A+ A-

Couch Surfing 3. rész

Fordítás
Eredeti történet
Előszó: habár ez a rész Steffi második epizódban leírt élményeire épül, nem feltétlenül szükséges a Couch Surfing sorozat első illetve a második részének ismerete. Persze nem is hátrány. Aki még nem találkozott a kanapészörffel, jó leírást talál a wikipédián.
Megérkeztem Brnoba a kelet-európai túrám harmadik városába. Mivel Prágát a tervezettnél néhány órával később hagytam el, már túl késő volt ahhoz, hogy valamit láthassak Brnoból. Nem feltétlenül voltam mérges emiatt – legalábbis ha az utolsó órák érzéseire gondoltam. A találkozóig hátralévő időmet egy internetkávézóban töltöttem. Az e-mailjeim átnézésekor felfedeztem egy Gabitól érkezőt. Megköszönte az izgalmas estét, és emlékeztetett arra, mit ígértem neki hangosan nyögve. Nevetnem kellett. Kedveltem a humorát. Az övé mellett felfedeztem egy másik e-mailt is, hogy a következő állomásomnál Budapesten minden teljesen rendben van.
Kerestem egy buszmegállót, mert a pasi nem akart eljönni értem a centrumba. A rozoga trolibusz a 60-as évek szocializmusát idézte. Később, amint bekanyarodott a panelházak közé, az az érzésem támadt, hogy az idő egyszerűen megállt. Az érzést csak erősítette, mikor a végállomáson leszálltam, és megláttam Jant. Olyannak hatott, akár egy 68-as fiatal, aki nem illik a tájba. Egy hippi. Hosszú, ápolatlan haj, tök hanyag járás.
Még mielőtt köszöntöttük egymást, különféle füvek illata sodródott felém. Óvatosságból nem nyújtottam kezet Jannak, hanem megmaradtam egy visszafogott „Hello!”-nál. Angolul beszélgettünk, végigvezetett az utcán a ház bejáratához. Alig váltottunk szót. „Hogy vagy?” és „Mit tervezel?” Mást nem.
A lakása illett hozzá. Kisebb gyűjteménye a vízipipáknak, hatalmas lemezgyűjtemény különféle reggae-művészekkel, Bob Marley sem hiányzott, és mindez bakeliten. A levegőben édes illat lebegett. Megkínált egy jointtal, de én köszönettel elhárítottam. Valamiért unszimpatikus volt ez a srác nekem. Normális esetben a hippik nyitottak a világra, ő zárkózottnak hatott. Talán túl komolynak látszottam? Vagy túl konzervatívnak? Jan megmutatta az éjszakai hálóhelyemet. Persze, tulajdonképpen nem is kanapé. Egy matracot fektettek raklapokra, virágcserepekkel keretezve, amikben inkább nem is akartam tudni, mit ültetett.
Míg a srác a konyhában egy spanglival szorgalmatoskodott, elvonultam tőle, és visszamentem a hálószobába, elő akartam készülni az éjszakára. Még egyszer körbenéztem a szobában. Az ablakból vetettem egy pillantást a másik panelház fénytengerére. Ahogy visszafordultam az ablakból, a szemközti falon négy szexuális tevékenységet ábrázoló képet láttam. Mindegyiken hippik, amint nyilvánvaló szexuális tabukat döntögetnek. Az egyik képen egy nő látszott, amint egy férfi farkát szopja, a másodikon egy férfi éppen két nővel hempergett, a harmadikon egy párocska meztelenül állt a sétálóutcában. Az utolsón pedig jól kivehetően egy farok nyomult a nő hátsójába.
Lenyűgöztek ezek a képek. Ezek a dolgok, amik ma már nem szokatlanok. Csak az utolsó kép undorított kicsit. Legalábbis nem tudtam elképzelni, hogy egy pasi a farkát oda helyezi, ahol máskülönben nálam...
