A+ A-

Az Igazi Gyönyör

Gondoltam megörökítem azt a csodálatos tavaly decemberi péntek estét, amikor először szeretkeztem nővel. A csütörtök éjjellel kezdem, mert aznap lobbant fel bennem igazán a vágy Anna iránt, és röviden azt is bemutatom, hogyan ismerkedtünk meg, és hogy mikor jöttem rá, hogy biszexuális vagyok.
Adrienn vagyok, 23 éves. Azon a csütörtök éjjelen nem tudtam elaludni. 1 óra körül lehetett, amikor kiültem az erkélyemre elszívni egy cigarettát, és meginni még egy pohár bort. Farkasréten lakom egy emeletes családi házban. Hangulatos innen a kilátás. A Pest környéki éjszakai fények, és a közeli erdős hegyoldal... Anna járt a fejemben, és az a bő másfél hét, amióta ismertük egymást. Végre volt valaki az életemben, akivel igazán egy hullámhosszon voltam. Jól megértettük egymást, és többnyire Annának is ugyanazok voltak a kedvenc hobbijai, mint nekem. A régi barátnőimet is kedveltem, de vele sokkal több közös témám volt, meg úgy általában véve sok mindenben hasonlítottunk egymásra. Anna amúgy 27 éves.
Egy gazdagréti kisboltban találkoztunk először. Kisegített némi apróval, aztán amikor kiértem az utcára, Anna még ott kávézott a bolt előtt. Mondta, hogy néhány hete költözött ide Gazdagrétre egy közeli településről, és még nem ismer senkit errefelé. Leültünk egy padra elszívni egy cigit, és beszélgettünk kicsit. Megkedveltük egymást, és megbeszéltük, hogy másnap meló után elmegyünk teniszezni egyet. Szerencsére a 11. kerületben van egy hely, ahol fedett pálya is van, úgyhogy télen is lehet teniszezni. Szinte minden délután találkoztunk. Az alatt a rövid idő alatt jobban megkedveltem, mint a régi barátnőimet, és láthatóan Anna is szívesebben töltötte velem a szabadidejét. Mármint nem csak barátilag kedveltem. Néhány éve jöttem rá, hogy jobban felizgat, amikor nőkről fantáziálok, mint a férfiak. Már 14 éves koromban is volt, hogy lányokra maszturbáltam, de tinédzser koromra elmúltak az efféle fantáziálásaim. Nem tudom, hogy én nyomtam - e el a társadalmi elvárások miatt, de úgy emlékszem, hogy tényleg nem érdekeltek már a lányok. Már nem is értettem, hogy mitől volt olyan izgató annak idején, és teljesen heteronak éreztem magam. Aztán 19 évesen, amikor egyébként már túl voltam az első kapcsolatomon egy fiúval, ismét rám tört a kíváncsiság.
Bár maszturbálás közben jobban felizgultam egy gyönyörű nő gondolatától, vonzalmat még csak férfiak iránt éreztem, és biztos voltam benne, hogy én inkább a férfiakat szeretem. Az utcán vagy pl. üzletekben nem csak a vonzó férfiakra, hanem a nőkre is felfigyeltem, de nem volt olyan ismerősöm vagy barátnőm, aki iránt éreztem volna valamit. Gondoltam rá, hogy egyszer majd titokban elmegyek egy meleg szórakozóhelyre, hogy kiéljem a kíváncsiságomat, de ez megmaradt csak fantáziálás szintjén, ami néha előjött. Élveztem a férfiakkal a szexet, és hüvelyi orgazmusom is volt minden alkalommal, amikor nem élvezett el gyorsan a párom.
3 sráccal volt kapcsolatom, az utolsóval 1,5 évig voltunk együtt. Szeptemberben szakítottam vele, akkor jöttem csak rá, hogy félreismertem. Egy jó ideig nem akartam újabb kapcsolatot. Azelőtt gyakran eljártam bulizni vagy erre arra a barátnőimmel, de akkoriban az estéimet többnyire magányos iszogatással töltöttem a számítógép előtt, beleértve a hétvégéket is.
