A+ A-

Pókerjátszma hármasban 2. rész

Betti már hason feküdt az ágyon, mellette a masszázs-olaj, amit különleges alkalmakkor szoktunk használni. Lekapcsoltam a villanyt, csak a kis asztali lámpa világított halványan, erotikus félhomályba burkolva a szobát.
- Már azt hittem itt hagytok egyedül feküdni! - méltatlankodott - Mit csináltatok ti ott kettesben anyaszült meztelenül?
- Hát... - válaszoltam - Csak ismerkedtünk. De te inkább relaxálj, koncentrálj az érintésekre!
A dereka mellé ültünk két oldalra, Zsuzsival egymásra mosolyogtunk, mint akiknek közös titka van. Izgalmas kapcsolatot alakított ki közöttünk, hogy mi ketten kerültünk ki pucéran a játékból, feltárva egymásnak meztelen testünket.
Nyomtam pár csepp olajt mindkettőnk tenyerébe, majd lassú mozdulatokkal nekiálltunk kedvesem hátát simogatni. Nyakától a dereka felé, majd vissza az oldalát finoman érintve masszíroztam, Zsuzsi a mozdulataimat követve kényeztette a másik oldalát, néha lágyan összeérintve ujjainkat. Lassan haladtunk együtt lefelé, egészen Betti tangájának tetejéig, majd a kerek popsikat épphogy érintve csípőjén kifelé és vissza lapockáihoz. Betti elégedett sóhajokkal nyugtázta mennyire jól esik neki a simogató masszázs.
Jó pár percig kényeztettük így, miután kezem egyre lejjebb kalandozott, fenekére csúsztattam tenyerem. Zsuzsi rövid habozás után kissé félénken a másik oldalra helyezte kezeit. Először finoman cirógattam kedvesem popsiját, ujjaim begyével érintve csak - tudtam, hogy ettől teljesen begerjed - majd egyre határozottabb mozdulatokkal gyömöszöltem fenekét. Elkaptam Zsuzsi pillantását, aki cinkosul mosolyogva figyelte és óvatosan utánozta mozdulataimat barátnője fenekén.
- Várj csak, nem az igazi így - mondtam, és lassan legörgettem Betti fenekéről pici fehér bugyiját. Csípőjét megemelve készségesen segített nekem, végre róla is lekerült az utolsó ruhadarab. Már mindhárman meztelenül voltunk az ágyunkban.
Zsuzsi kezei - mintha csak gyakoroltuk volna - tökéletes szinkronban mozogtak enyéimmel Betti csupasz fenekén. Lassan egyre beljebb nyúltam a popsik közé, lágyan széthúzva majd összenyomva őket, Zsuzsi bizonytalanul rám nézett, majd bíztató pillantásom után a másik oldalon igyekezett követni, amit csinálok. Csodálatos látvány volt Betti kerek fenekének lágy ringatózása Zsuzsi pici kezei alatt! Ujjaink néha összetalálkoztak Betti fenekének vájatában, ahogy lassan puncija felé húzva kezünket egyre lejjebb kalandoztunk. Zsuzsinak is tetszett a dolog, kíváncsi pillantásokkal figyelte az egyértelmű reakciókat, halk sóhajokat, és Betti csípőjének alig észrevehető mozgását, ami mind arra utalt, hogy felizgatják érintéseink. Mosolyra húzódott Zsuzsi szája is, amint Betti önkéntelenül széjjelebb tárta combjait, utat engedve kezeinknek, hogy lábai közt érzékenyebb területek felé közelíthessünk. Zsuzsi is élvezte a játékot, barátnője apró rezdüléseit, amit belső combja tövének finom érintése váltott ki.
- Gyere, üljünk át - súgtam Zsuzsinak, miközben kezeimmel széttoltam Betti lábait, egészen széles terpeszbe. A félhomályban alig lehetett kivenni nedves hüvelyének lágy vonalát, amint érintésre vágyakozón kitárul előttem. Combjai közé térdeltem, Zsuzsi vékony karját megfogva vezettem, egyik lábát átemelve széles terpeszben letérdelt Betti dereka fölé, velem szembe. Puncija kitárult a terpesztől, vékony csíkja szélessebbé vált combjai töve között, nem láthattam, de tudtam, hogy fedetlen hüvelye hozzáér menyasszonykám hátához, ahogy finoman ráhelyezkedik.
