A+ A-

Anális szex 1. rész

Barátnőmnek az anális szexről mesélem és mint kiderült, egy ideje már izgatja a fantáziáját a téma és felmerült benne, hogy kipróbálná az anális szexet. Olvasgatott róla az elmúlt időben, meg beszélgettünk, majd monda, hogy akkor a következő szombaton lássunk neki.
A fürdőbe mentünk, ahol lehámoztuk egymás ruháit, majd beálltunk a zuhany alá. Miközben a meleg víz áztatta bőrünk, simogattuk egymást és csókolóztunk. Háttal fordult nekem, így álló farkam a fenekének nyomódott miközben átöleltem és a egyik kezemmel a melleit, másikkal előbb a hasát, majd a szeméremdombját simogattam.
Miután tusfürdővel végigmosta a testem - elidőzve a péniszemnél - én is megmosdattam; különös tekintettel a feneke környékére.
Gyorsan megtörölköztünk. Ezzel ő végzett hamarabb, így mire utolértem a hálóban már egy szexi Y tangában riszálta nekem a fenekét.
Bekúszott az ágyba és lefeküdt a hátára. Mellé bújtam és csókolózni kezdtünk. Apró csókokat leheltem az arcára, az ajkaira, közben a melleit simogattam. Ez egész hosszú időn át folytatódott. Lassan a kezem lejjebb vándorolt a bugyija alá, ahol a szeméremdombját cirógattam, majd a mutatóujjam besiklott a szeméremajkai közé és a csiklóját kezdtem ingerelni.
Teljesen belefeledkeztem a kényeztetésébe, amikor is megfogta a kezem és lejjebb igazított, jelezvén, hogy készen áll rá, hogy a fenekével is foglalkozzam.
Lejjebb csúsztattam a kezem és elkezdtem az ánuszát simogatni, közben ugyan úgy kényeztettem a melleit, illetve csókolóztunk, mint korában.
Lehámoztam a bugyiját, síkosítót nyomtam az ujjamra és lassan, óvatosan elkezdtem betolni a fenekébe az ujjam. Lassan haladtam, figyelve a reakcióira. Időnként megálltam, hogy hozzá szokjon az érzéshez.
Egy idő után kényelmetlen lett ez a póz, mivel rövidnek bizonyult a kezem, így a lába közé helyezkedtem és miközben a csiklóját izgattam a nyelvemmel, az ujjamat ismét betoltam a fenekébe. Lassan, apránként jutott egyre beljebb, míg teljesen el nem tűnt benne. Ekkor kicsit vártam, hogy hozzászokjon az érzéshez, közben a szeméremajkait szívogattam, majd lassan mozgatni kezdtem benne az ujjam. Egy idő után eléggé belelendültem, ekkor jelzett, hogy inkább lassabban csináljam.
A csiklója izgatása és a feneke ujjazása hamarosan megtette hatását; légzése még szaporább lett, majd kérte, hogy tegyem be neki a farkam, mert úgy szeretne elélvezni.
Gyorsan kihúztam az ujjam a fenekéből és betoltam a farkam a puncijába, majd mozogni kezdtem benne, mire elélvezett.
Így ért véget az első anális élménye.
Felbuzdulva az első felavatáson, úgy döntött, hogy folytassuk tovább az ismerkedést az anális élvezetekkel.
Ezúttal már nem nyúlt olyan hosszúra az előjáték, mivel tudta, hogy mire számítson. A közös zuhany alatti simogatást most is megejtettük, illetve megmosdattuk a másikat. Annyival volt más, mint legutóbb, hogy most már itt kezelésbe vettem a fenekét az ujjammal.
A hálóban ismét az élvezkedő fél szerepét vette fel; hanyatt feküdt az ágyon, míg én fölé helyezkedtem. Így csókolóztunk, csókolgattam a nyakát, játszottam a melleivel és haladtam egyre lejjebb. Ahogy a fejem a lábai közé ért, a combjai belső felét kezdtem csókolgatni, cirógattam a szeméremdombját, majd csókolgatni kezdtem a szeméremajkait.
