A+ A-

Céges buli

Este 8 körül hív, azt mondja, szobatársat keres ma estére egy négycsillagos hotelbe, van e kedvem hozzá. Kikérdezem a részletekről, munkahelyi bulijukat tartják a hotel konferenciatermében, és ott is alszanak, de az ő szobatársa nem jött el, és azon viccel, hogy egyedül félne aludni... Ajánlok neki egy nagy plüssmackót, és telefonos esti mese szolgálatot, mégis engem választ... Megbeszéljük a hol-mikor-t, és adott időpontban érkezem a hotel lobbijába. Elegáns, de dekadens színű öltönyben, kezében egy üveg Jim Beam, a folyosó falát támasztja. Épp csak int a szemével a lift felé, és ő is elindul. Beszáll egy munkatársa is, ezért jelét sem adom, hogy ismerem. Nem kell a bukta. Beszélgetnek a buliról, mindketten piásak. A munkatárs mellettem, ő mögöttem áll, és éppen csak az ujja hegyével a fenekem ívét rajzolgatja finoman. Szemem se rebben, pedig a szituáció és a titkos érintés már annyira felajzott, hogy libabőrös a fejem búbja is, legszívesebben felsóhajtanék. A munkatárs kiszáll, mi tovább utazunk a nyolcadikra, még mindig nem szól. A lift tükrében keresem a tekintetét, de megbabonázva nézi a fenekemet. Kiszállunk, én engedelmesen követem a 823-as szobába. Kinyitja az ajtót, és beenged. Király a szoba, két kétszemélyes ágy, azonnal lehuppanok az egyikre, a finom damaszt ágynemű csak úgy simogat. Kihúzza a nyakából a nyakkendőt, egy olyan férfias mozdulattal, ami sokat elárul: a nyakkendővel együtt leveti a külvilág elvárásait, a feszengéseket, ez már itt a mi kis birodalmunk. Szótlanul odajön, kezével felemeli az állam, finoman megcsókol, és összemosolygunk. Leül, és sodorni kezd egy spanglit. Jó nézni, ahogy szertartásosan kiengedi a füstöt, vele együtt a napi stresszt. Nem szoktam vele tartani, de azt nagyon szeretem, amit vele csinál a cucc. Mikor a szemhéja félárbócra ereszkedik, szinte garantált a lassú test a test elleni szeánsz és az orgazmus sorozatok.
Még mindig nem szólunk egymáshoz, úgy döntök, adok neki időt lepörgetni a nap eseményeit, én inkább lezuhanyzok. Gyorsan kibújok a ruháimból, a zuhany vízsugara simogatja a testemet, amit neki a fű, nekem a zuhany teszi. Szinte érzem, ahogy lemossák rólam a fáradtságot a vízcseppek... A szobába meztelenül lépek be, és kezembe akad a nyakkendője. Nyakamba teszem, csak úgy lazán. Már érzem a tekintetét magamon. Itt volt az ideje. A nyakkendő két végét fogva húzogatom a testemen, simogatom magam vele. Tetszik neki, mosolyog. Összefogja a nyakkendőt, azzal húz magához, és szenvedélyesen megcsókol. Végre megszólal, azt mondja, el sem tudom képzelni, mennyire várta már, hogy csak ő meg én legyünk... Kacéran visszakérdezek, hogy mennyire, de nincs kedve fecsegni, csak annyit mond, folytasd. Tovább simogatom magam a nyakkendőjével, és nagyon tetszik, ahogy néz. A nyakkendő selyme olyan izgató, hogy a mellbimbóim teljesen megkeményednek, szeméremajkaimban is felpezsdül a vér. Mire elnyomja a csikket, már teljesen belemerülök a maszturbálásba. Kimegy a fürdőbe, ő is lezuhanyzik, én közben a friss ágynemű, a selyem nyakkendő és az ujjaim hatására óriásit élvezek.
