A+ A-

Afrika gyermekei 1. rész - A kezdet

Nevem Tom... Szerintem elég is ennyi. Szülőhazámból menekülnöm kellett, nem hiszem, hogy szerencsés lenne terjeszteni merre is vetett jó szerencsém.
Erről csak annyit, hogy apám, aki mellesleg rengeteg sötét üzletet kötött különböző banánköztársaságok vezetőivel hazájában előkelő rangot kapott. Ennek köszönhetően előre megtudta mikor is indulnak majd a rend őrei, hogy egy szem fiacskáját a törvények és közerkölcsök ellen elkövetet bűntetteimért, hosszú időre elzárják. Bár már régóta nem szívlelt, mégis szólt, hogy mindenem pénzé tehessem és kisebb vagyon birtokosaként sietve elutazhassak. Valószínűleg utolsó beszélgetésünk alkalmával még segített is, hogy megadva egy diktátor cimborájának elérhetőségét, és ezzel irányt mutasson. Nem tett nekem azóta, ilyen szívességet, mióta megtudta, terméketlenségem miatt nem örökítem tovább családunk nevét, ami bár sokáig fényesen ragyogott, tevékenységeimmel kissé homályosítottam.
Na de ez már a múlt. Inkább arról mesélnék, hogyan lettem ennek az országnak a második embere..
Megérkezvén Afrika sejtelmes mélyére, apám ismerőse szívesen fogadott. Barátjaként bánt velem és erődnek épített luxus rezidenciája melletti kisebb palotát adta el nekem, természetesen “baráti” áron. Személyzet, sofőr, személyi testőrt is kirendelt ellátásomra és védelmemre. Luxus volt a javából.
Nem tudtam a szerencsém vagy a sors büntetése volt, hogy ide vetődtem. Az országban az AIDS és a különböző nemi betegségek a lakosság nagy százalékát fertőzték meg. Ez az én számomra egy biztos halálos ítélet volt. Azonban vendéglátóm aki hipochonderként minden betegségtől félt, különleges rendszert vezetett be. A rendszer alapja egy magas szinten felszerelt labor és egy hűséges egészségügyi team volt. A palotában rendszeresen megjelenők és a bent lakók állandó szűrésen estek át. Aki nem volt tökéletesen egészséges annak azonnal távoznia kellet. A palotán belüli élet pedig volt annyira csábító, hogy aki egyszer bekerült mindent elkövetett, hogy bent is maradhasson.
Az utcán tomboló betegségek miatt azonban nem nagyon tudtam kedvenc időtöltésemnek hódolni. A elnökségi udvartartás főleg katonákból állt akik nem vonzottak, a falakon kívül pedig a halálos kórságok. Napjaim nagyobb részében csak bolyongtam az országban kíséretemmel, ismerkedtem az ország érdekességeivel.
Az országról néhány szóban. Független állam, diktatórikus vezetővel. A lakosok szinte rabszolgaként dolgoztak és éltek, ám mégis boldogan a béke miatt. Főleg földműveléssel és bányászattal foglalkoztak. Elnökünknek mielőtt sikerült normalizálni a helyzetet az országában, hosszú polgárháborút kellett folytatnia a helyi törzsekkel. Rengetegen meghaltak, gondolom, az afrikai háborús borzalmakat nem kell bemutatnom. Nők és férfiak válogatás nélkül estek áldozatul a különböző harcoló feleknek. A falbakban mindenhol árvák amerre csak jártam. A békével azonban elindult a fejlődés. Iskolák nyíltak, ahol már első osztálytól fő tantárgy volt az angol. Szinte mindenki kitűnően beszélte. Elkezdődtek az építkezések mindenfelé.
Jártamban-keltemben megismertem a különböző törzsekhez tartozó emberek sajátosságait. Be kell vallanom sokat nem tudtam feketék sokszínűségéről, de most volt alkalmam megtapasztalni. Egyik ilyen utam során egy kis faluba tévedtünk az engem kísérő csapattal. Megálltunk a főtérnek nevezett poros téren és kiszálltunk terepjáróinkból. Sok kilométer volt már aznap mögöttünk és testőröm pihenőhelyet ment keresni számunkra, ahol az éjszakát eltölthetjük.