Egyébként Annának sem volt már egy ideje barátja. A nyár elején szakított egy sráccal, akivel 3 éve volt együtt. Szóval Anna volt az első nő, aki iránt vonzalmat éreztem. Sokkal erősebb vonzalmat, mint amilyet azelőtt bármelyik férfi iránt éreztem. Anna nagyon szexi nő. Szerencsére én is igazán vonzó nő vagyok, a legjobb pasik közül válogathattam, amikor még érdekeltek, de Anna kétség kívül azon kevesek közé tartozik, akitől eláll a férfiak lélegzete. Neki is szép hosszú fekete haja van, mint nekem, csak kicsit göndör, és gyönyörű barna bőre. Azelőtt leginkább fekete hajú nőkről fantáziáltam. Emellett Anna nagyon vonzó személyiség is. Közvetlen, és vidám ember. Sugárzik belőle az életkedv, a lendület. Én sem vagyok egy befelé forduló alkat, de Anna az első ember, aki igazán kihozza belőlem a legjobbat. Nehezen találnék még egy ilyen szép és szimpatikus nőt, akivel ennyire összeillünk. Szóval ültem ott az erkélyemen, közben lecsúszott még néhány pohár bor, és azon merengtem, hogy másnap elmondom Annának, amit érzek iránta. Féltem, hogy elveszítem, mert nagyon megkedveltem, de legrosszabb esetben újra többet találkoztam volna a régi barátnőimmel, és attól a boldogságtól sem akartam megfosztani magam, ha esetleg kiderülne, hogy ő is így érez irántam, csak nem mer kezdeményezni. A mai világban van esély az ilyesmire, ráadásul aznap történt valami, ami felkeltette bennem a gyanút, hogy talán én is tetszem neki. Már az első találkozásunkkor is olyan fura érzésem volt, mintha lenne köztünk valami. Mármint nem tudatosan flörtölt velem, csak néha ahogy rám nézett, mintha a szemében több tükröződött volna a puszta baráti szimpátiánál, de sosem utalt rá, hogy akarna tőlem valamit. Nekem nagyon új volt ez az egész, hogy életemben először vonzódom egy nőhöz, és egy darabig csak érlelgettem magamban, aztán azon a csütörtökön történt néhány dolog, ami elég furcsa volt. Amikor délután teniszeztünk, Anna egy erőset ütött, és ahogy megindultam a labda után, elcsúsztam, és kicsit lehorzsoltam a térdemet. Anna rohant, hogy fölsegítsen. Amikor fölálltam, még fogta a bal kezével a vállamat, a jobbal pedig miután elengedte a kezemet, pár másodpercre megfogta a derekamat, és együtt érző hangon ezt mondta: - Ne haragudj! Nagyon fáj? Meglepően kellemes és izgató érzés volt, ahogy hozzám ért. A közelsége és az érintése hatására a szívem hevesen verni kezdett. Egy pillanatra zavarba jöttem, de gyorsan válaszoltam valami ilyesmit kicsit elmosolyodva:
- Nem. Folytathatjuk! Anna is elmosolyodott, és folytattuk a játékot, ami nekem néhány percig elég rosszul ment, mert azon járt az eszem, hogy sokkal jobb érzés volt, ahogy megérintett, mint ha egy férfi ért volna hozzám. Hazafelé Anna valamiért nem volt olyan beszédes, mint szokott. Amikor megkérdeztem, min mereng, azt mondta, semmi különösön csak fáradt, pedig máskor, még ha nagyon fáradt is volt, mindig életben tartotta a beszélgetést. Amikor Gazdagrétre értünk, mielőtt elbúcsúztunk, még beszélgettünk kicsit. Közben végig úgy tűnt, mintha Anna gondolatban máshol járna, de nem akartam faggatni, mert láthatóan nem akarta elmondani, hogy mi jár a fejében. Aztán, amikor elbúcsúztunk, láttam rajta, hogy még mondani akart valamit, de azt mondta, mindegy semmi, majd elsietett. Mielőtt megfordultam volna, még láttam, hogy elővesz egy cigit, pedig egy perccel azelőtt oltotta el az előzőt. Hazafele sétálva megfordult a fejemben, hogy talán ott a teniszpályán ő is érezte, amit én. Talán meglátta rajtam, hogy kicsit zavarba jöttem a közelségétől, és ezen felbátorodva kezdeményezni akart, csak nem merte megtenni. Bár nem volt egyértelmű, hogy többről lett volna szó puszta barátnői gesztusnál, meg az sem, hogy hazafelé azon merengett, amire én gondoltam, mindenesetre azért fura volt. Ahogy sétáltam Farkasrét felé, végig az járt a fejemben, hogy bár megcsókolt volna, és felhívott volna magához. Amint hazaértem, felvittem a szobámba egy üveg jóféle vörösbort, amit apám pihentetett már pár napja a konyhaszekrényen. Mintha csak rám várt volna. Sok minden kavargott akkor a fejemben, és semmi mást nem akartam, mint nem túlságosan, de részegre inni magam. Másnap szerencsére délutános műszakban kellett dolgoznom, úgyhogy majdnem délig aludhattam. Azt is megtehettem volna, hogy be sem megyek dolgozni. Szerencsére apámnak addigra már egész komoly pénzt jövedelmezett a vállalkozása, meg akkor még anyám is dolgozott, szóval nyugodtan megvárhattam volna, amíg sikerül végre a szakmámban elhelyezkednem, és nem egy ilyen lélekölő helyen kell megszakadnom az egész napos pörgésben kevés pénzért, de gondoltam jobb, ha még egy ideig jó kislány leszek, hogy apám bőkezűbben jutalmazzon. Kis emberként kezdte, és szerette volna, hogy megtanuljam értékelni a pénzt, amit én is így láttam helyesnek.
