A+ A-

Nem vagyok frigid!

Csütörtök volt, az utolsó, leállás előtti nap. Szinte már senkinek sem volt kedve dolgozni, mindenki lázasan készülődött a karácsonyra és a 10 napos szabadságra. Egymást túllicitálva az ajándékokkal és a méretes karácsonyfákkal dicsekedtek a kolleginák és a kollegák, hogy mennyire készülnek a szent ünnepre. Engem valahogy nem hatott meg, megkaptam a fizupapírt és az sms-t rajta a 13. havival és a prémiummal, örültem a pénzemnek és magamnak, így a számadatokba és a grafikonjaimba temetkeztem. 17:00-kor kiürült az iroda, síri csend lett az egész emeleten. Egyedül maradtam a tizenhat fős irodában, ami roppant groteszk látványt nyújtott. Nagyjából két órán át dolgoztam még mire kész lettem. Utoljára készültem átnézni a művem, de ekkor nagy meglepetésemre Kornél, a főmérnök lépett be az irodába. Negyvenes évei elején járt, jóképű, magas, a közvetlen főnököm... pont a zsánerem. Csak épp a stílusa hagyott némi kívánni valót maga után. Bárkit bármikor kiosztott és nem finomkodott. Ennek ellenére én bírtam őt nagyon. Ő volt az egyedüli, akivel jól kijöttem. Sokat viccelődtünk egymással, néha aprócska flörtöket is megengedve magunknak. Elégedett volt a munkámmal is, és ezt a többiek előtt sem titkolta. Talán azért nem is szerettek annyira kollégák... A többiek szemében én voltam a munkamániás frigid picsa, aki totál besavanyodott pedig még 30 sincs. Július Cézár mondott valami olyasmit, hogy egy idő után az ember azzá válik, amivé a többiek tartják. Nem bántam. Kielégített a munkám.
- Te még mindig itt vagy? – csodálkozott.
- Igen, most készülök hazamenni, csak ezt még átnézem...
- Kiscsillag... - mondta affektálva – húzzál már haza a családodhoz, ahelyett, hogy itt rohadsz az irodában és selejtelemzést csinálsz.
- Majd csak szombat reggel utazom haza anyámékhoz.
- Hát nincs lovagod, aki vár? Na persze, honnan is lenne, ha folyton túlórázol és a munkahelyeden meg a lakásodon kívül maximum a hiperbe mész be cornflakesért... - mondta, miközben az íróasztalom szélére ült.
- Ne aggódj már folyton a magánéletem miatt, hisz tudod, otthon három kigyúrt, szexi, nap barnított latin macsó vár rám, vacsorával, borral, szexszel... azért dolgozom ennyit, hogy ezeket az Isten ajándékait eltartsam. – próbáltam viccesre venni a dolgot, de természetesen mi sem állt távolabb az igazságtól... Ezt Kornél is jól tudta.
Nem várt otthon a kutya sem, és lassan már azt is elfelejtettem, hogy milyen a szex. Az elmúlt pár hónapban annyira a munkámnak éltem, hogy totál kimaradtak az életemből azok a dolgok, amik olyan fontosak voltak korábban; haverok, borozás, pasizás... mind kimaradt. Na de mit tehet az ember, ha munkamániás?!
Kornél, mint valami kiképző tiszt, állt felettem és utasítgatott, hogy kapcsoljam már ki a számítógépet, pakoljam már össze a holmim és tűnjek már végre el az irodából. Végül lekapcsoltuk a villanyokat és elhagytuk az irodát. A folyosón visszhangzottak a lépteink, kihalt és üres volt minden. A parkolóban már csak Kornél autója állt.
- Gyere, haza viszlek. – kacsintott rám.
A gyár a várostól kb. 20 percnyi autóútra helyezkedett. Sűrű volt a forgalom, lassan haladtunk. Havazni kezdett, egyre nagyobb és sűrűbb pelyhekben hullott a hó, miközben a rádióban Joe Cocker Summer in the city című slágerét játszották. A város elején hosszú kocsi sor torlódott fel, mindenki nyomta a dudát ész nélkül, mintha attól gyorsabban haladnánk. Felsóhajtottam.
