A+ A-

Nagyvad 2. rész

Nem is volt olyan egyszerű megszervezni azt a privát tangót...rengeteg munka, legalább annyi privát elfoglaltság között kellett megtalálni egy olyan napot, amikor feltűnés nélkül eltűnhettünk a világ elől egy teljes napra hogy az ízelítőhöz méltóan átadhassuk magunkat a testi gyönyöröknek, mert abban egyetértettünk, hogy erre egy teljes munkanapot rá kell szánjunk, mert a kémia nem hogy működik, de sistereg a kémcsőben, és nagyon úgy tűnik, hogy egyikünk sem éri egy menettel ha egyszer komolyan nekiáll szeretkezni. Amíg szerveződött a dolog, számtalan lopott csók csattant, és szinte hobbivá vált, hogy vezetés közben a szoknyám alá nyúljon és addig simogasson, míg el nem élvezek, vagy fordítva, amíg én vezetek, az ő slicce lazul egy kis kézimunkára (hiába no, az automata váltónak máris találtunk egy igen komoly előnyét, egy kéz mindig szabad). Egy dolog nem változott...nyilvános helyen mi voltunk az egymást támogató vérprofik, kiemelkedő teljesítménnyel, felkészülten bármilyen váratlan helyzetre.
Többszöri nekifutás után végül naptáregyeztetés után ráböktünk egy napra, amit én még a szabadságom folytatásaként vezettem elő, Dan pedig sürgős családi ügyre hivatkozva távozott haladéktalanul a reggeli kötelező megbeszélés után. Mivel a szabadságom ideje alatt nem beszéltünk, nem kicsit gyomorgörcsben vártam, hogy hívjon, tudatva mi is lesz az szexjátékunk színtere. Megkapva a címet és a szobaszámot, olyan idegesen indultam el, mint egy hülye szűzlány. Még az is megfordult a fejemben, hogy egyszerűen lefújom az egészet, végül is ha bármi balul sül el, abból csak bonyodalmak származnak mindkettőnk részére. Azzal már nem is idegesítettem őt, hogy az általa választott hely legalább két kollega kedvenc bejárási területe, de szerencsére nem kellett külön elmagyarázzam, hogy a kocsiját ne hagyja a hotel előtt a főút mellett. Én három utcával odébb hagytam, jól eldugva, hogy ha bárki is meglátja, még véletlenül se hozza összefüggésbe se az ő mercijével, se a hotellel, ami mint hamarosan kiderült, féktelen gyönyöröknek lett szemtanuja.
Az ajtónál állva egy pillanatig még gondolkoztam, hogy bekopogjak-e, vagy inkább valami egész mást csináljak-e aznap. Az egzisztenciánk volt a tét, és úgy szőr mentén kiderült már, hogy mindketten hordozunk olyan sebeket a szívünkben, amiket nem biztos hogy érdemes megbolygatni egy ilyen kalanddal...de nem úgy ismerem magamat, mint aki gyáván meghátrál, így kopogtam.
- Kerülj beljebb Kedves, vártalak már nagyon!
Körülnéztem a standard szállodai szobában, megannyi kellemes és fájó emléktől megrohanva, majd hálásan fogadtam az ölelésést, ami kellemesen oldotta a feszültségemet. Ásványvíz, masszázsolaj kikészítve, gumi diszkréten egy fém tárcába tömve, nem kis mennyiségben. Mosolyogva húztam elő egy második flakon olajat, amit út közben szereztem be, mert eszembe jutott egy incselkedő beszélgetés, aminek ilyesmi témája volt. Terveztem, hogy bevasalom rajta az összes külső és belső izmom ellazítását!
Rekord gyorsasággal zuhanyoztunk le, kicsit zavarban, aminek nyilván semmi értelme nem volt, lévén azért az első kóstolón túl voltunk, de azért mégiscsak először vettük szemügyre egymást teljesen ruhátlanul. Imádtam azért, hogy magához ragadta a kezdeményezést és amikor kiszálltunk a zuhany alól, nem kicsit felizgulva, egész egyszerűen hanyatt döntött, az ágyhoz szögezett és úgy szeretkezett velem, mintha az élete múlt volna rajta. Egyszerűen tövig merült bennem, teljesen kitöltve tekintélyes méretével, esélyt nem adva annak, hogy bármelyikünk meggondolja magát és minden egyes lökésével ürítette a fejemben kavargó gondolatokat, megerősítve bennem azt, hogy ez a nap pontosan olyan lesz, amilyenre vágyom...intenzív, fárasztó és millió gyönyörrel teli. Újra meg kellett állapítsam, hogy semmi gyengédség nincs abban, ahogy szeretkezik, de egész pontosan ismeri a női test minden titkát, így azt is tudja, hogyan kergessen az orgazmusig alig néhány perc alatt úgy, hogy egy pillanatra sem esik ki az örömszerző szerepből. Az már meglepett, hogy velem nagyjából egyidőben ő is elélvezett, és elégedett sóhajjal gördült le rólam.