Ahogy fölértem a szobámba, egyből lehúztam a bor felét, és betettem egy hangulatos régi house muzsikát. Még vagy 7 év után is fel fel bukkant a megboldogult Roxy rádióban.
A Goltrix - től az It’s Love Trippin című számot. A közepe környékén van egy szállós rész, ami még ennyi év távlatából is nagyon tetszik. Mindig azt az érzést ébreszti fel bennem, hogy történjék bármi, egyszer minden újra rendbe jön, és elönt a mámor. Lefeküdtem az ágyra, és mivel nagyon fáradt voltam, a bor elálmosított, viszont pár óra múlva fölébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Ekkor ültem ki az erkélyemre cigizni, és a fenekére nézni a maradék bornak, és ekkor határoztam el, hogy legközelebb elmondom Annának, amit érzek iránta.
Gondoltam, ha nem jönne össze Annával, most már mindenképp elmegyek egy meleg szórakozóhelyre, hogy végre kiéljem a kíváncsiságomat. Akkoriban még azt hittem, ha kiderülne, hogy mégis a nőket szeretem jobban, attól még lehet férjem és gyerekeink, mivel a férfiakat is szeretem, csak amikor átmegyek a barátnőmhöz, titkon nem csak pletykálkodunk egymással. De ez az elképzelés hamarosan gyökeresen megváltozott bennem. Szerencsére volt még otthon 4 sör, mert nem volt elég a bor. 2 őt meg is ittam úgy negyed óra alatt, aztán végre ismét elálmosodtam. Másnap délre nagyjából kialudtam az italt. Kicsit azért tompább voltam, de jó kedvű. A munkahelyen egész nap Anna járt a fejemben, és amit a teniszpályán éreztem, amikor megérintett. Vártam az estét, hogy újra láthassam. Úgy volt, hogy néhány régi barátnőmmel elmegyünk billiárdozni, és bemutatom nekik Annát, viszont nekem akkor nagyon nem volt hangulatom hozzá. Kettesben akartam tölteni Annával az estét. Úgy terveztem, majd iszogatunk kicsit, aztán elmondom neki, hogy beleszerettem. Valamivel 8 után felhívott Anna, és azt mondta, nincs kedve elmenni sehova, mert fáradt, de velem szívesen töltené az estét. Áthívott magához, mondta, hogy rendelt pizzát, meg van egy film, amit megnézhetnénk. Nagyon megörültem a hír hallatán. Mondtam neki, hogy én is inkább csak vele szerettem volna lenni, mert még úgysem iszogattunk kettesben. Megbeszéltük, hogy fél 10 körül érek oda hozzá, mert még dolgoztam. Amikor hazaértem, gyorsan lezuhanyoztam, és a legszexisebb ruháimba öltöztem. A levélmintás, sötétzöld miniszoknyámat vettem föl, aminek a szélei kicsit be vannak vágva, és a fekete ingemet, amit csak annyira gomboltam be, hogy a melleim jó része, és a köldököm is kilátszódjon. Rám fért volna már egy téli harisnya is, pláne, ha úgy alakult volna, hogy éjjel haza kell jönnöm, de szerettem volna minél jobban megmutatni magam Annának, és sietős tempóban csak 6 - 7 percnyire lakik tőlem, gondoltam, nem fogok megfázni. Öblítettem szájvízzel, felkaptam a télikabátomat, és már indultam is.