- Mi van?
- Sosem érünk így haza... - mondtam.
- Tán sietsz valahová?
- Nem, de gondolom téged biztos vár már a családod...
Kornél vállat vont. Idáig még soha nem kérdeztem a családjáról, nem sokat tudtam róluk. Az irodában keringő pletykák persze eljutottak hozzám is... Állítólag nagyon csinos felesége van, két szép kislánya, nagyháza a kertvárosban, kutyával, sövénnyel szóval minden nagyon idilli. Akkor mégis mi a fenéért nem siet haza hozzájuk?!
- Ők nincsenek otthon, holnap reggel indulnak vissza Erdélyből. Az asszony onnan való, Sepsiszentgyörgy mellől. Meglátogatták a nagyszülőket. Szóval én nem sietek sehova...
Az út hátralévő részében nem nagyon szóltunk egymáshoz. Azon tűnődtem, hogy vajon mit csinálhat ma este, ha nincs otthon a felesége. Vajon elmegy kurvázni? Biztos luxuskurvához jár... Lepörgettem a fejemben, ahogy Kornél megérkezik egy jó környéken lévő lakáshoz, felliftezik a harmadikra, diszkréten bekopog, majd a csinos szőke nő ajtót nyit neki. Elegáns szatén ruhát visel, testhez állót, ami kiemeli formás melleit és csípőjét. Beinvitálja a főnököm és hellyel kínálja őt a nappaliban. Gyertyák égnek, kellemes lágy zene szól, közben konyakot tölt Kornélnak, aki a nő formás idomain legelteti a szemét... Ugrottam egyet és a következő kép a fejemben már az volt, ahogy Kornél hátulról döngeti a macát. Erősen szorítva a nő derekát, gyors tempóban dugja őt, a golyói csattognak a nő combján, aki kéjes sikolyokkal jelzi, hogy élvezi a durva szexet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.68 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2015. 06. 4. csütörtök 05:20
Egész jó írás.
#12 papi 2015. 03. 31. kedd 11:45
Nagyon jó
#11 Ulysses 2015. 03. 30. hétfő 21:08
Jól megírt történet. Valószerűek a szereplők, akad benne kis egyediség. A keret szerintem nem kevés, csak ha az akció részletességéhez arányítjuk. De miről is szól ez a honlap? smile A cselekmény előre sejthető, mégsem unalmas. Sierra, a főhőst és a szerzőt is hozzád hasonlónak képzelem. (Dissolvedgirl, ez komoly dicséretnek számít.)
#10 tomi19 2015. 03. 30. hétfő 17:23
Nagyon tetszett 10 pont.
#9 veteran 2015. 03. 30. hétfő 14:08
Nagyon jó, 10 pont.
#8 feherfabia 2015. 03. 30. hétfő 12:51
Nagyon jó lett! 10P
#7 Sierra 2015. 03. 30. hétfő 09:26
Ez tényleg jó lett. Nagy kerettörténete ugyan nincs, de ennek ellenére az. Még a félbehagyása is éppen el lett találva! Nincs benne semmi túlzás, és ami ritkaság, még a magyar helyesírást is ismeri az író! No ennek jöhet folytatása.
#6 gyuri0926 2015. 03. 30. hétfő 08:43
A fönökkel , klasssz !
#5 Rinaldo 2015. 03. 30. hétfő 08:43
Szuper jó.
#4 deajk2008 2015. 03. 30. hétfő 08:39
nagyon jó lett, tetszett, élvezhető volt 9p...folytasd
#3 Andreas6 2015. 03. 30. hétfő 07:41
Nagyon tetszett, hihető, hangulatos, és még a helyesírás is majdnem tökéletes. 10 pont!
#2 hairy_pussy 2015. 03. 30. hétfő 06:22
tetszik 10p
#1 Törté-Net 2015. 03. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?