A+ A-

A jó kislányok nem dugnak

Írta: damonX (xxdamon@hotmail.com)
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2006. augusztus

Sosem gondoltam, hogy az esküvő jó móka lenne. A kaja szar, unalmas a társalgás, és csak inni lehet. És ami még rosszabb, az elérhető nőszemélyek mind bigottak. Mintha egy rémálom lenne. De legalább a frakk jól áll rajtam.
Miközben ezen tűnődtem, kétségbeesetten próbáltam elkerülni az ismerősöket. Semmi szükségem az ilyen "és mi újság van mostanában veled?"-beszélgetésekre.
És akkor megláttam őt.
Épp olyan magas volt, mint én, és vállig érő szőke haja. A szeme sötét volt, mosolya pedig mint a napsugár. A bőre sima és finom. Konzervatív, ugyanakkor mégis kihívó, térdig érő szoknya volt rajta, és így jól megszemlélhettem tökéletes lábait. Tudtam, hogy a menyasszony húga, de eddig még nem találkoztam vele. El is terveztem, hogy ezen változtatni fogunk.
Mosolyogva odamentem hozzá.
- szia - modntam idegesen. - Azt hiszem, mi még nem találkoztunk. Én...
- Damon vagy - vágott a szavamba. - Tudom.
Egy kissé meglepődtem.
- Én Jill vagyok - mondta vidám, hívogató mosollyal. Az idegeim gyorsan lenyugodtak, és beszélgetni kezdtünk. Megtudtam, hogy messziről látogatott ide az esküvő kedvéért és hogy másnap megy is haza. Azt is megtudtam, hogy épp csak tizenkilenc éves. Sokáig beszélgettünk, teljesen belefeledkeztünk. Azt is elmondta, hogy a családja nagyon vallásos, ami nekem kicsit furcsa volt. Akartam ezt a lányt!
Felkértem táncolni, de azt javasolta, hogy inkább sétáljunk. Boldogan egyeztem bele. Az esküvő az egyik rokoni háznál volt, és a birtok elég nagy volt körülötte, volt hely bőven. Séta közben tovább beszélgettünk, de nem bírtam levenni a szemem a testéről. Gyönyörű volt!
Nemsokára egy vendégházhoz értünk, amit nem nagyon használtak. Jill azt mondta, hogy fáj a lába, és megkért rá, hogy üldögéljünk egy kicsit. Ha nem beszélgettem volna vele ilyen sokat, azt hittem volna, hogy ez a jó kislány meg akar hódítani.
Óvatosan megpróbáltam kinyitni az ajtót. Azt hittem, be lesz zárva, de legnagyobb meglepetésemre könnyedén kitárult, és be is mentünk.
Úgy tűnt, hogy a helyet már nem használták egy ideje, vagy legfeljebb raktárnak. Tele volt dobozokkal. A szoba közepén lévő díványról ledobtam pár dobozt, és Jill leült. A hűtőhöz mentem, megnéztem, van-e benne valami innivaló. Persze töküres volt, úgyhogy megpróbáltam a fagyasztót. Volt benne egy féldoboznyi nyalóka, meg egy fagyott Margarita Mix. Adtam Jillnek egy nyalókát, amit boldogan el is fogadott.
Leültem mellé a díványra, és néztam, ahogy a nyalókát szopja. Titokban azt kívántam, bárcsak az én dákóm lenne a szájában. Felajánlottam, hogy megmasszírozom a lábát. Elmosolyodott, lerúgta a cipőjét és az ölembe tette a lábát.
Nem vagyok nagy lábbolond, de alig bírtam levenni a szemem a lábáról. Épp olyan tökéletes volt, mint a teste többi része. Megfogtam az egyiket és simogatni kezdtem. Jill behunyta a szemét, és a nyalókáját szopogatta.
Ellazult, és lejjebbcsúszot a díványon. Lenéztem sima lábaira, és megpillantottam a bugyijának fehér csíkját is. Éreztem, hogy a farkam növekedni kezd, de tovább masszíroztam csinos kis lábát. Már kisé túlságosan is eleresztette magát, úgyhogy játékosan megpaskoltam.
- Aúúúúú - mondta mosrcosan, és rámnézett gyönyörű kék szemével.
- Sajnálom, - mosolyogtam vissza.
- Inkább csókold meg - parancsolt rám, és összecsücsörítette aranyos ajkát.
Lehajoltam és a finoman a lábujjához érintettem az ajkam. Erre megint behunyta a szemét, és lágyan felnyögött. Így döntöttem, egy kicsit keményebben hajtok rá. Finoman megszopogattam a lábujját, aztán egy másikat vettem a számba.
- Mmmmmm - nyögte.
Eleengedte a lábujjait és áttértem a lábszárára, finoman csókolgattam a sima bőrt. Ahogy a sarkához értem, azt hittem, Jill le fog állítani, de csak hangosabban nyögdécselt, úgyhogy tovább támadtam. A térdéhez értem. Jill lenyúlt és elhúzta az útból a ruháját. Éhes számmal egyre feljebb kalandoztam a lábán. A teste megremegett mikor megérezte forró leheletemet a combja belső oldalán. Lába szétnyílt, én pedig közékúsztam, hogy felfedezzem a köztük rejlő kincset. Jill a nyalókával a szájában nyögdécselt, ahogy szám a fehér bugyin át az édes kis puncijára tapadt.
Hirtelen lenyúlt és eltolta a fejemet. Tudtam, hogy ez lesz, úgyhogy nem lepődtem meg. Azon viszont igen, hogy felállt, és nekiállt levetkőzni. Csak néztem, ahogy ruhái a padlóra hulltak. Ott állt egyszál melltartóban és bugyiban. Aztán visszadugta a nyalókát a szájába, és visszaült a díványra.
- Kezd itt egy kicsit meleg lenni - mondta mosolyogva.
Én is elmosolyodtam, mellémásztam és megcsókoltam. Annyira finom volt, jó tágra nyitotta, és lágy ajkával beszívta a nyelvemet. Éreztem a nyelvén a cseresznyés nyalókát, közben meg tökéletesen kerek mellét simogattam. Pár pillanat múlva a melltartó már le is került, és a meztelen húst simogattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Pavlov 2018. 08. 25. szombat 21:29
Köszi!
#15 Sierra 2018. 08. 24. péntek 22:41
Not bad smile Szerintem is jó, bár a punciba nem, seggbe igen logika nekem túl "szőkés", pedig szőke vagyok nyes
#14 Almoska5 2018. 07. 31. kedd 00:30
Kedves Pavlov!