A szüleimnek azt mondtam, iszogatunk egyet az egyik barátnőmnél, és ha esetleg berúgnék, akkor ott alhatok. Amikor Anna ajtót nyitott, gyönyörű zöld szemeiben először a fáradtság látszódott, majd amikor rám nézett, felcsillant bennük az öröm is. Annak ellenére, hogy látszott rajta, hogy elég megviselt lehet, a tőle megszokott jó kedvvel üdvözölt. Fekete miniszoknya, és egy sötétkék, mély dekoltázsú póló volt rajta. Azelőtt csak a teniszpályán láttam ehhez hasonló szexi öltözékben, mivel a téli kabátja elfedte bájait. Annát sajnos behívták szombatra is dolgozni, ezért nem ivott egy pohárral sem, mert úgysem tudta volna megállni, hogy ne igyon többet, egyedül meg inkább én sem ittam egy kortyot sem. Beszélgettünk kicsit, mondta, hogy megfájdult a talpa, mert túlóráznia kellett, én pedig felajánlottam, hogy megmasszírozom. Anna hanyattfeküdt az ágyon, én pedig az ölembe vettem a jobb lábát. Először a lábszárát masszíroztam végig, mert tapasztalatból tudom, hogy az egész napos talponállás azt is kikészíti, de láthatóan az esett neki a legjobban, amikor a talpához értem. Nagyon izgató volt, ahogy hallottam halk sóhajain, hogy élvezi, amit csinálok. Persze nem mintha kéjelegve sóhajtozott volna, csak végre elengedhette magát egy fárasztó nap után a barátnője gyógyító karjaiban. Anna pár másodpercre becsukta a szemét, én pedig egy pillanatra meglestem gyönyörű melleit. Amikor ajtót nyitott, nehéz volt megállnom, hogy ne pillantsak oda. Miután megmasszíroztam, Anna a filmet kezdte keresni, amit meg akart nézni. Az igazat megvallva abszolút nem érdekelt, akármilyen filmről is legyen szó. Legszívesebben az örökkévalóságig kényeztettem volna Annát. Én közben elnyújtóztam az ágyon, és egy nagyot sóhajtottam, majd azt mondtam:
- Nincs is meghittebb annál, mint amikor egy átdolgozott hét után a barátnőmmel töltöm a péntek estét. Semmi buli, hangzavar, se férfiak, csak mi ketten, csendben és nyugalomban… Anna is elmosolyodott, akkor még nem gondolta, hogy komolyan mondtam. Amikor jött, hogy ő is az ágyra üljön, megkértem, hogy masszírozza meg a vállam, mert elfeküdtem az éjjel. Közben szándékosan megsimítottam a hasam, mintha viszketett volna, és láttam, hogy Anna tekintete egy pillanatra önkéntelenül is odatévedt, de gyorsan újra rám nézett, majd miközben az ágyra ült, azt mondta, üljek föl, és dőljek neki. Anna följebb húzta a combján a miniszoknyát, hogy a lába közé tudjak ülni, és neki dőlt az ágyfejtámlának támasztott párnának. Jó nagy, kényelmes párna. Finom puha, de nem az a gyorsan besüppedős fajta, hanem valamivel keményebb a belseje. Nagyon kellemes volt, ahogy a melleinek dőltem. Közben kicsit kijjebb gomboltam az ingem, hogy Anna hozzáférjen a vállamhoz, és a melltartóm pántját is a vállam szélére húztam. Mondtam neki, hogy jobban csinálja, mint a volt barátom, ami igaz is volt. Közben beszélgettünk erről arról. Korábban is mondta már, hogy a régi barátnőinek már többnyire családja van, és már a gyerekkori barátnőjével - aki szintén már Pesten él - is csak ritkán találkozik, mert már ő is gyereket vár a férjétől. Anna még nem akart családot, és örült, hogy megismerkedett velem, mert nekem sok szabadidőm van, és én is szeretek teniszezni, meg volt még néhány dolog, amit mindketten szerettünk. Szóval megint szóba hozta, hogy örül, hogy megismert engem, és hogy ha akkoriban ismert volna meg, amikor még gyakran összejárt a barátnőivel, akkor is inkább velem lenne szívesebben. Megfordultam, és kicsit elmosolyodva azt mondtam, hogy én is vele vagyok a legszívesebben, és hogy nem volt könnyű, de szerencsére le tudtam rázni a barátnőimet. Közben egy pillanatra rátettem a tenyeremet a combjára kicsivel a térde fölött, és láttam, hogy nagyobbra tágultak a pupillái. Mondta, hogy a halántékomat is megmasszírozza, és hogy hajtsam a fejem a jobb vállára, és lazuljak el. Csak a halk lélegzetvételeink hallatszottak úgy fél percen át. Közben egyszer kétszer kicsit felsóhajtottam, ebből Anna tudta, hogy az ujjai jó helyre tévedtek, és ott kicsit tovább időzött velük, majd valami ilyesmit mondott, lassú, kimért, kicsit szomorkás hangon:
- Tudod, már sok mindent kipróbáltam, amire kíváncsi voltam, csak egy valami maradt ki eddig az életemből, és nem szeretném, ha a legszebb éveim anélkül telnének el, hogy sosem mertem megtenni.
