A+ A-

Egy ruhátlan vaksötét nap 1. rész - Zuhanyjáték

Emlékeztek rá, hogy mikor ébredtetek fel először valaki másnak az ölelésében? Mikor éreztétek először egy reggelen, hogy az ágyatokat más is melegíti?
Szerelmem meztelen puha melle az oldalamhoz nyomódott, lábát az enyémre kulcsolta, feje a vállamon pihent, és a mellkasomat simogatta karcsú kezével amikor felébredtem első közös éjszakánk után. Békét éreztem, nyugalmat és tömény boldogságot. Ránéztem Kedvesem gyönyörű arcára, és most döbbentem csak rá, hogy így... szerelemes szemmel még nem is néztem meg igazán, hogy milyen szép, és még így "reggeli kócosan" is mennyire tökéletes. A szeme most is, ahogy mindig - hiszen sosem tudta használni - csukva volt, de tudtam... éreztem, hogy nem alszik. Arca és vonzó szája szexi mosolyra húzódva elárulta, hogy észrevette...
... Ő is felébredt. Én már több perce felriadtam arra a gonosz álmomra, hogy a tegnapi eseményeket csak álmodtam, és tulajdonképpen életem semmit sem változott az elmúlt 16 évhez képest. Amint kitisztult a tudatom észrevettem, hogy testem valaki máséhoz simul... teljesen természetesnek éreztem, hogy félig, egy izmos és feszes bőrű meleg testen fekszem. Figyeltem a nyugodt légzését és élveztem a teste illatát, a hangja mellett a másik, bennem vágyat keltő legvonzóbb tulajdonságát. Orrom azonosította, hogy ez az illat és test azé a férfié, akinek ősi ösztönöktől vezérelve odaadtam tegnap... hm... magamat... és a lelkemet örökre hozzákötöttem. Most is elcsodálkoztam az érzéseimen: "Hogy lehet, hogy valaki ennyire hirtelen fontosabb lett mindennél és mindenkinél számomra? Fontosabb saját magamnál... de még a szüleimnél is?" Körülbelül itt tartottam a gondolataimban, amikor Ádám légzése megváltozott... Csak éreztem, hogy kicsit felém fordította a fejét és valószínűleg rám nézett. Elmosolyodtam a tudattól, hogy milyen jó érzés így ébredni... együtt. Fejét kicsit megemelte felém és...
... megcsókoltam a mosolygós ajkait. Jött is a viszonzás, és mintha már nagyon tapasztaltak lennénk ebben a tevékenységben... a nyelveink pajkos játékát piszkosul profinak éreztem.
- Jó reggelt, Szerelmem! - szólítottam meg, olyan őszinte belső tűzzel a hangomban, amitől még én magam is meglepődtem.
Hangjába beleborzongott a hátam, a "Szerelmem" megszólítástól pedig a lábam között kezdett el bizseregni a belsőm. "Hogy fogok megmaradni mellette, ha állandóan ilyen hatással van rám?"
- Jó reggelt Neked is, én Szerelmem! - viszonoztam kedves köszöntését. És rájöttem, hogy ezeknek az egyszerű kimondott szavaknak milyen erős hatása van mindkettőnkre, a lelkünkben.
- Lezuhanyozunk együtt? - kérdezte
- De most nem fogsz egyedül hagyni, ugye?
- Hm... most nem volt szándékomban... ma nincs miért.
- Ó, de akkor tudod mi lesz a vége...? - kérdeztem huncutul.
- És az baj lenne?... - nagyot sóhajtott - Hát jó, ha Te nem akarod, akkor nem... semmi sem kényszer! - incselkedett velem tetetett sértődöttséggel.