- Nice... – szummázta a történteket tömören és a vállára húzta a fejemet egy kis szusszanásra, de közben a jobban kezére álló mellbimbómmal játszott.
- Pontosan ez az, amire ma vágyom drága – feleltem, kicsit bővebben, végül is nőből vagyok- ...tegyél róla, hogy úgy menjek ki ebből a szobából, hogy a fejemben egyetlen zavaró gondolat sincsen.
- Hmmm, a célja egy ilyen napnak pontosan ez Szöszi, remélem meg tudok felelni ennek az elvárásodnak, mert...ahogy elnézem, kettőnk agya nagyon egy rugóra jár, és ha a sajátomból indulok ki, a teljes agyzsibbasztás nem kis kihívás.
- Nem az...jól látod...de látok rá esélyt a kezdésből ítélve. Imádom ahogy szeretkezel és nem úgy bánsz velem mint egy porcelánbabával. Fogalmam sincs, hogy a férfiak miért hiszik, hogy a nő mindig gyengédségre vágyik, de...ez helyzetfüggő, partnerfüggő és célfüggő...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 JakeAmazing
2018. 08. 25. szombat 00:57
Értem, de az alapszituáció szerintem valós smile
Lehet a többi sem tetszene. Ez a „nem muszáj olvasnod” szöveg egyébként mindenkire vonatkozik, csak hát sokan nem tudják értelmezni a jelentését. Válaszolok rá!
#14 Sierra
2018. 08. 24. péntek 22:49
JakeAmezing, mint mondtam, csak én tudom, hogy melyik része smile De egy ilyen napot egy igazán jó partnerrel simán hívnék stresszoldónak.
Egy írást olvastam tőled, lehet hogy nem a legjobbat, az nem tetszett. Majd egyszer türelmesebb kedvemben beleolvasok a sorozat elejébe, és meglátjuk, hogy az hogy tetszik. Nem vagyok előítéletes. Válaszolok rá!
#13 JakeAmazing
2018. 08. 24. péntek 22:34
Én is ugyanezt akartam ìrni, hogy nem muszály olvasnod. Szòval a történet nagy része igaz? Válaszolok rá!
#12 Sierra
2018. 08. 24. péntek 22:30
Hát JakeAmazing, ízlések és pofonok különböznek, nem muszáj olvasnod. Én nem írok le olyat, amit nem vállalnék be a valóságban is ha úgy adódik. Nyilván az írásaim egy része fantázia, de rajtam kívül senki nem tudja senki, hogy melyik igen és melyik nem. Válaszolok rá!
#11 JakeAmazing
2018. 08. 23. csütörtök 22:49
Ez a rész a leggyengébb. Hogy nem aludtàl ìràs közben? Válaszolok rá!
#10 Sierra
2018. 08. 23. csütörtök 16:58
Köszi Andreas6. Ezt a részt különösen szerettem írni, olyan igazán nekem való szitu smile Válaszolok rá!
#9 Andreas6
2018. 08. 23. csütörtök 09:03
Jól írsz, Kedves! Válaszolok rá!
#8 Querida
2018. 08. 20. hétfő 22:06
Kész a következő rész, hamarosan olvashatja, akit érdekel. Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 08. 15. szerda 16:25
Egész jó lett. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 08. 13. hétfő 22:10
Tetszett! Válaszolok rá!
#5 Querida
2018. 08. 13. hétfő 18:40
Örülök, hogy nem utáljátok nagyon, én élveztem nagyon írni. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 08. 13. hétfő 13:38
Rám is vadászhatna valaki így. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 08. 13. hétfő 06:23
Tetszett! 8P Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 13. hétfő 05:14
Ilyen vadászat is van. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!