- Mi az? - kérdeztem, ugyanolyan hangsúllyal, ahogy Anna, mert valahogy olyan hatással volt rám, ahogy mondta, hogy én is átvettem a hangulatát. Meg hát aznap én is megdolgoztam a magamét, úgyhogy én is elég fáradt voltam. Ugyanakkor fel is villanyozódtam, hogy talán az következik, amiről azóta álmodtam, amióta megismertük egymást.
- Jól érzem, hogy már egy ideje van köztünk valami? - súgta a fülembe Anna szexi hangon. - Az ütő megállt bennem. Persze pozitív értelemben, de sokkolt a tudat, hogy amiről már egy ideje álmodoztam, és amiről azt hittem, sosem fog bekövetkezni, most valósággá válik.
A szívem nagyokat dobbanva hevesen kezdett verni az örömtől. Lassan felé fordultam, és a bal kezemmel az ágyra támaszkodtam. Láttam a tekintetében, hogy félve néz rám. Szemeztünk néhány pillanatig, majd félresimítottam a haját a füle mögé, és lassan közeledni kezdtem hozzá. Anna is megsimította a homlokomat, majd finoman megpuszilta az ajkaimat, és kicsit eltávolodott. Fantasztikus érzés volt, ahogy puha, telt ajkai az enyéimhez értek. Sokkal érzékibb volt, mint egy férfival. A szívem hirtelen még hevesebben kezdett verni, és azonnal elöntött a mámor.
- Szeretlek Anna! - mondtam halkan - Majd vadul visszacsókoltam. Lassan lefelé indultam az ajkaimmal. A nyaka tövét kezdtem csókolgatni, közben a jobb kezemmel végigsimítottam a bal combját, és a hüvelykujjam hegyével simogatni kezdtem a punciját a bugyiján keresztül.
Közben a számmal már a jobb mellén haladtam lassan lejjebb és lejjebb, a hüvelykujjamat pedig bedugtam a bugyija alá, és az addigra már megduzzadt csiklóját kezdtem körbe körbe simogatni. Anna egyre erősebben vette a levegőt.
- Féltem, hogy hogyan fogsz reagálni. - sóhajtozta.
- Én is. - válaszoltam - Már egy ideje el akartam mondani, hogy őrülten kívánlak.
Anna közben levette a pólóját és a melltartóját, és én is elkezdtem kigombolni az ingemet.
Anna levette a melltartómat, és egy határozott mozdulattal visszafordított abba a testhelyzetbe, amiben korábban voltam, miközben masszírozott. Isteni érzés volt, ahogy a mellei a hátamhoz értek. Hevesen csókolgatni kezdte a nyakam tövét, közben megmarkolta a melleimet, és gyengéden, de határozott mozdulatokkal masszírozta őket. A mutató és középső ujjainak szélei a mellbimbóimat dörzsölték. Elképesztően jó érzés volt, döbbenetes volt, hogy ekkora szexuális izgalom létezik a világon. Már nem volt kérdés, sokkal, de sokkal izgatóbb, és érzékibb egy nővel a szex, mint egy férfival valaha lehetne. És ezt még fokozta maga a tudat, hogy titkon egy nővel csinálom, hogy ezt nem lenne szabad. Ezután Anna a jobb kezével simogatni kezdte a jobb combom belsejét lassan egyre följebb és följebb, miközben bal kezével továbbra is a melleimet simogatta és markolgatta. A bugyimon keresztül masszírozni kezdte a puncimat, majd benyúlt a bugyim alá, és a mutató és középső ujját kicsit bedugta a hüvelyembe. A csiklóm felőli falát masszírozta körbe - körbe, közben a hüvelykujjának hegyével a csiklómat izgatta. Amikor megtalálta a G - pontomat, erőteljesebben kezdte mozgatni az ujjait, és a hüvelykujjával a szeméremdombomat kezdte masszírozni, úgy, hogy a töve a csiklómat dörzsölje. Remegő hangon sóhajtoztam:
- Istenien csinálod. Többé nem érdekelnek a férfiak, csak téged akarlak Anna.
