A+ A-

Két malomban 3. rész

A munkahelyen Judit serényen dolgozott. Péntek van, sietni akart haza mert elutaznak Gáborral nagyon várta már ezt a hétvégét. Az elmúlt időszakban össze volt kavarodva. Péter és Gábor ... vegyesek voltak az érzései. Ráadásul a tegnapelőtti lebukás is.. ..Nyilvánvaló volt számára , hogy a férje tudta , hogy maszturbált, mi a francért feküdt volna ott meztelenül különben? Ahhoz se kellet sok kombináció, hogy pár nappal a félrelépés után, kitalálja mire maszturbált. Gábor ezt tudta, Judit érezte, Érezte, hogy rájött. Érzet mást is, valami zavart az erőben. Más lett. Megváltozott a viselkedése. Kicsit pikírt lett, beszólógatósabb, de amúgy nem hozta fel a témát. Ezért Judit hálás is volt. Nem akart titkolni semmit, de nem tudott volna mondani semmit, hiszen saját magával sem volt tisztában. Egyetlen biztos pont az volt az életében a gyerekeken kívül, hogy Gábort szereti, és ragaszkodik hozzá. Az órára nézett. Fél egy
- Ajaj menni kell hazafelé. Tegnap már nagyjából összecsomagolt, és be akarta fejezni. Gábor munka után bevásárol, tehát ötnél hamarabb nem ér haza, de addig még magát is rendbe akarta szedni. Hajat is mosni kell és mégse mehet egy intim hétvégére, borostás puncival. Gondolta jókedvűen. Mert, hogy szex lesz az biztos, gondolta. Kikapcsolta gépét, és elindult haza. Ahogy kilépet a cég kapuján megdörrent az ég.
- A fenébe. Nem hoztam esernyőt. Lassan elkezdte verni az eső az előtetőt. Ott állt a bejárat előtti eresz alatt egy világos blúzban, farmerban és egy lapos talpú vászoncipőben. Nem mert elindulni. Nem lakott messze, de nem akarta, hogy a blúza átázzon mert egyből átlátszott.
A francba azt az esernyőt, mindig elfelejtem! Amint ott szentségelt magában. Lefékezett a bejárat elött az egyik puttonyos céges kocsi. Leereszkedett az ablak és legnagyobb megdöbbenésére, Péter ült a volánnál
- Jöjjön kollegina! Hazadobom. - Judit vacillált egy pillanatig, de nem volt mit tenni, ha itt marad azt akkor meg kell magyarázni, ha másnak nem a portásoknak, akiknek figyelmét, már így is felkeltette.
Gyorsan bepattant a kocsiba.
- Hová vihetem kegyedet? Vigyorgott Péter.
- Haza.. Préselte ki magából Judit.
- Ok kedves, de hova haza? Hozzám haza, vagy hozzád haza? Mert, hogy azt nem tudom, te hol laksz, de azt igen én hol.
- he-he-he! Gyenge próbálkozás. -Élcelődött Judit. És megmondta a címét.
- Rendben. Tudom merre van. -Mondta Péter és elindult.
Judit úgy ült a kocsiban, mint akinek jeget öntöttek a blúza alá. De mégis ő törte meg a csendet.
- Amúgy hová indultál a cégessel, így péntek délután.?
- Cuccolok , haza , és elkértem a kocsit.
- Cuccolsz haza? Mit? Ezt nem igazán értem.
- A személyes dolgaimat szállítom haza. Ma dolgoztam itt utoljára.
- -Miiiii? . Judit nem tudta leplezni a megdöbbenését.
- Hiányozni fogok? De drága vagy- Nézett rá Péter kacéran.
Judit kapkodva szedte a levegőt.
- El..elmész. Nem is tudtam.
- Igen.. Azt hittem tudod. Kaptam egy ösztöndíjat New Yorkban. Már egyszer halasztottam, kértem most is halasztást, de nem engedték, ezt tegnap tudtam meg. A főnök rendes volt, elengedett közös megegyezéssel hétfőtől. Jövő hét pénteken utazom. És ma voltam bent utoljára.
Ez az én formám. Gondolta Judit. De lehet jobb is ez így és kezdett egy kicsit oldódni. Közben odaértek a házhoz. Péter megált a ház elött. Ömlött az eső. Judit ki akart szállni. Péter megfogta a karját és nem engedte.
- Várj! Várd meg amíg eláll. Bőrig ázol.
- Kösz, nem sietsz?
- Hová sietnék?
- Hát péntek van, biztos van barátnőd.
- Hát pénteknek péntek van az igaz. Barátnőm, az nincs jelenleg, három hete szakítottunk. Tehát ha te nem számítod magad annak, akkor nincs barátnőm.
- Ééén? én nem! - szabadkozott Judit, -Az egyszeri alkalom volt. Hála istennek.
- Na! Annyira rossz volt? Fura mert, hát nem te akartál a múltkor velem ebédelni? Miközben Péter ezt mondta kezével Judit arcához ért és finoman maga felé fordította,
Judit szíve majd kiugrott a helyéből.
-Nem. - suttogta Judit. Nem volt rossz, sőt... de férjem van, meg család. És nem akarok szeretőt. Megmérgezne mindent.
- Meg különben is elmész... ezt már csak gondolta. Közben csendesedett az eső.
- Mennék...És megfogta Péter kezét, hogy levegye az arcáról.
Péter finoman addig forgatta a tenyerét amíg az ujjait Judit ujjai közé fűzte. Közelebb húzta magához és megcsókolta.
- A viteldíj mondta.
Juditot teljesen magával ragadta a vágy. Átölelte Pétert magához húzta amennyire lehet és megcsókolta hosszasan Ez meg a borravaló. Mondta és ki akart szállni, remélve, hogy senki nem látott be a kocsiba. Péter azonban megint karon ragadta és nem engedte. Judit meglepődve nézett rá.
- Gyere velem! Most! Szökjünk el hétvégére valahová. Vasárnap visszahozlak a családodnak! Legyél ezen az utolsó Magyarországon töltött hétvégén az enyém, lehet, hogy többet haza sem jövök.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 kormi 2018. 09. 4. kedd 18:07
Eddig nagyon jó. Életszerű,nagyon megütött, mire végig olvastam. Reménykedem a folytatásban.
#14 Bizse42 2018. 09. 4. kedd 16:35
Gyönyörűen megírt, izgatóan befejezett történet. Gratulálok én is ZSELLÉRKE!