Nyelvem lassan utat tört magának közéjük, ahol a csiklója oldalát ingereltem tovább. Ujjaimmal behatoltam hüvelyébe és mozgatni kezdtem benne. Mikor már eléggé nedvesnek tűnt, kihíztam az ujjaim a puncijából és áttértem a fenekére; lassan betoltam az egyik ujjam, majd vártam kicsit és elkezdtem mozgatni benne.
Eddig jutottunk a legutóbb. Most azonban nem álltunk meg ennyinél. Mikor már egész könnyen mozgott az ujjam a fenekében, kihúztam belőle és kértem, hogy álljon négykézláb.
Míg ő felvette a pózt, én elővettem az ujjvibrátort és a síkosítót. Jó alaposan bekentem a játékot, majd mögé helyezkedtem. Kentem egy kis síkosat a farkamra is, majd merev péniszem betoltam a puncijába.
Lassan mozogni kezdtem benne, közben a vibrátort a fenekéhez illesztettem és lassan elkezdtem befelé tolni.
Halkan felnyögött.
Megálltam és vártam a további reakcióit. Intett, hogy mehet tovább, így tovább toltam befelé. Mikor már félig bent volt, bekapcsoltam, így alacsony fokozaton rezegni kezdett.
Ismét nyögések hagyták el ajkait. Tovább toltam befelé a játékot, míg már csak a vége volt kint.
Feljebb csavartam a rezgést és míg egyik kezemmel tartottam a vibrátort, hogy ne csússzon ki, a másikkal a fenekét simogattam és ütemesen mozogtam benne.
A fokozott ingerlés miatt hamarosan elélvezett. A hüvelyének összehúzódásai következtében én is elmentem. Kihúztam belőle a farkam, majd kikapcsoltam a vibrátort ami magától kicsúszott a fenekéből.
Ismét a zuhany alá álltunk és levezetésként megmosdattuk a másikat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.19 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2014. 08. 27. szerda 20:30
Elég rossz
#12 Pavlov 2014. 08. 27. szerda 00:04
Nem közelíti meg a régebbi superman-írások színvonalát, ez tény. Ráadásul a párbeszédek is teljesen hiányoznak belőle. Ez így... inkább nem.
#11 rockycellar 2014. 08. 26. kedd 19:18
Elmegy egynek
#10 sztbali 2014. 08. 26. kedd 18:32
Változó írások. Nekem se stimmel. Itt van valami ami nem áll össze.
#9 sunyilo 2014. 08. 26. kedd 14:39
Elég gyenge kezdet, remélhetőleg a folytatás kicsit dinamikusabb lesz.
Andreas6 neked kár volt megtanulnod olvasni. Ha ez nem történt volna meg, az emberiség számára egy jótétemény lett volna...
#8 bazsarózsa 2014. 08. 26. kedd 10:47
super?man nekem gyanús, hogy ilyen termékeny vagy és ami még gyanúsabb, rendkívül hullámzó minőségűek a feltöltéseid... nagyon gyanús vagy.
#7 Sierra 2014. 08. 26. kedd 09:46
Superman, ez nem megy neked. Ez újra egy száraz és végtelenül érdektelen iromány lett. Semmi bevezetés, semmi karakterfelvezetés, de még pornó forgatókönyvnek is gyenge. Sőt...ha jobban belegondolok, akkor a címválasztás sem szerencsés, mert nem volt meg az anális aktus.
#6 Andreas6 2014. 08. 26. kedd 07:43
Kár az időért, amit az olvasására elvesztegettem.
#5 Rinaldo 2014. 08. 26. kedd 07:22
Gyenge kezdés.
#4 zsuzsika 2014. 08. 26. kedd 07:08
Közepes.
#3 feherfabia 2014. 08. 26. kedd 06:46
5P
#2 veteran 2014. 08. 26. kedd 05:20
Nem nagy szám
#1 Törté-Net 2014. 08. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?