Én közben a téren játszadozó 10-12 év körüli fiúcskákat néztem, akik a szemük sarkából félve figyeltek engem. Nem mertek megszólítani, de ez a körülményeket ismerve nem is volt meglepő. Félelem volt bennük, hiszen látták, valami nagy ember jött a faluba, aki ráadásul fehér. Ez több volt, mint szokatlan. Én megpróbáltam természetesen viselkedni, nézegettem a házakat és sétálgattam a kocsink körül.
Eközben arra lettem figyelmes, hogy szinte a semmiből egy 13-14 év körüli leányka. Sietve a fiukhoz ment, szétoszlatta a csapatot, majd az egyik fiút kezén fogva eltűnt egy földkunyhóban. Annyit sikerült látnom, belőle,hogy ifjú kora ellenére a fekete lányok büszke tartásával lépkedett és az arca, amikor felém fordult, európai vonásokkal rendelkezett. Meglepődtem.
Előkerült testőröm és tájékoztatott, hogy az egyik házban fogadnak minket éjszakára. A ház lakói örömmel vegyes félelmet mutattak, nem is foglalkoztam velük különösebben. Azonban a vacsora felszolgálásában segített az a kislány. Rákérdeztem, hogy a vendéglátó családhoz tartozik-e, de kiderült, teljesen árva a gyermek. Most jobban megnézhettem magamnak. Arca valóban európai vonásokkal rendelkezett, gondolom az ősei közül valaki közelebbről megismerkedhetett az európai hódítókkal. Vékony volt, fehér vászon ruhája még jobban kiemelte bőre sötét színét. A pubertás előtt állt, mellei éppen hogy megemelték a vékony anyagot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Primeriusz 2015. 12. 15. kedd 13:37
Valaki szerint a pedofília elfogadható, ha afrikaiak között zajlik. Én nem tartozom közéjük. Kellene egy külön kategória, megjelölendő a kiskorúakat érintő történeteket.
#14 deajk2008 2015. 12. 8. kedd 10:47
nekem nagyon is tetszett 10p folytasd
#13 molnar94 2015. 11. 30. hétfő 16:16
Annyira jo ez a tortenet kerlek folytasd
#12 Rinaldo 2015. 11. 26. csütörtök 10:15
Jöhet a folytatás.
#11 Bal01 2015. 11. 21. szombat 16:23
A homo részt ki kéne hagyni, vagy legalább a cimkék között ezt is bejelölni. Enélkül sokkal jobb lenne!
#10 Tiko69 2015. 11. 19. csütörtök 23:25
Nos a koruk miatt nem igazán vagyok vevő a történetre, még úgy sem, hogy tudom, Afrikában ez másként működik. Ettől eltekintve elég jó a történet.
#9 sportyman (alttpg) 2015. 11. 18. szerda 14:58
Jó kezdet. Ne felejtsük el, az afrikai kislányok ilyen korban már sokszor férjnél vannak, ott ez nem számít pedofíliának. A szexet az élet természetes velejárójának tekintik fiatal korban is. Remélem, hogy a folytatás legalább ilyen jó lesz!
#8 veteran 2015. 11. 18. szerda 10:34
Kicsit idősebnek kellene lenni a fiataloknak,akkor jó kezdet lehetne.
#7 papi 2015. 11. 18. szerda 08:34
Kíváncsi vagyok a folytatásra
#6 listike 2015. 11. 18. szerda 07:57
Nagyon jó kezdet.
#5 zsuzsika 2015. 11. 18. szerda 07:02
Nem tetszett.
#4 feherfabia 2015. 11. 18. szerda 05:25
Nagyon érdekes!
#3 A57L 2015. 11. 18. szerda 04:52
Jó kezdés,érdekes történet.Remélem a folytatás is ilyen lesz.
#2 macsek2 2015. 11. 18. szerda 02:10
Eddig érdekesen alakul, jöhet a folytatás.
#1 Törté-Net 2015. 11. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?