Bár titkoltam, egy kicsit megint előtört belőlem a félelem és a bűntudat, hogy Anna túl fiatal még és nem lenne szabad "ezt" csinálnunk. Mi van, ha már most megbánta? (Hónapoknak kellett eltelniük még, hogy ez az érzés szép lassan eltűnjön belőlem. De még ma is fájdalmasan emlékszem rá mennyit szenvedtem miatta.)
- Jaj, ne csináld már! Hát persze, hogy akarok zuhanyozni... IS(!) veled!... - igazából nem is értettem, hogy miért vagyunk még az ágyában...
Nehezemre esett elválni tőle még annyi időre is, amíg a fürdőszobámig eljutunk. Szobám mintha megváltozott volna... túl nagynak tűnt hirtelen a távolság, mivel nem akartam még pár lépés távolságra sem eltávolodni életem új értelmétől. Magamhoz vettem két friss törülközőt, és nem felejtettem el az óvszert sem. Végül Anna is mellettem állt, az ágyam mellett és meztelenül, szorosan egymáshoz tapadva kísértem a fürdőszobám egyik oldalát végig elfoglaló gőz- és zuhanyfülkébe. Igazából ez a fülke inkább a fürdőszoba egy leválasztott része, ami több zuhanyrózsából, masszázszuhany panelekből és szorosan akár négy személynek is elegendő, a gőzfunkcióhoz elengedhetetlen, csempézett ülő-fekvő felülettel rendelkezett. Annát óvatosan körbevezettem ebben a helyiségben és megmutattam neki mindent. Pár perc kikapcsolódást jelentett ez a falból (számára) váratlanul előtörő vízsugarak játéka. Beindítottam az élményzuhanyt és gyönyörködtem a látványban, ahogy kislányos sikongatásokkal élvezte a testét a legváratlanabb helyeken csiklandozó langyos víz érintését. Ez a lány... bármennyire is igazi nő volt, amikor a vágyról és a testiségről volt szó, ilyenkor zavarba ejtően nagyon is kislánynak tűnt számomra...
Ádám fürdőszobája maga volt a csoda! Olyan tökéletesen volt kiépítve a zuhanyzóhelyiség benne, hogy nem tudtam betelni a játékokkal. Mindig is imádtam a vizet, és ezt az itt talált meglepetést nagyon tudtam élvezni. Ezt az élvezetet csak egy valamivel lehetet még fokozni...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2016. 01. 27. szerda 22:21
Önmagában nem lenne kiemelkedő írás. Az előzmények (egymásra találásotok meséje a férfi és a nő tollából) ismeretében viszont nagyon szép, izgalmas jelenet. Tetszik az is, ahogy egymástól ragadjátok el a szót, megismerhetjük mindkét résztvevő érzéseit, vágyait, gondolatait.
Azt hiszem, én sem unom meg a történteiteket.
#13 Andreas6 2015. 04. 28. kedd 07:55
Ma újból végigolvastam minden írásotokat. Nem folytatnátok? Olyan szép...
#12 papi 2014. 08. 19. kedd 18:24
Nagyon jó
#11 Sierra 2014. 08. 19. kedd 13:11
Kilroy, szerintem nem volt egy pontos itt, ahhoz szép magas az összértékelésed smile Én szoktam egy pontot adni, konkrétan ma osztottam ki egyet az imént a Nyaralás 2. és 3. napra. Olvastam...még egy kicsit olvastam, mert kitartó vagyok, de komoly értetlenséggel álltam a stílus, és a helyesírás előtt egyaránt. Lehet hogy túl szigorú voltam vele, de nekem nagyon nem jött be.
#10 Rinaldo 2014. 08. 19. kedd 12:29
szuper.
#9 feherfabia 2014. 08. 19. kedd 05:47
7P
#8 77Kilroy 2014. 08. 18. hétfő 22:34
Köszönjük szépen a véleményeket!
A57L: Kicsit részletezhetnéd, hogy mi lehet a probléma... miért nem tetszett? Mindenkinek nem tudunk és nem is akarunk megfelelni, de azért közelíteni szándékozunk hozzá. A véleményed segíthet a javításban.

Látom így estére felébredtek az egypontosok is... wink Nem tudom, de akik 1 pontra értékelnek egy (bármilyen és akármelyik) hetero történetet, azok egyáltalában minek olvassák ezt a kategóriát? Vannak itt nekik való történetek is, másik címke alatt. Nincs igazam? smile
#7 x124 2014. 08. 18. hétfő 19:32
Jó!
#6 A57L 2014. 08. 18. hétfő 17:44
Nekem nem jött be.
#5 zsuzsika 2014. 08. 18. hétfő 10:13
Jó.
#4 Sierra 2014. 08. 18. hétfő 09:14
hibátlan lett, mint a többi is smile
#3 veteran 2014. 08. 18. hétfő 08:01
Nagyon klassz.10p.
#2 listike 2014. 08. 18. hétfő 06:30
Gyönyörű.
#1 Törté-Net 2014. 08. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?