A+ A-

Avagy a medencén túl 3. rész

Fanny a délután hátralévő részét pihenéssel és készülődéssel töltötte, de minden gondolata a parton történtek körül, illetve az előttük álló éjszaka körül forgott. Ha egészen őszinte akart magához lenni, nem számított az igazán tapasztalt nők közé a szex területén. Sosem volt egyéjszakás kalandja, csupán néhány állandó partnere a múltban, akik nem voltak valami hatalmas szexuális fantáziával megáldva. Elképzelése sem volt arról, hogy mi a csudát fog művelni három férfival egy egész éjszakán át, de az „előjáték” nagyon tetszett neki, és alig várta, hogy megtudja. Örült neki, hogy Hans nem bánja a dolgot. Nem néhány alkalmasra tervezte a kalandjukat, hanem akár hosszú távra is, hiszen a testén kívül sok mást is kedvelt benne. A barátjának tekintette, a sporttársának, az meg már csak hab volt a tortán, hogy szemmel láthatóan a szexben is nagyon passzolnak egymáshoz. Megfordult a fejében, hogy él a felajánlott lehetőséggel, miszerint kizárólag magánműsor legyen kettőjük között, de elvetette a dolgot, lévén három kívánatos hím nem túl gyakran kopogtatott eddig nála azért, hogy hosszasan kényeztesse.
Gondosan körülnézett a ruhatárában, végül nem vitte túlzásba a dolgokat. Fekete csipke franciabugyit vett fel, föléje pedig egy laza nyári ruhát, gondolva arra, hogy ha minden jól megy, mindez nem sokáig marad rajta. A melltartót szokásához híven mellőzte, így a bimbói nagyon gyorsan árulkodni fognak, ha valami jól esik neki. Az utolsó pillanatban egy combközépig érő nagyhálós neccruhát dobott a táskájába. Ki tudja, hátha úgy adódik, hogy jól jön a „jelmez”. Így felszerelkezve érkezett meg Stefan lakásához, és szinte lámpalázasan nyomta meg a csengőt. Mint kiderült, elsőnek érkezett. Hiába, sose bírta megszokni ezt a latin pontatlanságot! Automatikusan pontosan érkezett mindig mindenhová, ami gyakran bosszúságot okozott neki, mert várnia kellett, de most az egyszer nem bánta a dolgot, legalább lesz ideje egy kicsit feloldódni. Magában elmosolyodott, hiszen ennek a három embernek a társaságában sosem érezte magát feszültnek, az aznapi történések után meg oka sem volt, hogy feszélyezve érezze magát, lévén mindent láttak már belőle, valahogy mégis volt egy kicsi hang a fejében, ami azt mondogatta neki, hogy egyáltalán nem helyes, amit művel! Hiába, a neveltetését nehezen vedli le az ember. Stefan gondos házigazdának bizonyult, körbevezette a lakásban, megmutatta neki a már beállított kamerákat, a fekete lepedővel leterített ágyat, majd egy pohár jéghideg vinho verdét nyomott a kezébe, amit a kanapén ülve szopogattak el, miközben fesztelenül beszélgettek arról, hogy efféle tapasztalata egyiküknek sincs, így elvárás sincs az éjszakával kapcsolatban. Miután ez a helyére került, a férfi gyengéden csókot lehelt Fanny nyakára, ám mielőtt a ruha pántja lecsúszhatott volna, megérkezett Chris és Hans is. Hans amolyan birtokló csókkal köszöntötte a lányt, Chris pedig beérte azzal, hogy alaposan összeborzolta a szőke loboncát. A nappaliban letelepedve a világ legtermészetesebb módján beszélgetni kezdtek teljesen semleges dolgokról, mintha csak egy laza vacsorára készülnének. Közben egy-egy kéz végigsimított Fanny combján, vállán. Ennek, és a második pohár bornak köszönhetően a lány kellemesen oldott állapotba került, és élvezve minden érintést Hans vállára dőlve hagyta, hogy érzékei átvegyék a hatalmat az agya fölött.
- Nézzétek! - szólalt meg Chris - a cicije máris türelmetlenkedik! Vajon mi a helyzet, az egyéb testrészeivel? Fanny, szeretem, hogy ilyen érzéki vagy!
- Bocs fiúk, az enyém az elsőbbség - kapta ölbe a lányt Hans - az első menet kétszemélyes lesz, amúgy bemelegítésként.
Átvonult a társaság a hálószobába, Stefan gyorsan elmagyarázta a csúszó állványon lévő kamera működését Chris-nek, ő maga pedig egy másik kamerát ragadott, amivel kézből tervezte venni az eseményeket.
Látva, hogy a két „főszereplő” némileg megszeppenve álldogál az ágy mellett, játékosan az ágyra döntötte őket, közéjük hasalt, és így szólt:
- Egyetlen percig se zavartassátok magatokat. Mintha itt se lennénk! Chris onnan a szoba sarkából fog ténykedni, én néha majd közel jövök, de igyekszem nem zavarni. Nem lesz instrukció, egyszerűen szeretkezzetek, ahogy jól esik. Öregfiú, ne kapd szét túlságosan a csajt, hosszú még az éjszaka. - tette hozzá nevetve, aztán Fanny fenekére csapott, és felállt az ágyról.
Fanny és Hans egymásra néztek, mintha épp azt fontolgatnák, hogy még nem késő megszökni, végül a férfi hanyatt fordította a lányt, és csókolni kezdte. Benne volt ebben a csókban a sóvárgás, a vágy, és nagyjából minden, amit egymásnak már kimondtak, és amit még nem. Hamar elfelejtkeztek arról, hogy nincsenek egyedül a szobában. Az első néhány percben oldalra nézegettek, aztán amikor a lenge ruha lekerült, belefeledkeztek egymás testébe. A férfi gyengéd csókokkal kényeztetni kezdte, a nyakától indulva, megfontolt tempóban közeledve az öle felé, majd amikor a köldöke alá ért, határozottan szétnyitotta a lány combjait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2016. 01. 1. péntek 22:31
Továbbítottam a szerző felé az olvasók igényét a folytatásra. Sajnos várnunk kell még egy ideig rá. Addig én újraolvasom az eddigi részeket.
#11 joozsi 2015. 12. 7. hétfő 04:22
Sierra!
Keveredj már ki!
#10 joozsi 2015. 11. 24. kedd 05:36
Régen várom a folytatást. Lesz?
#9 Sierra 2014. 10. 18. szombat 17:50
Majd egyszer lesz ám folytatása smile Amint kikeveredtem az időhiányból.
#8 zsuzsika 2014. 08. 6. szerda 14:48
Jó.
#7 Sierra 2014. 08. 5. kedd 09:18
Örülök, hogy tetszett nektek ez a rész is smile Amint időm engedi, megírom az éjszaka folytatását.
#6 veteran 2014. 08. 4. hétfő 21:42
Jó folytasd.
#5 feherfabia 2014. 08. 4. hétfő 07:36
8P
#4 papi 2014. 08. 2. szombat 06:57
Nagyon tetszik, várom a folytatást.
#3 sztbali 2014. 08. 1. péntek 13:54
Nagyon jó.
#2 Sierra 2014. 08. 1. péntek 09:08
Ennek a történetnek van két előző része is, csak valamiért nem lett belinkelve, úgyhogy megteszem:
http://www.torte-net.hu/tortenet/7223-Avagy-a-medencen-tul-1-r- esz
http://www.torte-net.hu/tortenet/7267-Avagy-a-medencen-tul-2-resz
#1 Törté-Net 2014. 08. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?