Lekapcsoltam a lámpát, és lefeküdtem. Igyekeztem ellazulni, kizárni a környezetet, és a fejemben az elmúlt éjszaka képei kísértettek. Ahogy a Sybianon ültem, és egy teljesen új érzéssel ismerkedtem meg. Ahogy Gabit nyaltam, és ízleltem. És az ő izgalmas revánsát. De mindenekelőtt egy mondat nem akart kimenni a fejemből: „Soha többé nem engedek a puncimba egy farkat.” Kíváncsi vagyok, vajon mi vitt rá arra, hogy ilyent mondjak. Olyan közönségesen hangzik, én meg tulajdonképpen nem vagyok közönséges. És az ígéret maga is egy vicc. Hogyan tudnám nélkülözni a férfiakat, és azok értékes testrészét? Visszagondoltam Gabi nyelvére. Mintegy hipnotizáltan markoltam meg a puncimat. Teljesen nedves voltam. Nagyon kívántam. Játszottam a klitoriszommal, az ujjam becsúszott, és elképzeltem, hogy az Gabi nyelve. Egyre gyorsabban játszottam, és igazán jó érzés töltött el. A másik kezemmel a hálóingen keresztül simogattam a mellemet. Az érzés nagyon átható volt, mintha Gabi keze tenné. Ennyire intenzíven eddig még sosem simogattam magamat. Már majdnem elélveztem, mikor hirtelen kinyílt az ajtó, és belépett Jan. A nyögésemet el kellett nyomnom, és félbehagytam az izgatásomat. De Jan látszólag nem fogott fel semmit. Lefeküdt a saját raklapágyára. Mit tegyek most? Menjek ki a toalettre, és ott csináljam tovább? Az ötlet jól hangzott, így kellemes előérzettel, halkan felkeltem. Amint kinyitottam a fürdőszoba ajtaját, és megláttam a vécét, az összes vágyam eltűnt. Dohos szag csapta meg az orromat, a vécé örök idők óta nem látott kefét. Nem, lemondtam róla. Ám a gondolat Gabiról sajnos még mindig ott motoszkált bennem, de uralkodtam magamon. Gondolatban elterveztem a visszautamat Budapestről. És valahogy elaludtam.
Mire felébredtem, teljesen világos volt. Az órára pillantottam, ami tizenkettőt mutatott – sietnem kellett. Jan még mindig szunyókált. A zuhanyozásról lemondtam az ismert okokból, csak felöltöztem. Összepakoltam a cuccaimat, és egy cetlit hagytam Jannak, amin megköszöntem a helyet. Aztán behúztam az ajtót magam mögött, majd elrohantam megállóba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Ulysses 2015. 03. 9. hétfő 20:29
Reméltem, hogy Rinaldo tetszését megnyeri az a rész. smile
Fáradt vagyok, lusta voltam még két napot várni, és harmadszor is átfésülni. Ez már így marad. Több helyen kénytelen voltam jócskán módosítani a mondatok tagolásán. A szerzőnő abban a korszakában élt-halt az "és" kötőszóért, meg a gondolatjelekért. Ráadásul írótársai javaslata ellenére ragaszkodott a jelen idejű meséléshez. Viszont találtam egy ennél is jobb fordítani valót, szintén anál témában.
Bár az eredeti Couch Surfingnek van még talán két folytatása, de azokat nem olvastam. Steffi25-nek nem ez a legsikerültebb sorozata. Nem zárom ki, hogy valamikor előveszem, de nem mostanában lesz az.
#5 Sierra 2015. 03. 9. hétfő 08:41
Ulysses, jó lett ez a fordításod! Itt-ott van benne egy-két apró bicsaklás, ahol kilóg, hogy fordítás, de ez semmit nem von le az értékéből! Az alapsztori is jó, sose jutott eszembe, hogy a Coach Surfing ilyen programokkal is járhat nyes
#4 Rinaldo 2015. 03. 9. hétfő 08:02
Felavatták a popsiját.
#3 deajk2008 2015. 03. 9. hétfő 07:48
nagyon tetszett e mű, amúgy is szeretem a gruppenes análos szextörténeteket ez 9p lett folytasd...
#2 A57L 2015. 03. 9. hétfő 06:15
Ez nagyon jó lett.
#1 Törté-Net 2015. 03. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?