Sierra hozzászólásai

S
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Egyéb:
Keresgélek partnert páros történetek írásához is...sierrababa@gmail.com
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
209 db
Sierra
2014. augusztus 25. 08:57
Történetek: Kezdetek 1. rész
Bazsarózsa, lehet hogy nem tudok, mert nekem mindig a jó oldalukat mutatják, vagy...egyszerűen csak a jó példányok akadnak az utamba, akár beszélgetés terén is. Köszönöm szépen a gondolataidat a témáról, azért egy pasiéra is kíváncsi lennék, már ha van olyan, aki hajlandó megfogalmazni...de eddig úgy tűnik, hogy nem hajlandóak.
1
Sierra
2014. augusztus 22. 09:52
Történetek: Túra és a szénakazal
Egyetértek Mikey véleményével. A kerettörténet és a szereplők felvezetése hiányzik. Tehát az, hogy hogyan is alakult ki az a közel kerülés, hogy jött egy buszos beszélgetésnél az intim téma. A szexleírás az elég jó lett, bár egy picit száraznak találom. A mostanában feltett történeteidnél viszont egyértelműen jobb lett.
1
Sierra
2014. augusztus 21. 14:05
Történetek: Kezdetek 1. rész
molnar94, ha van igazságtartalma a történetre, talán tudsz válaszolni a kérdéseimre. Komolyan, nem bántásból, egyszerűen régóta kíváncsi vagyok a következőkre:
- Miért jó, izgalmas egy középkorú férfinak egy tapasztalatlan kislánnyal szeretkezni egy nő helyett, aki tudja mit akar? Különösen akkor, ha nem pl. tanítói fétise van.
- Miért jó ennyire durva szerepjátékba belevinni olyat, akinek fogalma sincs a "normál" szexről sem? Ha ennek a résznek bármi alapja van, akkor egy életre eltorzul a szexualitása. Ez a cél? Vagy mi?
- Egyáltalán miért jó egy emberi lénnyel akarata ellenére szexuális aktust létesíteni? Mert hogy a történetben a megérkezés pillanatában már bárhol akart lenni szerencsétlen csitri, csak nem ott, ahol volt, az tuti.
Hangsúlyozom, ez nem bántás, puszta emberi kíváncsiság egy olyan nőtől, aki elég széleskörű szexuális érdeklődéssel és tapasztalattal rendelkezik, amibe lazán belefér a játék és a bilincs, akár adva, akár kapva.
1
Sierra
2014. augusztus 21. 09:20
Történetek: Kezdetek 1. rész
Megírva jól van, de maga a sztori nagyon beteges, és nagyon remélem, hogy nem is életszerű. Ennyire hülye kislányok ugye nem léteznek?
1
Sierra
2014. augusztus 19. 13:11
Történetek: Egy ruhátlan vaksötét nap 1. rész - Zuhanyjáték
Kilroy, szerintem nem volt egy pontos itt, ahhoz szép magas az összértékelésed 🙂 Én szoktam egy pontot adni, konkrétan ma osztottam ki egyet az imént a Nyaralás 2. és 3. napra. Olvastam...még egy kicsit olvastam, mert kitartó vagyok, de komoly értetlenséggel álltam a stílus, és a helyesírás előtt egyaránt. Lehet hogy túl szigorú voltam vele, de nekem nagyon nem jött be.
1
Sierra
2014. augusztus 19. 10:36
Történetek: Büntetés
Ez most nem sikerült annyira jól szerintem. Nem árultad el, hogy mivel húzott fel, hogy büntetést érdemeljen, ráadásul...a büntetés után "illik" megbocsátani, tehát nem a nappaliban kellett volna aludnod, hanem vele.
1
Sierra
2014. augusztus 11. 09:51
Történetek: Életem legjobb nyaralása
Nekem nem nagyon jött be, olyan általános iskolás fogalmazás, jócskán tűzdelve helyesírási hibákkal. Na jó a végén a csattanó nem rossz, miszerint Ildi lett a feleség 🙂
1
Sierra
2014. augusztus 9. 21:13
Történetek: Különleges szexélményeim 33. rész
Véletlenül elém került, beleolvastam, nem tetszett, kinyilvánítottam, ennyi 🙂 Keresni nem fogom őket, azért azt megígérem. Javadra legyen mondva, a helyesírása nem rossz, de szókincs témában komolyan van mit gazdagítani. Ami meg a valóságalapot illeti, az azért valamennyi szerintem nagyon sok történetben van (ok, amikben mondjuk emberi szereplők vannak). Az enyémekben is, van amelyikben nagyon sok, valamelyikben kevesebb.
1
Sierra
2014. augusztus 5. 08:48
Történetek: Szeretek túrázni
No igen, egy kellemes túra csakis fokozhatja a kedvet a szexhez 🙂 Jó lett ez a sztori, nagyon. Kerek, nem túl terjengős, de nem is összecsapott. Jöhet a bakonyi túra 😀
1
Sierra
2014. augusztus 4. 15:39
Történetek: Liliomtiprók 1. rész
Jól megírt sztori, a stílusa nagyon tetszett. De uraim, áruljátok el nekem, de most komolyan érdekel...egy 40 éves férfi álma TÉNYLEG az, hogy egy tapasztalatlan csitrit, aki ráadásul a rokona megdugjon? Miért nem jó nektek a NŐ?
1
Sierra
2014. augusztus 1. 22:01
Történetek: Szigeten 1. rész
Foglalkozásból NEM adódik testalkat... a mondatokat nagy betűvel kezdjük, akkor is, ha párbeszéd. Ah sem baj, ha a puncira van szinonimád és nem szerepel egy bekezdésben háromszor.
1
Sierra
2014. augusztus 1. 09:08
Történetek: Avagy a medencén túl 3. rész
Ennek a történetnek van két előző része is, csak valamiért nem lett belinkelve, úgyhogy megteszem:
https://www.torte-net.hu/tortenet/7223-Avagy-a-medencen-tul-1-r- esz
https://www.torte-net.hu/tortenet/7267-Avagy-a-medencen-tul-2-resz
1
Sierra
2014. június 13. 22:00
Történetek: A nyaralás 1. rész
Kezdésnek nem rossz, de az elütésekre, helyesírásra tényleg ügyelj egy kicsit 🙂 A téma sok lehetőséget rejt. Egyszer minket csaltak egy ilyen swinger hotelbe hosszúhétvégézni, a mai napig bánom, hogy nem tudtunk elmenni! Utána galádul elmesélte a másik pár, hogy mit műveltek. Háááát...nem unatkoztak 🙂
1
Sierra
2014. május 19. 20:32
Történetek: Avagy a medencén túl 2. rész
deajk2008, ha kedved van, írd meg azt a változatát 🙂 A homo grupi kívül esik a fantáziámon, és az érdeklődési körömön is. sosem láttam ilyet, igazság szerint még filmen sem, így garantáltan nem lenne hiteles ha leírnám.
1