Nem tudom, mióta áll a fürdő ajtajában, de a mosolyából ítélve a lényeget látta. Az orgazmustól kipirult arccal hívom magamhoz. Nem egyedül jön az ágyba, hozza a Jim Beam-es üveget is.
Egy ideig egész közelről nézi, ahogy tovább izgatom magam, aztán beszáll. Először egy ujjal, kicsi nyelvvel, aztán több ujjal, és egyszer csak valami hideget érzek becsusszanni a hüvelyembe. Felkönyöklök, hogy lássam: az üveget dugta belém. Látom a tekintetén, mennyire odavan, hogy perverzkedhet, hátrahajtom a fejem, és hangosan felnyögök. Azt mondja, ezt muszáj lefotóznia. Nem akarom magam valami pornó oldalon látni, és azt sem gondolom, hogy a telefonján ilyen fotókat kellene tárolnia az esetleges kíváncsi élettársától tartva, mégis engedem neki, majd később kitöröljük. Neki aztán tényleg nem tudok nemet mondani, egyszerűen mindent ér...
Készít pár fotót a telefonjával, az arcom egyiken sem látszik, bár a tetoválásomról azért beazonosíthatnak, akik ismernek. Határozottan instruál mit hogyan tartsak, sokszor mondogatja, milyen eszméletlenül szexi vagyok, a tekintetén is látom, teljesen odavan. Néha ki-kiveszi az üveget, majd lassan visszatolja, jó mélyen. Fergeteges az érzés. Kihúzza az üveget, végignyalja a nyakát, lecsavarja, és húz belőle egyet. Aztán megint az a nézés: pont, mint amikor a kisgyerek valami csíntalanságon töri a fejét. Önt egy kevés whiskey-t a köldökömbe, és lassan kinyalogatja onnan. Közben lassan ujjaz. Hihetetlenül érzéki. Már egy ideje az ital nélkül nyalogat, aztán a melleim közé önt egy keveset, és ott is lenyalogat. A sportos kis cicik közül sok lefolyik a bordáimon, mindenhonnan szisztematikusan lenyalogatja a nedűt. Hirtelen ötlettől vezérelve megfordulok, és azonnal látja a következő gödröcskét a fenekem felett a gerincemnél, onnan is nyalogat egy kevés whiskey-t. Félrerakja az üveget, már sokkal inkább a fenekem bűvöletébe esett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.04 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 gyagya15 2014. 08. 13. szerda 19:10
4 csillagos szálloda, de csak jim beam-re futja. elég fura nyes
#12 papi 2014. 08. 13. szerda 09:23
Elmegy.
#11 feherfabia 2014. 08. 13. szerda 06:03
7P
#10 zsuzsika 2014. 08. 12. kedd 14:26
Andreas6.Nem rossz ez. Akárhány rosszabbat lehet itt olvasni, és azokat sokan az egekig dicsérik. Látod ebben igazad van!
#9 Pavlov 2014. 08. 12. kedd 14:10
Elég dagályos és összecsapott.
#8 Sierra 2014. 08. 12. kedd 09:47
Maga a történet annyira nem jött be, de jól van megfogalmazva.
#7 sunyilo 2014. 08. 12. kedd 09:41
Egész jó. Andreas6, mi történt veled? Kifogytál a fikából???
#6 veteran 2014. 08. 12. kedd 08:29
Igaz nem folyik minden második szóban a geci,de jó.
#5 Andreas6 2014. 08. 12. kedd 08:22
Nem rossz ez. Akárhány rosszabbat lehet itt olvasni, és azokat sokan az egekig dicsérik.
#4 Rinaldo 2014. 08. 12. kedd 07:14
gyenge.
#3 zsuzsika 2014. 08. 12. kedd 06:51
Gyenge.
#2 listike 2014. 08. 12. kedd 05:06
Elég gyenge.
#1 Törté-Net 2014. 08. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?