A+ A-

Két malomban 3. rész

A munkahelyen Judit serényen dolgozott. Péntek van, sietni akart haza mert elutaznak Gáborral nagyon várta már ezt a hétvégét. Az elmúlt időszakban össze volt kavarodva. Péter és Gábor ... vegyesek voltak az érzései. Ráadásul a tegnapelőtti lebukás is.. ..Nyilvánvaló volt számára , hogy a férje tudta , hogy maszturbált, mi a francért feküdt volna ott meztelenül különben? Ahhoz se kellet sok kombináció, hogy pár nappal a félrelépés után, kitalálja mire maszturbált. Gábor ezt tudta, Judit érezte, Érezte, hogy rájött. Érzet mást is, valami zavart az erőben. Más lett. Megváltozott a viselkedése. Kicsit pikírt lett, beszólógatósabb, de amúgy nem hozta fel a témát. Ezért Judit hálás is volt. Nem akart titkolni semmit, de nem tudott volna mondani semmit, hiszen saját magával sem volt tisztában. Egyetlen biztos pont az volt az életében a gyerekeken kívül, hogy Gábort szereti, és ragaszkodik hozzá. Az órára nézett. Fél egy
- Ajaj menni kell hazafelé. Tegnap már nagyjából összecsomagolt, és be akarta fejezni. Gábor munka után bevásárol, tehát ötnél hamarabb nem ér haza, de addig még magát is rendbe akarta szedni. Hajat is mosni kell és mégse mehet egy intim hétvégére, borostás puncival. Gondolta jókedvűen. Mert, hogy szex lesz az biztos, gondolta. Kikapcsolta gépét, és elindult haza. Ahogy kilépet a cég kapuján megdörrent az ég.
- A fenébe. Nem hoztam esernyőt. Lassan elkezdte verni az eső az előtetőt. Ott állt a bejárat előtti eresz alatt egy világos blúzban, farmerban és egy lapos talpú vászoncipőben. Nem mert elindulni. Nem lakott messze, de nem akarta, hogy a blúza átázzon mert egyből átlátszott.
A francba azt az esernyőt, mindig elfelejtem! Amint ott szentségelt magában. Lefékezett a bejárat elött az egyik puttonyos céges kocsi. Leereszkedett az ablak és legnagyobb megdöbbenésére, Péter ült a volánnál
- Jöjjön kollegina! Hazadobom. - Judit vacillált egy pillanatig, de nem volt mit tenni, ha itt marad azt akkor meg kell magyarázni, ha másnak nem a portásoknak, akiknek figyelmét, már így is felkeltette.
Gyorsan bepattant a kocsiba.
- Hová vihetem kegyedet? Vigyorgott Péter.
- Haza.. Préselte ki magából Judit.
- Ok kedves, de hova haza? Hozzám haza, vagy hozzád haza? Mert, hogy azt nem tudom, te hol laksz, de azt igen én hol.
- he-he-he! Gyenge próbálkozás. -Élcelődött Judit. És megmondta a címét.
- Rendben. Tudom merre van. -Mondta Péter és elindult.
Judit úgy ült a kocsiban, mint akinek jeget öntöttek a blúza alá. De mégis ő törte meg a csendet.
- Amúgy hová indultál a cégessel, így péntek délután.?
- Cuccolok , haza , és elkértem a kocsit.
- Cuccolsz haza? Mit? Ezt nem igazán értem.
- A személyes dolgaimat szállítom haza. Ma dolgoztam itt utoljára.
- -Miiiii? . Judit nem tudta leplezni a megdöbbenését.
- Hiányozni fogok? De drága vagy- Nézett rá Péter kacéran.
Judit kapkodva szedte a levegőt.
- El..elmész. Nem is tudtam.
- Igen.. Azt hittem tudod. Kaptam egy ösztöndíjat New Yorkban. Már egyszer halasztottam, kértem most is halasztást, de nem engedték, ezt tegnap tudtam meg. A főnök rendes volt, elengedett közös megegyezéssel hétfőtől. Jövő hét pénteken utazom. És ma voltam bent utoljára.
Ez az én formám. Gondolta Judit. De lehet jobb is ez így és kezdett egy kicsit oldódni. Közben odaértek a házhoz. Péter megált a ház elött. Ömlött az eső. Judit ki akart szállni. Péter megfogta a karját és nem engedte.
- Várj! Várd meg amíg eláll. Bőrig ázol.
- Kösz, nem sietsz?
- Hová sietnék?
- Hát péntek van, biztos van barátnőd.
- Hát pénteknek péntek van az igaz. Barátnőm, az nincs jelenleg, három hete szakítottunk. Tehát ha te nem számítod magad annak, akkor nincs barátnőm.
- Ééén? én nem! - szabadkozott Judit, -Az egyszeri alkalom volt. Hála istennek.
- Na! Annyira rossz volt? Fura mert, hát nem te akartál a múltkor velem ebédelni? Miközben Péter ezt mondta kezével Judit arcához ért és finoman maga felé fordította,
Judit szíve majd kiugrott a helyéből.
-Nem. - suttogta Judit. Nem volt rossz, sőt... de férjem van, meg család. És nem akarok szeretőt. Megmérgezne mindent.
- Meg különben is elmész... ezt már csak gondolta. Közben csendesedett az eső.
- Mennék...És megfogta Péter kezét, hogy levegye az arcáról.
Péter finoman addig forgatta a tenyerét amíg az ujjait Judit ujjai közé fűzte. Közelebb húzta magához és megcsókolta.
- A viteldíj mondta.
Juditot teljesen magával ragadta a vágy. Átölelte Pétert magához húzta amennyire lehet és megcsókolta hosszasan Ez meg a borravaló. Mondta és ki akart szállni, remélve, hogy senki nem látott be a kocsiba. Péter azonban megint karon ragadta és nem engedte. Judit meglepődve nézett rá.
- Gyere velem! Most! Szökjünk el hétvégére valahová. Vasárnap visszahozlak a családodnak! Legyél ezen az utolsó Magyarországon töltött hétvégén az enyém, lehet, hogy többet haza sem jövök.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 somkesz
2019. 03. 11. hétfő 09:54
Az egyik írás, a több száz írás közül amit nem a nyugati pornó filmek ihlettek.
Megfigyelésem szerint, kb 10 van itt ilyen.
Ugyan is legtöbben megfigyelhető a párcserék esetén a két nő, amint egymásnak esik. Feltételezve, hogy minden nő leszbi. Aztán a törvényszerűen bekövetkező anális közösülés, és a tűzoltó autó módjára spiccelő vagina már mutatja, hogy az illető író, csak pornófilmeken látott nőt, és csak a fantáziája ragadja el. Legtöbb ilyen írást hasonlók olvasnak és nekik tetszik.
Élő nő ugyan is nem nagyon rajong az anális közösülés iránt, és a nők is ugyan úgy heterók mint a férfiak. Jó esetben azonban, valóban képződik egy fajta nedvesség, aminek biológiai magyarázata az, hogy a pénisz könnyen becsússzon.
Ez az írás nagyon is valóság hű. Semmi valóságtól elrugaszkodott nincs benne.
A lelki vívódás a hölgy részéről, valamint a férjben a másik hím megjelenése okozta izgalom, nagyon is mindennapos. A féltékenység ugyan is, ami kezdetben nagyon is természetes, egy idő után már a másik fél feletti uralmat jelképezi. Már pedig, mint a férfi, mint a nő ugyan olyan vágyakkal van megáldva, és a nőknek is ugyan olyan joga van a változatosságra.
A férj izgalmának oka semmi más, mint az iránt az igazolás miatt érzett vágy, hogy a házastárs másnak is tetszik, és más is megkívánja.
De, ez megérne egy hoszabb polemizálást is. Válaszolok rá!
#15 kormi
2018. 09. 4. kedd 18:07
Eddig nagyon jó. Életszerű,nagyon megütött, mire végig olvastam. Reménykedem a folytatásban. Válaszolok rá!
#14 Bizse42
2018. 09. 4. kedd 16:35
Gyönyörűen megírt, izgatóan befejezett történet. Gratulálok én is ZSELLÉRKE!

