A+ A-

A régi tűz

Fordítás
Írta: nighttimestories
Eredeti történet
Csak ültem és elragadtatással néztem a feleségemre. Azon tűnődtem, hogy a fenébe jutottunk idáig?
Olyan volt, mintha minden lassított felvétellel játszódott volna előttem. Az agyam és a testem bódult volt, a farkam keményebb, mint valaha.
Randy vagyok, sikeres ügyvéd, és 13 évvel ezelőtt vettem el a gyönyörű feleségem. Miután fiatalon megházasodtunk a feleségem dolgozni kezdett, én pedig jogi egyetemre mentem. Mindketten 35 évesek vagyunk most. A feleségemet Cassie-nek hívják, és 35 éves létére még mindig nagyon dögös. Kb. 170 cm magas, és a gyönyörű szőke haja hátközépig ér. Hetyke 80C-s mellein mindig keményen állnak a rózsaszín mellbimbók. Úszással tartja karban a testét, amitől a feneke és a lábai is kemények és formásak. Mindig is büszke voltam rá, hogy ő a feleségem. Mindig megbámulják a férfiak az utcán, amikor kicsípi magát, és szexi ruhákat vesz fel.
Az elmúlt öt évben a szexuális életünk veszített egy kicsit az izgalmából, de megpróbáltuk játékokkal és fantáziákkal felfrissíteni. Úgy gondolom, hogy csupán a megszokás tette unalmassá egy kicsit az együttléteket. Még mindig szeretjük egymást, jobban, mint valaha.
Egyik kedvenc játékunk volt, amikor Cassie úgy mutatkozott nyilvánosan, hogy csak egy provokatív, rövid szoknya és egy majdnem teljesen átlátszó blúz volt rajta. A férfiak éhes tekintete teljesen felizgatta a feleségem, és engem is. Az ilyen kiruccanások mindig vad szeretkezésekbe torkollottak.
Viszont ez a játék is vesztett az izgalmából idővel, úgyhogy elkezdtünk fantáziálni. Bekötöttük egymás szemét és arról fantáziáltunk, hogy más emberekkel szexelünk. Másképp szeretkeztünk egymással, mint rendesen, hogy tényleg úgy tűnjön, hogy valaki mással kefélünk.
Ilyen fantáziálgatások során élte át Cassie élete legintenzívebb orgazmusai némelyikét. De ez megint csak egy évig működött.
Az utolsó hat hónapban már ez is megkopott egy kicsit, és nem volt olyan hatással a rá, mint korábban.
Elhatároztam, hogy olyan születésnapi ajándékot kap tőlem, amit soha nem fog elfelejteni. Olyat, amely új szintre emeli a szexuális életünket, és újra felszítja a régi tüzet.
Cassie szülinapjáig már csak három hónap volt hátra, így sietnem kellett, hogy mindennel készen legyek. Úgy gondoltam, hogy a legjobb hely a tervem megvalósítására egy helyi klub, a „Forró Ágy”. Ez egy swinger klub, és a megfelelő hely arra, hogy átadjam az ajándékom Cassie-nek. Más férfiakról fantáziált szex közben, úgyhogy mi lehetne jobb ajándék annál, minthogy megvalósítsam a fantáziáját? Még soha nem jártam a klubban korábban, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem, hogy elég ízléses-e, vagy lepukkant.
Az egyik nap korábban befejeztem a munkát, és elmentem a klubba. Rögtön mély benyomást tett rám a hely, amikor beléptem a bejáraton. Az előcsarnok padlója márványból készült, a belső kialakítás pedig az ókori görögök stílusá idézte.
Egy gyönyörű fiatal hölgy még az előtérben megkérdezte, hogy tud-e segíteni?
- Nem vagyok biztos benne, de remélem. - válaszoltam neki. - Ha jól értem, akkor ez a klub a nyitott, liberális felnőttek találkozóhelye?
- Igen, uram. Szeretne belépni? - kérdezte.
- Talán, ha tudnak segíteni egy speciális kérés megvalósításában - válaszoltam.
- Mi lenne a speciális kérés? - kérdezte a hölgy.
Elmeséltem, hogy mit szeretnék, mi történjen, mire azt válaszolta: - Tudunk segíteni Önnek.
- Remek. Mivel jár, ha belépek a klubba?
Átadott egy jelentkezési lapok és hozzátette: - Töltse ki, kérem, én majd továbbítom a felülvizsgálati csoportnak, akik döntenek a felvételtől. Ha elfogadják a jelentkezést, akkor éves tagdíjat kell fizetnie, ami 5000 dollár.
Nem kevés, gondoltam magamban, de hát mégiscsak Cassie szülinapjáról van szó.
- Rendben, kitöltöm a nyomtatványt - válaszoltam.
Miután válaszoltam minden kérdésre, többek között a szexuális tapasztalataimról, és meggyőződésemről, nemi úton terjedő betegségről, illetve arról, hogy van-e friss tesztem, visszaadtam a dokumentumot a fiatal nőnek.
- Köszönöm. Fel fogjuk hívni Önt telefonon, az Ön által megadott számon, az elkövetkező két hétben, hogy elfogadták-e a jelentkezését - mondta.
A következő két hétben kidolgoztam Cassie meglepetés bulijának minden részletét, és egy vésztervet, hogy mi történik, ha elutasítják a kérvényt.
Az egyik délután csöngött a telefonom, egy ismeretlen szám keresett.
- Jó napot! - szóltam bele a telefonba.
- Mr. Johnson? - kérdezték a telefonban.
- Igen.
- Cindy vagyok a „Forró Ágy” klubból, és megkaptam a választ a kérvényére. Örömmel értesítem, hogy elfogadták a jelentkezését.
- Nagyszerű - válaszoltam.
- Amikor megfelelő Önnek, kérem, ugorjon be hozzánk, hogy befejezzük a papírmunkát, és teljesítse a kötelezettségét. A speciális kérése részleteit is megbeszélhetjük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 vakon54 2017. 11. 7. kedd 20:59
Cscsu, megtolom a nődet énleszek az egyik csődör ha akarod.
#14 cscsu50 2016. 06. 8. szerda 18:29
Isteni élvezet amikor döngetik az ember nejét
#13 feherfabia 2016. 01. 9. szombat 05:08
Nagyon jó!
#12 Ulysses 2015. 03. 21. szombat 23:13
Elég termékeny az eredeti szerzője, de ennek nem írt folytatást, úgy látom.
#11 Sierra 2014. 08. 16. szombat 17:13
Nem semmi szülinapi ajándék....nincs meg a folytatása????
#10 jancsi30 2013. 12. 3. kedd 05:19
Nagyon tuti:-P
#9 x124 2013. 11. 27. szerda 22:33
Jó!
#8 veteran 2013. 11. 27. szerda 11:07
Nagyon jó,10 pont.
#7 Haj Hab 2013. 11. 27. szerda 10:55
Köszönöm szépen a kommenteket! Utána nézek az író oldalán, hátha megvan a férj sztorija is smile

Szeretném megköszönni Pavlov-nak a lektorálásban nyújtott segítségét!
#6 sanyi0227 2013. 11. 27. szerda 08:28
jó volt, de kiváncsi lennék a férj szülinapjára ezek után .10p
#5 Rinaldo 2013. 11. 27. szerda 08:07
Nagyon jó,de ha seggbe is dugták volna az lett volna az igazi.
#4 papi 2013. 11. 27. szerda 07:18
Nagyon szép gesztus.
#3 hairy_pussy 2013. 11. 27. szerda 06:44
10p
nagyon jó történet
#2 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:46
Jó írás.
#1 Törté-Net 2013. 11. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?