- Én is csak téged akarlak Adri! Gyönyörű vagy!
Mindig, amikor orgazmus közelbe kerültem, kicsit visszavett a tempóból, de mielőtt túlságosan alábbhagyna a vágy, újra gyorsítani kezdett. Mondtam, hogy rajta fekve szeretnék elélvezni. Szélsebesen levettük egymásról a miniszoknyát és a bugyit, majd Anna hanyattfeküdt, én pedig rá, és gyönyörű feszes melleihez dörzsölgettem az enyéimet, miközben csókolózni kezdtünk. Majd lassan elindultam lefelé az ajkaimmal. Finoman végigcsókolgattam a nyakát, a mellét. Amikor a mellbimbójához értem, először csak lágyan köröztem körülötte az alsó ajkammal, majd hirtelen finoman, de erőteljesen szívogatni kezdtem. Anna nagyokat sóhajtott. Majd végigcsókoltam a hasát, és veszettül nyalni kezdtem az addigra már bőségesen benedvesedett punciját. Anna közben a mellbimbóit simogatta.
A bal kezemmel ujjazni kezdtem, miközben továbbra is körbe - körbe nyaldostam, néha kicsit szívogattam megduzzadt csiklóját, a jobb kezemmel pedig magamat ujjaztam, hogy nagyjából egyformán tomboljon bennünk a vágy. Miután már ő is néhányszor csúcs közelbe került, fölé hajoltam. Kicsit terpeszben, hogy a puncimat hozzádörzsölhessem az övéhez. Anna közben a bal mellemet szívogatta, a jobbat pedig erőteljesen markolta a bal kezével, jobb kezével pedig hol a fenekemet, hol a csípőmet simogatta. Kezdtem iszonyúan felizgulni, és láttam Annán, hogy már ő sem bírja soká. Már nem akartam játszadozni az orgazmus késleltetésével, ezért még inkább gyorsítani kezdtem, ahogy csak kitelt tőlem. Láttam az arcán, hogy nagyjából egyszerre fogunk elélvezni, így már teljesen belefeledkezhettem az élvezetbe. Miközben veszettül dörzsöltem a puncimat az övéhez, Anna hirtelen erősen magához húzott, hogy a melleink is egymáshoz érjenek, és csókolta a nyakam tövét, ahogy csak tudta. Így, hogy a melleinket egymáséhoz dörzsölgettük, már nem érhetett a puncim az övéhez, ezért a jobb combtövéhez dörzsölgettem a puncimat, az én jobb combtövem pedig Anna csiklóját izgatta.
Erősen szorítottuk a combjainkkal a másikét, miközben egyre gyorsabban és gyorsabban dörzsöltem a melleimet Anna melleihez, és csókoltam a nyaka tövét, ahogy csak kitelt tőlem.
Hihetetlenül nagyot élveztem. Pár másodperccel később Anna is hatalmasat élvezett. Még vagy fél percig ugyanúgy dörzsöltem a testem az övéhez, de már egyre lassabban, közben csókolóztunk, és nagyokat sóhajtoztunk. Kétség kívül ez volt életem legnagyobb orgazmusa.
Valami egészen fenomenális volt. Még Brad Pittel sem érne csak a közelébe sem, akármennyire is értené a dolgát. Annával még hajnalig szeretkeztünk, ami alatt rengeteg orgazmusunk volt. Csodálatos péntek este volt. Sokkal jobb, mintha a barátnőimmel mentünk volna szórakozni, és ne adj Isten, be is pasiztunk volna. Reggel szegény Anna elég fáradtan kelt, de azt mondta, elég csak rám gondolnia, és energiával teltnek fogja érezni magát a munkahelyén. Azóta is szinte minden délutánt együtt töltünk. Nagyon egymásba szerettünk. Többnyire még mindig eljárunk teniszezni, csak előtte Anna lakásán…Esténként sajnos nem alhatok nála, mert akkor magyarázkodnom kellene a szüleimnek, az egyetlen magyarázat pedig az lenne, hogy újra van barátom, akit előbb utóbb be is kéne mutatnom nekik. De legalább pénteken és szombaton együtt alhatunk. Olyankor vagy azt mondom a szüleimnek, hogy bulizni megyek, vagy őszintén megmondom, hogy Annánál leszek, és ha esetleg berúgnék, akkor ott alhatok nála. Persze sosem iszunk annyit, hisz az csak rontaná az élvezetet. Izgalmas így, hogy a szüleim nem is gondolnák, hogy amikor átmegyek a barátnőmhöz, titokban szeretkezünk egymással. Szerencsére apám nemrég bejelentette, hogy sokkal több pénze jött össze az évek alatt, mint amennyit elmondott nekünk, és mivel én is már lassan két éve robotoltam árufeltöltőként, úgy gondolta, megérdemlem, hogy megkapjam azt az összeget, amit nekem gyűjtögetett, és vesz nekem egy házat is meg egy kocsit.