- Így csináljuk? - kérdezte halkan, miközben két tenyerét puhán Betti fenekére helyezte. Kissé előrehajolt, nyújtott kezekkel, kecsesen homorított háttal kezdte masszírozni kedvesem fenekét. Kőrkörös mozdulatokkal simogatta, minden körnél kissé széthúzva őket, láttatva mindent, amit a kis dombocskák elrejtenek. Zsuzsi cicijei is együtt libegtek a mozdulatok ritmusával, alig bírtam betelni a csodás látvánnyal.
Én Betti combjait vettem kezelésbe, bő olajjal bekentem lassan haladva felfelé lábszárától fenekéig. Rövid ideig Zsuzsival együtt masszíroztuk a feszes dombocskákat, majd gondoltam egy merészet, és miközben lassan maga felé haladt a simogatással, kezeit követve elindultam felé. Figyeltem a reakcióit, miközben Betti fenekéről lekúszva kezem lassan közel került az ő testéhez. Óvatosan megérintettem combját, egészen közel a hajlatához. Lágy, selymes bőre volt, csak egy pillanatnyit rezdült az érintéstől, de szemét kezeimen tartotta, miközben ő tovább simogatta Bettit. Ujjaimat közelíteni kezdtem egymáshoz, Zsuzsi puncija felé. Élveztem bőrének bársonyosan meleg puhaságát. Lassan mozogtam, néhány pillanat volt csupán, Zsuzsi nem mozdult, szemébe nézve láttam, hogy izgalomba hozza érintésem, de nem tudta hirtelen, engedje-e vagy sem. De amit ujjaim hegyével érzékenyebb részekhez értem, egy halk sóhaj kíséretében finoman nemet intett fejével, megfogta kézfejeimet és visszahelyezte Betti fenekére. Megértettem, és folytattam menyasszonyom masszírozását.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.13 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6
2018. 10. 23. kedd 07:43
Az ilyen írásokért érdemes itt olvasni! Egyszerűen tökéletes, gratulálok. Mikor jön a folytatás? Válaszolok rá!
#13 Sierra
2018. 08. 25. szombat 15:42
Hmmm jöhet még, tényleg nagyon jó. Válaszolok rá!
#12 cscsu50
2018. 06. 29. péntek 22:26
szuper folytasd Válaszolok rá!
#11 jedi64
2018. 06. 27. szerda 18:13
Nagyon jó! Mindig az az izgalmas, ha lassan és izgalmasan bontakozik ki a cselekmény. Mestermű! Válaszolok rá!
#10 Almoska5
2018. 06. 26. kedd 01:37
Kedves "Tomas"! Az első résztől is megszédültem, de ettől a résztől már az "egekbe" jártam a gyönyörtől! Most az izgatott igazán amikor szépen, nyugodtan, kissé izgatóan, "körül írtad" az eseményeket. Ettől lett izgalmas és JÓ! Várom a folytatást. Én már soha ilyen érzésekben, nem fogok a valóságba részt venni, a korom és betegségemből kifolyólag, de ezek a kis történek bearanyozzák életem utolsó pillanatait. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM NEKED KEDVES TOMAS!!

(Tőlem már 2x100 = 200 plusz pont megadva, még emelhetem a tétemet...) Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 06. 25. hétfő 21:54
Pazar, jöhet a folytatás. Válaszolok rá!
#8 Busmanus
2018. 06. 25. hétfő 20:40
Ha minden írás ilyen lenne, éves előfizetést váltanék! Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 06. 25. hétfő 17:00
Gratulálok, csak így tovább. Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 06. 25. hétfő 08:29
Ma két remek mű. Válaszolok rá!
#5 tomi19
2018. 06. 25. hétfő 08:27
Nagyon izgalmas volt végig olvasni 10 pont várom a folytatást.... Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 06. 25. hétfő 06:48
Nagyon tetszett!Folytasd! Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 06. 25. hétfő 04:11
Ezt megéri folytatni,mert nagyon jó. Válaszolok rá!
#2 joozsi
2018. 06. 25. hétfő 02:56
A folytatás következzen! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!