/Kedves csucsu50 ! Olvasd gondos, részletezéssel az utolsó aktust? Ki, kinek az ölében ül és hová ült? S főleg ki, hová helyezi elöl, a micsodáját a hölgy micsodájába? MI EZ HA NEM SZENDVICS?? Igaz, Péter a hátsó bejáratot nem tudta, még férje segédlettével sem, igénybe venni (mert túl vastag volt ??!!) talán.

Így, csak az első bejáratot vehették igénybe? Én így olvastam. Cáfolj meg, ha félreértettem a nagy izgalmamba és azt is belegondoltam, ami talán meg sem történt.... Válaszolok rá!
#13 joe013
2018. 09. 3. hétfő 23:34
tetszett folytasd tovább!! Válaszolok rá!
#12 sunyilo
2018. 08. 31. péntek 22:29
Jó lett, kár lenne itt abbahagyni. Válaszolok rá!
#11 Sierra
2018. 08. 27. hétfő 16:13
Nekem is tetszett Zsellérke, de tényleg akad néhány zavaró nyelvtani hiba, ami pici figyelemmel simán korrigálható (alias a sima ellenőrző a worldben minimum a felét kiszűrné szerintem), emiatt abba ne hagyd! Én is főleg a saját szórakoztatásomra írok, és ha már megvan, hadd olvassa más is. A szendvics nálam is belefért volna, de ez egyéni preferencia, én imádom. Válaszolok rá!
#10 Zsellérke
2018. 08. 27. hétfő 12:02
Köszönöm szépen a negatív és a pozitív kritikákat. Ez a trillógia,kis próbálkozás volt elsősorban saját szórakoztatásomra. Ha másoknak is tetszett annak örülök. Nem tervezem a folytatás, és a további írást, bár direkt hagytam nyitva a végét de a halmozott helyesírási hibák miatt, amin sajnos nem tudok változtatni , nem szeretném folytatni. Válaszolok rá!
#9 Bérces
2018. 08. 27. hétfő 11:39
Szenzációs! Végre nem egy szinte sablonná vált családi sztori. Hiánypotló írás itt az oldalon.A bántóan nagy helyesírási hibáktól eltekintve, nagyon jó. 10 pont! Válaszolok rá!
#8 joozsi
2018. 08. 27. hétfő 11:12
Nem kell, hogy ez legyen a vége. Jó lenne a folytatást olvasni! Válaszolok rá!
#7 Kampó
2018. 08. 27. hétfő 10:22
Az egész trilogia nagyon jól megírt! Gratula! Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 08. 27. hétfő 09:38
Jó stílusban írsz, kár hogy makacsul visszatérő nyelvtani hibáid vannak. Tudom, hogy ez sokakat nem érdekel, de azért egyet kiemelek: az igék múltideje magánhangzó után MINDIG KÉT "T". Tehát nem lépet, hanem lépett, stb. Ha ezekre figyelni fogsz, legközelebb nem 8, hanem 10 pontot adok. Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 08. 27. hétfő 08:51
Mi lehetett még a csomagban? Válaszolok rá!
#4 listike
2018. 08. 27. hétfő 08:43
Eza rész felkavarta a gyomrom. 1pont. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2018. 08. 27. hétfő 07:03
egy kis szendvics belefért volna Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 27. hétfő 04:15
Ez a rész tetszik.7P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!