/Kedves csucsu50 ! Olvasd gondos, részletezéssel az utolsó aktust? Ki, kinek az ölében ül és hová ült? S főleg ki, hová helyezi elöl, a micsodáját a hölgy micsodájába? MI EZ HA NEM SZENDVICS?? Igaz, Péter a hátsó bejáratot nem tudta, még férje segédlettével sem, igénybe venni (mert túl vastag volt ??!!) talán.

Így, csak az első bejáratot vehették igénybe? Én így olvastam. Cáfolj meg, ha félreértettem a nagy izgalmamba és azt is belegondoltam, ami talán meg sem történt....
#13 joe013 2018. 09. 3. hétfő 23:34
tetszett folytasd tovább!!
#12 sunyilo 2018. 08. 31. péntek 22:29
Jó lett, kár lenne itt abbahagyni.
#11 Sierra 2018. 08. 27. hétfő 16:13
Nekem is tetszett Zsellérke, de tényleg akad néhány zavaró nyelvtani hiba, ami pici figyelemmel simán korrigálható (alias a sima ellenőrző a worldben minimum a felét kiszűrné szerintem), emiatt abba ne hagyd! Én is főleg a saját szórakoztatásomra írok, és ha már megvan, hadd olvassa más is. A szendvics nálam is belefért volna, de ez egyéni preferencia, én imádom.
#10 Zsellérke 2018. 08. 27. hétfő 12:02
Köszönöm szépen a negatív és a pozitív kritikákat. Ez a trillógia,kis próbálkozás volt elsősorban saját szórakoztatásomra. Ha másoknak is tetszett annak örülök. Nem tervezem a folytatás, és a további írást, bár direkt hagytam nyitva a végét de a halmozott helyesírási hibák miatt, amin sajnos nem tudok változtatni , nem szeretném folytatni.
#9 Bérces 2018. 08. 27. hétfő 11:39
Szenzációs! Végre nem egy szinte sablonná vált családi sztori. Hiánypotló írás itt az oldalon.A bántóan nagy helyesírási hibáktól eltekintve, nagyon jó. 10 pont!
#8 joozsi 2018. 08. 27. hétfő 11:12
Nem kell, hogy ez legyen a vége. Jó lenne a folytatást olvasni!
#7 Kampó 2018. 08. 27. hétfő 10:22
Az egész trilogia nagyon jól megírt! Gratula!
#6 Andreas6 2018. 08. 27. hétfő 09:38
Jó stílusban írsz, kár hogy makacsul visszatérő nyelvtani hibáid vannak. Tudom, hogy ez sokakat nem érdekel, de azért egyet kiemelek: az igék múltideje magánhangzó után MINDIG KÉT "T". Tehát nem lépet, hanem lépett, stb. Ha ezekre figyelni fogsz, legközelebb nem 8, hanem 10 pontot adok.
#5 veteran 2018. 08. 27. hétfő 08:51
Mi lehetett még a csomagban?
#4 listike 2018. 08. 27. hétfő 08:43
Eza rész felkavarta a gyomrom. 1pont.
#3 cscsu50 2018. 08. 27. hétfő 07:03
egy kis szendvics belefért volna
#2 A57L 2018. 08. 27. hétfő 04:15
Ez a rész tetszik.7P
#1 Törté-Net 2018. 08. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?