A környéken szeretnék egy családi házat. Már van is pár kiszemeltem, szóval valószínűleg áprilisban végre elköltözhetek a szüleimtől, és akkor már nem kell magyarázkodnom a hollétemről. Szeretnének már unokákat, egy ideje nagyon rá vannak feszülve a témára. Folyton kérdezgetik, hogy mikor lesz már végre megint barátom, de nekem szerintem egész életemre az lesz a fedő sztorim, hogy néha felszedek valakit, ha kívánós vagyok, de sosem fogok férjhez menni. Régebben úgy voltam vele, hogy egyszer majd persze jó lenne, ha lenne családom, de rá kellett jönnöm, hogy igazából sosem akartam. Meg hát a szülés gondolata… és amióta lefeküdtem Annával, már egyáltalán nem izgatnak a férfiak. Tudom, hogy vannak olyan nők, akiknek egyszerre van férje és leszbikus kapcsolata, de nekem ez nem menne, még ha tudna róla a férjem, akkor sem. Hiába szerettem korábban a férfiakat, amióta lefeküdtem Annával, már egyáltalán nem hoznak lázba. Ha esetleg egyszer szakítanánk Annával, biztos, hogy egy nőt keresnék magamnak. Még ha szeretnék is egyszer gyereket, csak emiatt nem fogok összejönni egy férfival. Ki tudja, lehet, hogy egyszer felvállaljuk a kapcsolatunkat Annával a szülők és barátok előtt, de egyelőre jobb így. Végre nem hiányzik már semmi az életemből, és igazán boldognak érzem magam.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.91 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 t.555 2017. 12. 6. szerda 00:35
Lehetne jobb is!
#25 feherkalman1 2017. 04. 23. vasárnap 10:10
Lesz izgalmasabb is?
#24 RAVETRAIN 2016. 12. 4. vasárnap 10:35
Közben azóta rittyentettem pár veretősebb történetet smile

cvirag
Ja lehet átdolgozom, ha lesz időm meg kedvem. Bár jó ez így! Majd meglátom.
#23 cvirag 2016. 11. 22. kedd 20:47
Ravetrain, és mi tart tőle vissza, hogy feldolgozd és újra beadd? Ha hozzáteszed, amit azóta fejlődtél, épp úgy egy új történet lesz, mintha valami mást írsz.
Az alapszituációk mindig ugyanazok, csak a bemutatás ad új és új ízt a történeteknek: ergo.
Szerintem írd át.
#22 zsomberos 2016. 11. 22. kedd 13:17
Nem az én műfajom, de jól meg van írva
#21 RAVETRAIN 2015. 09. 14. hétfő 13:07
Csak azt sajnálom, hogy mivel ez volt az első történetem, a formaiságok terén még eléggé csiszolatlan. Persze a tartalom a lényeg, gondolom ha rendezettebb lenne a szöveg, nem ilyen monoton, hogy pl. a sor végén kezdődik a következő mondat első szava, meg ilyesmik, akkor sem lenne többre pontozva, de azért fáj, hogy így utólag veszem észre, mennyi mindent javíthattam volna rajta, hogy csinosabb legyen.
Mindenesetre örülök, hogy a többségnek tetszik.
Ez egy igazi prototípus, egy csiszolatlan gyémánt smile De már nem fogom átdolgozni.
Azért lenne mit kivenni belőle, vagy átfogalmazva tálalni.
Már jobban menne, mint annak idején.
Komoly, hogy mindezek ellenére mégis ez az első történetem sikerült a legjobbra.
Én is ezt pontoznám a legtöbbre.
