolyamra, s segédkezet nyújtson a facér hölgyeményeknek.
Magam se hittem volna, de teltház lesz, de az lett. Csordultig telt terem várja, hogy megtanuljon ezt-azt az angol keringő rejtelmeiről. Nem túl sok kezdő van, úgyhogy jó nagy lépésekkel haladunk, hogy használható sor legyen a két óra végén minden érdeklődő lábában. Itt szerencsére főleg passzív szerepem van, készséges bábuként táncolom elő a lányok lépését, s korrigálom a kétballábakat. A türelmetlenségemhez képest, hamar elmegy az idő, s az utolsó szabadtánc alatt elmegyek átöltözni a tollas-tüllös, klasszikus fellépőruhába. Megjön a pici drukk is, ami fellépés előtt mindig megvan, de most kifejezetten jól jön, mert kizökkent a bolondos, szabados hangulatomból, egész pontosan 4 percre, amíg a műsor tart. Tökéletesen ellejtem amit kell, majd a színfalak mögött apró csókot lehelek meglepett kockapartnerem szája sarkára, s máris belebújok a sokkal inkább a hangulatomhoz illő szemtelen minibe. A teremben már megy a tánc, a sok ember között alig találom a párom. Naná... mert egy négyes csoporttal beszélget... ismerősnek tűnik az egyik pár... nem akarok hinni a szememnek! A ma esti párosunk az! Képesek voltak eljönni ide, hogy együtt mehessünk tovább. Már értem mit szervezkedett a férjem délután. Örömmel simulok R. üdvözlő karjaiba, boldog vagyok, hogy a nap kötelező programjának vége. Összepuszilkodok szöszi barátnémmal is, persze csak szolidan, ám a parfüme illatáról eszembe jut, hogy milyen finom puhák az ajkai, és hogy a fiúk mekkora élvezettel nézik, ha mi együtt játszunk. Lopva megnézem magamnak a másik párt. Az első, ami eszembe jut róluk, hogy szépek. Hibátlan kreol bőr, nyílt mosoly, a lánynak hosszú fekete haja a derekát veri, a pasi pedig... hát igen. Rövidujjú ingéből szépséges karizmok kandikálnak ki, és ahogy elnézem, nem csak a karja izmos. Erősen bizakodom, hogy nem véletlenül vannak ott. Miután kiörömködtük magunkat szöszivel, kedvenc szexpartnerem, R., bemutatja az ismerősöket... ők a meglepik. R finoman a fülembe súgja, hogy biztos benne, hogy szeretni fogom Tejcsokit. Válaszképp a fülébe harapok, s visszasúgom, ígérem, viszonzom az ajándékot.
Már-már indulunk, amikor Tejcsoki úgy dönt, még fel kell olvassza a jégkirálynőt, utalva az iménti jelmezemre. Mire felfogom, hogy mire is gondol, két mozdulattal kikapja azt a néhány csatot a hajamból, ami a feszes kontyot tartja a fejemen, két kézzel szétrázza a loboncomat, majd a táncparkett felé terelget. A standard szériának vége, játékos cha-cha jön.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 Sierra 2014. 12. 19. péntek 09:16
Nocsak Ulysses, te szoktál újraolvasni?
#27 Ulysses 2014. 12. 18. csütörtök 20:33
Újra olvastam. Még mindig tetszik. smile
#26 papi 2014. 05. 13. kedd 17:43
Tetszik
#25 Sierra 2014. 03. 23. vasárnap 22:26
Ulysses, te elég sok arcú írásomat olvastál már, és ismersz annyira, hogy ez pont annyira én vagyok, mint a bújós, rózsaszín ködbe burkolózott Sierra. Tán azért nem bevállalósabb a szöveg, mert nem annyira "kemény" hangulatomban írtam smile
#24 listike 2014. 02. 9. vasárnap 14:03
Nagyon jó.
#23 Ulysses 2014. 01. 19. vasárnap 19:51
Sierra, Drága!
Azt hiszem, régen már megmutattad nekem ezt az írást. Bár vonakodva, mert rám fogtad, hogy nem vagyok vevő a túlzásokra. Bevallom, nem emlékszem, milyen benyomásaim voltak akkor. Talán öregszem, vagy átneveltél kicsit? Most én is nagyon visszafogottnak éreztem ezt a sztorit. Részben egyetértek Pavlov véleményével, aki bevállalósabb szöveget kér. Egy ilyen témához, ami az átlagember számára extrém, illene az a stílus. Jó, tudom, ez olyan igazi sierrás írás. Kellemes, érzéki, ránk bízza a részletek elképzelését a szépen megrajzolt keretek, háttér mellett.
Azt hiszem, elolvasom a folytatást is. wink
#22 Wick21 2014. 01. 19. vasárnap 11:46
Szépen megírt történet, köszi smile Megyek, elolvasom a folytatást wink
#21 joozsi 2014. 01. 7. kedd 05:08
A folytatása is nagyon joó!
#20 Sierra 2013. 12. 12. csütörtök 14:42
v-ir-a, örülök, hogy tetszett.
#19 v-ir-a 2013. 12. 11. szerda 22:35
ez nagyon tetszett... smile
#18 Sierra 2013. 12. 11. szerda 17:55
Haj Hab, szerintem lesz folytatás. Még az is lehet hogy egynél több.
#17 Haj Hab 2013. 12. 11. szerda 16:57
Várjuk a jól megírt történet izgalmasnak ígérkező folytatását smile
#16 feherfabia 2013. 12. 11. szerda 06:11
jó!
#15 Sierra 2013. 12. 10. kedd 22:37
Pavlov, köszi a véleményt. A nők már csak ilyen virágnyelvűek smile Látod, a szexet keményen, az írást lágyan szeretem smile
#14 Pavlov 2013. 12. 10. kedd 22:33
Jó kemény szex, de virágnyelven elbeszélve. Írj bevállalósabban!
#13 Sierra 2013. 12. 10. kedd 21:49
Ulysess, nem kényszer a palacsintaevés smile
#12 Ulysses 2013. 12. 10. kedd 20:52
Látom, nem úszom meg, hogy elolvassam. nyes
#11 x124 2013. 12. 10. kedd 16:18
Jó!
#10 Sierra 2013. 12. 10. kedd 12:59
Gondolkodom a folytatáson Jedi smile Egy ilyen buli háziasszonyának lenni nem utolsó dolog smile Amint a páros írótársaim hagynak egy szusszanásnyi szünetet, megírom smile
#9 Jedi 2013. 12. 10. kedd 12:51
Jó, tetszik. Remélem lesz folytatása.