A+ A-

Váratlan vendég 5. rész

Két hét telt el Gabi elmenetele óta. Dühöngött a nyár, a forró levegő nem csak a nővényeket perzselte, hanem lassan szaunává változtatta az egész házat. A gyerekek hol táborban, hol pedig a nagyszülőknél voltak, így nem okozott gondot, hogy munkából hazaérve ruha nélkül mászkáltunk a házban. Éjszakánként alig hűlt valamit a levegő odakint, így a házban is megmaradt a nappali meleg egész éjszakára, a nyitott ablakok ellenére. A meleg miatt mindketten meztelenül aludtunk, ami persze jót tett a szexuális életünknek, mert az egymáshoz érő pőre bőrünk hatására rövid idő belül feltámadt bennünk a vágy.
Persze ahogy lenni szokott, a nagy hőség után, hirtelen megjött egy kis enyhülés, ami könnyű záporral érkezett meg egy hétköznapi éjszakán. Testünknek jól esett az ablakon beáramló friss, hűvös levegő, amely cirógatta a meleg által meggyötört testünket. Másnap reggel szokatlanul frissen ébredtünk fel, s mivel mindketten szabadságon voltunk, épp a napi programot tervezgettük, mikor megszólalt a telefonom. A főnököm volt. Adódott egy sürgős meló a munkahelyemen, amivel a kollégáim nem boldogultak, és megkért, hogy ugorjak be egy pár órára, és segítsek megoldani a problémát. Nem túl boldogan, de igent mondtam, és a szikrázó napsütésben kissé rosszkedvűen indultam útnak. A pár órából majdnem egész nap lett, így késő délután indultam haza. Az eső által tisztára mosott levegő szikrázott az egyre erőteljesebbé váló napsütésben. Az éjszaki enyhülést követően újra felforrósodott a levegő, így örültem mikor végre az autómmal bekanyarodtam az udvarunkra, ahol meglepetésemre a fa árnyékában egy ismerős autó álldogált. Gabika kis kocsija parkolt a már megszokott helyén.
Jókedvűen léptem be a bejárati ajtón, és hangosan köszöntem a lányoknak, de csak a néma csend fogadott. Beléptem a nappali, de üres volt. A teraszajtón keresztül kinéztem a medencére, de se a kristálytiszta, hűs vízben, se a medence partján, sem pedig a fák árnyékában nem láttam senkit. Utam a hálószobába vezetett. Az ajtót kinyitva két pucér, alvó lány látványa fogadott, s a hálószobát pedig betöltötte a szeretkezés finom, bódító illata. A széles franciaágyon a lányok mellett különböző, jól ismert szexuális segédeszközök hevertek szerteszét. Éva hanyatt fekve, enyhén szétnyitott lábbal feküdt az ágy közepén, Gabika pedig az oldalán feküdt, kezét Éve combján nyugtatva. Mindketten mélyen aludtak. A kép, amely elém tárult igen izgató volt, és éreztem, hogy a nadrágom hirtelen szűk lett. Csendben visszahajtottam az ajtót, és a zuhanyzóba siettem. Lerángattam magamról a ruhát, és a zuhanykabinba lépve gyorsan letusoltam, majd a törölközőt derekamra tekerve visszatértem a hálószobába, ahol a két lány még mindig édesen aludt, csak annyi változott, hogy már Gabika is hanyatt feküdt, így két csupasz punciban gyönyörködhettem.
A hűvös vizű zuhany hatására lekókadt farkam a látványra újra ágaskodni kezdett, megemelve a törölközőt. Feltérdeltem az ágyra a két lány közé, és kezeimmel végigsimítottam arcukon. Meg se rezdültek, úgy aludtak tovább, mint akiket leütöttek. Kezeim tovább vándoroltak, és megállapodtak Éva és Gabika mellein. Ujjaimmal finoman masszírozni kezdtem mellbimbóikat, amelyek a kényeztetés hatására gyorsan megkeményedtek, s mikor tenyeremmel beborítottam melleiket szinte szúrták azt. Cirógató kézzel haladtam lefelé a testükön lassan megközelítve szemérmüket. Ujjaim már mindkettőjük csupasz puncijának selymes bőrű nagyajkait kényeztették. Cirógató játékom hatására a nagyajkak szétnyíltak, s feltárták, mint a kinyíló virág szirmai selymes belsejét, puncijuk rózsaszín kisajkait, s közben egyre mélyülő sóhajok szálltak felém. Csiklóik mind két dagad borsó meredeztek, hüvelyeikből lassan csordogált kéjnedvük, melyet szétkentem kelyhükön, bőven juttatva pöckükre.
Gabika kéjesen sóhajtva felhúzta lábát és széttárta combjait, még könnyebb hozzáférést biztosítva nedves pinájához. Miközben ujjaim fel s alá siklottak éreztem amint hüvelyeik egyre jobban kitárulnak utat engedve egy, majd két ujjamnak. Éva keze megmozdult, és melleit megfogva masszírozni kezdte azokat, miközben hüvelyének izmait hol megszorította, hol ellazította, ezzel szabályozva ujjaim behatolásának ütemét. Éreztem, hogy két ujjam már kevés kitágult hüvelyének kényeztetésére, ezért az ágyon heverő vibrátort felkaptam, és lassan bedugtam neki, majd lassú rezgésre kapcsoltam. A vibrátorban forgó golyók masszírozni kezdték hüvelye bejáratát, forgó feje pedig G pontját. Mivel nagyon szereti, ha a csiklóját kényeztetem, ezért bekapcsoltam a vibrátoron lévő nyuszi fület, és hüvelyében mélyebbre nyomva a vibrátort a csiklójához igazítottam a gyorsan rezgő füleket. A hatás nem maradt el. A hármas kényeztetés hatására rövid időn belül a csúcsra jutott, és csípőjét megemelve élvezett el. Mikor fenekét visszaejtette egy keményebb kispárnával megtámasztottam a vibrátor végét, hogy ne tudjon kicsúszni belőle, majd Gabi felé fordultam, akit az előbb egy kicsit elhanyagoltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon53 2015. 11. 13. péntek 22:48
Nagyon jó! 10p
#14 feherfabia 2014. 08. 28. csütörtök 05:38
10P
#13 listike 2014. 08. 26. kedd 05:58
Tetszett.
#12 veteran 2014. 08. 26. kedd 04:57
#11 rockycellar 2014. 08. 25. hétfő 20:02
Nagyon jó
#10 kontaszet 2014. 08. 25. hétfő 16:56
Jó.
#9 sztbali 2014. 08. 25. hétfő 14:30
Ilyet lehetetlenség átaludni.
#8 A57L 2014. 08. 25. hétfő 13:27
Élvezetes írás.
#7 zsuzsika 2014. 08. 25. hétfő 09:43
Jó.
#6 Sierra 2014. 08. 25. hétfő 09:13
Továbbra is nagyon szeretem a stílusodat smile Bár ennél jobbat is írtál már, azért tetszett nagyon.
#5 papi 2014. 08. 25. hétfő 08:55
Egész jó
#4 Andreas6 2014. 08. 25. hétfő 08:16
Tudod, kinek meséld, hogy mindezt képesek voltak átaludni? Különben nem rossz, jó közepes.
#3 cervelo 2014. 08. 25. hétfő 07:54
Nem rossz.
#2 Rinaldo 2014. 08. 25. hétfő 07:09
Jó.
#1 Törté-Net 2014. 08. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?