#20 RAVETRAIN 2015. 08. 26. szerda 23:25
Ulysses

Igen. Tudom, gyerekes vagyok, de én is úgy érzem, idővel fejlődni fogok.
Csak kell még némi élettapasztalat.
#19 RAVETRAIN 2015. 08. 26. szerda 23:23
Törté-Net
Köszönöm az elismerést smile
#18 Ulysses 2015. 08. 26. szerda 17:50
Dehogy, dehogy! Én is csak mezei olvasó vagyok. smile Illetve annyiban különbözök némelyik olvasótársamtól, hogy a VIP tagságiért sajnálok pénzt kidobni. Inkább nyelvgyakorlásképpen németből fordítok sztorikat.
A részletesebb értékelés pedig annak szól, hogy írásaid számos gyermekbetegsége mögött egy jó fantáziával megáldott kezdőt látok, akit érdemes biztatni, mert reményeim szerint fejlődni fog.
#17 Törté-Net 2015. 08. 26. szerda 13:38
Sziasztok!

A Törté-Net részéről igyekszünk elkerülni a véleménynyilvánítást bármelyik történetnél, nem szeretnénk befolyásolni senkit semmilyen irányban. smile
(És mindig a most látható Törté-Net néven írunk, ez a "hivatalos".)

Ettől függetlenül viszont szívünk repes, amikor ilyen jól kifejtett véleményeket látunk, elismerés az írónak és becsületére válik a kritika megfogalmazójának is. smile

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
#16 RAVETRAIN 2015. 08. 25. kedd 21:01
Te amúgy az oldal egyik üzemeltetője vagy?
(Lehet, hogy hülye kérdés.)
Csak azért gondoltam, mert még nem láttam itt senkit, aki ilyen részletesen kielemezett volna egy-egy történetet.
#15 RAVETRAIN 2015. 08. 25. kedd 20:53
Köszönöm Ulysses, hogy megvédted Adriennt!)

Örülök, hogy elemezted ezt az írásomat is. Igazából ez az, ami a legközelebb áll hozzám. Pont ezért, mert ahogy fogalmaztál, életszagú, és a szívemből írtam.
A leszbikus thriller azért tetszik, mert a két főhőst a halál torkában átélt adrenalin mámor következtében heves szexuális izgalom szállta meg, és ez ébresztette föl Katiban igazán a szerelmet is Anna iránt, de az igazi gyönyör végkifejlettje sokkal meghittebb, érzelmekkel telítettebb, szerintem izgatóbb is.
Most, hogy így újraolvastam, rájöttem, hogy mégiscsak ez az igazi smile
#14 Ulysses 2015. 08. 24. hétfő 20:53
Először Sierra megjegyzésére: Figyelmetlenül olvastál, mert a hősnő a korábbi élményei alapján csak férfiakhoz tudta hasonlítani az újfajta szexet. Saját magát is biszexuálisnak (nevezi, sorolja, kategorizálja) írja le.
A szerzőnek máshol felvetett kérdésére: persze, hogy bejön sokaknak ez a sztori! Életszagú, őszinte, semmi megjátszás nincs benne. Jól átjön a bizonytalanság, a félelem, vajon a másik fél miként fogadja a közeledést.
Természetesnek tűnik a cselekmény folyása, nincsenek mesterkélt csavarok benne. Szóval ilyen formában tényleg jobb, mint a saját kedvenced.
Emlékszel, mit írtam oda? Ha abból kivasalnánk a döccenőket, nagyjából 8 pont körül lenne az átlaga. Ne görcsölj már annyira ezeken a csillagokon! Semmi nem múlik rajta. Ha neked valamelyik "alulpontozott" sztori bejön, tedd a kedvenceid közé! Ne törődj a többiek ízlésével!
#13 A57L 2015. 06. 4. csütörtök 05:18
Nekem nem tetszett.
#12 zsomberos 2015. 04. 11. szombat 14:32
Érdekes, tetszett
#11 papi2007 2015. 04. 8. szerda 08:00
tetszett, izgató
#10 Sierra 2015. 04. 4. szombat 10:06
Azért egy leszbi sztoriból én biztosan kihagytam volna Brad Pitet...
#9 tomi19 2015. 04. 2. csütörtök 14:17
Nagyon tetszett
#8 papi 2015. 04. 2. csütörtök 11:07
Nagyon jó
#7 veteran 2015. 04. 2. csütörtök 08:56
Egyszerűen jó.