Nagyon tetszenek írásaid /fordításaid/ ! Ezt követően minden írásodat elolvasom.
Neked elárulom: 72 éves elmúltam, komoly szív beteg vagyok, harminc év szex kiesett az (orvosi félrekezelés miatt) életemből. Ezért habzsolom azt amit még sohasem csináltam életemben (anál szex), de ígérem, hogy a temetőben megkeresem a hozzá illő és értő hölgyeket és gyakoroltatni fogom velük, míg meg nem taníttatják velem ezen ÚJ technikát.....
#13 deajk2008 2016. 11. 8. kedd 08:47
szeretem az análszexet... 8p lett
#12 A57L 2014. 11. 4. kedd 08:58
Élvezetes jó írás.
#11 Pavlov 2014. 08. 11. hétfő 13:20
Köszi!
#10 listike 2014. 08. 10. vasárnap 12:35
Ez tetszett.
#9 papi 2014. 01. 21. kedd 05:48
Nagyon jó.
#8 Pavlov 2012. 01. 14. szombat 20:22
Örülök, hogy tetszett!
#7 Kaszkadör 2012. 01. 14. szombat 08:51
10 pont Pavlov mester.
#6 tiborg 2011. 06. 27. hétfő 06:52
Pavlov urasag, ez kiraly!
#5 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:23
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#4 Pavlov 2006. 09. 22. péntek 13:32
Kösszeeee
#3 Rebyc 2006. 09. 21. csütörtök 07:39
bocs, pavlovi!
#2 Rebyc 2006. 09. 21. csütörtök 07:39
Szokásos, paclovi reflex, 10 pont :-)
#1 Törté-Net 2006. 09. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?