A+ A-

Izgalmakra vágyódva 2. rész

Az előző történetem eseményei után, kissé felbátorodva és még mindig szexre éhesen töltöttem napjaim. Unalmasnak mondható hétköznapestéim kisebb szexjátékokkal dobtam fel, főleg a magam és néha mások szórakoztatására. Mint már írtam az előző részben szép, nagynak mondható melleim formás gömbölyű fenekem erotikus kisugárzásom mindig is tetszett a pasiknak, de én mindig értettem hozzá hogyan lehet még többet kihozni magamból és az adott szituációból. Tomi messze tőlem, én itt a lakásunkban egyedül, vágyakkal és szex utáni vágyódásokkal teli hétköznapokkal és hétvégékkel. Talán érthető, hogy miért is dobom fel oly módon az estéim, hogy az izgalmas is legyen, merész is és ne is legyen túlzás amit később esetleg megbánnék. Értek ez alatt olyan dolgokat mint például: este kivilágított függöny nélküli lakásban meztelenre vetkőzés és úgy flangálás a helységek közt, vagy maszturbálás az erkélyen, ahol ugyan nem látnak ha lefekszem de én hallom a többi lakó ténykedését és esti zajait. Ezek végtelenül felizgatnak. A veszély, hogy megláthatnak, hogy nem tudhatom ki lát éppen rettenetesen jó orgazmusokat élek át ilyenkor és erre van szükségem, ha már Tomi olyan messze dolgozik tőlem és olyan ritkán látom.
Szinte minden nap beszélünk telefonon vagy skype- on, így legalább meg tudunk beszélni egy két dolgot egymással. Például most hétvégén én utazom ki hozzá Ausztriába, mert a cég ahol dolgozik most tíz éves és meglepték a dolgozóikat egy hatalmas ünnepséggel( bulival )az egyik osztrák szállóban. Mindent rájuk bíznak: a buli szervezését az étel és ital rendelést a szobák elosztását, meghívottak listáját, szóval mindent a cég csak a végén a számlákat rendezi és intézi.
Szóval hétvégén utazom hozzá és bulizunk egy jót végre. Talán egy jó nagyot szexelhetünk is, már nagyon rám férne.
Csütörtök este is beszéltünk. Elmondtam neki, hogy csak a késő délutáni, kora esti géppel tudok utazni mert a vendégeimet nem mondhatom le a kozmetikában és még nekem is el kell készülnöm, (kozmetika, fodrászat, műkörmös... stb)hogy csinos legyek neki a kollégái előtt.
- Te mindig csinos vagy drágám. Mondta és hozzátette hogy a buli a kamionsofőrök- prostik témán fog alapulni, ezt szavazták meg a dolgozók(gondolom azért nem 100%- ban egyhangúan, bár eléggé fiatalos felfogású cég és a dolgozóik életkora is átlag 35- 40 év).
Na!Gondoltam, most kiteszek magamért. Bedobom magam a buliban. Sosem volt féltékeny típus ezért hordhattam mellette merészebb ruhákat is. Büszke rám és ezt nagyon szeretem benne.
A péntek estém egy része azzal telt, hogy becsomagoltam egy két dolgot, amire szükségem lehet a másfél napos kint létem alatt. Kiválasztottam a ruhákat amiket elviszek, persze a prostisat is. A nagy pakolászás közepette megéheztem, de semmi kedvem nem volt még kaját is készíteni, ezért gondoltam rendelek valami vacsit.
Tárcsázom a számot, megrendelem a kaját. Miután letettem csak akkor jut eszembe, hogy ki is lehetne próbálni a prostis ruhámat, milyen hatással van a pasikra. A futár éppen jó lesz a célra.
Sietnem kell az öltözéssel, 15 perc és itt van. Bugyival nem vesződöm, most jó ami rajtam van. Fekete mini szoknyát fel, jó tapadós éppen csak eltakarja a popsim. Melltartónak egy fekete csipkéset választottam kis masnival a két mell között. A felső rész egy élénk piros kis topp szerűség, ami cérnapántos pántos a vállaknál és hátán is csak ilyen pántok tartják össze az elől lévő anyagot. Elöl elég mély dekoltázsú, köldök felett kb 10 centivel van két patent, ami összetartja a feszülő kis felsőt. Fekete combharisnyám most nem veszem fel, de szintén élénk piros magasított talpú magassarkúmat igen.
Gyors tükörbenézés és kész. Magam is meglepődöm kicsit mikor a tükörből egy ribanc néz vissza, de ez a cél.
Csengetnek!
Beengedem a kaputelefonnal a lépcsőházba és hallom csukott ajtón keresztül is, hogy rohan felfelé.
Gyorsan felér a másodikra és kopog. Kicsit várok, majd kiszólok.
- Rögtön, egy pillanat!
Kicsit váratom majd kinyitom az ajtót.
- Szia! Gyors voltál!
- Igen, iigeen. Dadogja. A lélegzete is elállt. Szemlátomást bámul le sem veszi a szemét a testemről, barna bőrömről, melleimről és csípőmről.
Jó lesz a ruha gondolom magamban. Bevált.
- Mivel tartozom?
Megmondja az összeget és amíg én a pénztárcámmal bajlódom ő a melleimet bámulja. (Van is mit, így talán még nagyobbnak tűnnek mint gondoltam.)
Megtörténik a csere. Pénzt kajára. Kölcsönös köszönés és lassan csukom az ajtót.
Bezárom magam mögött és a nappaliba megyek ahol az imént gyorsan átöltöztem.
Jó lesz. Nagyon jó lesz, gondolom miközben nekikezdek vetkőzni. Nem is masztizom ma este, (jár az agyam) hogy holnap még kiéhezettebb legyek.
Vacsora, gyors fürdő és már fekszem is korán, hogy kipihent legyek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.2 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2014. 05. 23. péntek 05:19
8P
#11 rockycellar 2014. 05. 21. szerda 19:28
Nagyon jó
#10 papi 2014. 05. 20. kedd 21:00
Nem rossz
#9 veteran 2014. 05. 20. kedd 09:48
Elmegy
#8 Sierra 2014. 05. 20. kedd 09:15
Nekem nem tetszett. Éppúgy, mint az előző részben volt pár számomra irritáló mondat benne, és itt még a központozásra se nagyon ügyeltél.
#7 deajk2008 2014. 05. 20. kedd 08:22
és még csak annyit fűznék e műhöz, hogy a szex leírás nagyon bravúros volt és köszönöm!
#6 deajk2008 2014. 05. 20. kedd 08:21
nagyon izgalomba jöttem az olvasásától már most állok...
#5 deajk2008 2014. 05. 20. kedd 08:20
jöhet a folytatás
#4 deajk2008 2014. 05. 20. kedd 08:19
10p
#3 deajk2008 2014. 05. 20. kedd 08:18
#2 zsuzsika 2014. 05. 20. kedd 07:17
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 05. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?