A+ A-

Kaland a Swinger klubban 3. rész

Az étkezőben jóízűen megvacsoráztunk, párom sugárzott a szex csata után.
Úgy néztem rá, mintha most találkoztunk volna először. Egy másik asszonyt, egy „nőstény ördögöt”kaptam a háziasszony helyett, de nem bántam egyáltalán.
Vacsora közben beszélgetésbe elegyedtünk egy párral, akik most érkeztek a klubba. Jóval fiatalabbak voltak nálunk, a férfit Péternek, a feleségét Mariannak hívták, nagyon szimpatikusak voltak. Mariann nagyon vonzó, mondhatni „dögös” nő volt, fehér csipkés, átlátszó bugyiban és melltartóban jelent meg, ami semmit sem takart, csupasz puncija valami őrjítően izgató volt, hegyes kis formás melle majd kibökte a vékony anyagot.
Le sem tudtam venni a szemem róla, amit ő észre is vett, és kihívóan többször is széttette a combjait, egyszer még a csiklóját is megsimogatta feltűnően. Naná, hogy a farkam ágaskodott a gatyámban!
Párom közben Péterrel ismerkedett, miközben valamilyen tejszínhabos édességet habzsolt, ajkáról nyalogatva a habot. Ez Péterre volt hatással, izgatottan mocorgott a széken, de az ő farka is keményen állt.
Amikor már kezdett egyértelművé válni a hangulat, konkrétan csak arra vágytam, hogy Mariannt megdughassam, ugyanakkor láthassam, hogy Péter az én páromat döntse meg, feleségem hirtelen felállt, és eltűnt a szobák irányában.
Mentem volna utána, de Péter megállított.
- Nagyon bejön nekem a párod! - mondta kertelés nélkül - Izgatnak az érett nők!
- Akkor egy a gondolatunk, mert nekem meg Mariann tetszik nagyon! - feleltem egy szuszra
- Szívesen lefeküdnék vele, ha nincs ellenetekre - folytattam, közben Mariannt lestem, aki éppen a tálalónál állt háttal, őrjítően szép fenekét kidomborítva.
- Nagyszerű! - nyögte Péter - Éppen én is ezt akartam javasolni, mert szeretnénk kipróbálni a hármas szexet. A feleségem pedig szendvicsre vágyik! Összehozzuk?
- Mit hoztok össze? - hangzott hirtelen - Mariann toppant mellénk, éreztem az illatát, de ebben a pillanatban az ölemben kötött ki. Köpni, nyelni nem tudtam, miközben a kívánatos nő pajzánul fészkelődött rajtam.
- Arról beszélünk, hogy szexelhetnénk együtt Szívem! - bökte ki Péter
- Mit finomkodsz, menjünk dugni hármasban! - vágta rá Mariann, közben a gatyán keresztül megmarkolta a faszom. Olyan izgatott lettem, hogy viszonoznom kellett, lehet ez volt a nő célja. Megsimogattam a fenekét, amit Péter is láthatott, majd jobb kezemet a combjai közé fúrtam, félreérthetetlenül jelezve, hogy a punciját akarom elérni. Mariann ügyesen helyezkedett, ujjaim azonnal megtalálták a kéjbarlangot a tangán keresztül. Már nedves volt, mágnesként húzta a kezemet egyre beljebb. Mariann felsóhajtott, és Péterre nézett, aki közben felállt, mellénk lépett.
- Látom már összehangolódtatok, keressünk egy szobát , mielőtt itt élvezek el menten! - nyögte Péter
Éppen indultunk volna, mikor a feleségem jött be izgatottan
- Édesem! Most szólt Zoltán, hogy kezdenék a filmforgatást, át kell mennem a nagy terembe. Jajj, olyan ideges vagyok! - dadogta kedvesem.
- Akkor menj csak szívem, ne félj, nem lesz semmi gond! - bíztattam, és egy forró csókot nyomtam a szájára. Ő elsietett, Péter értetlenül kérdezte
- Hová kell menni a párodnak? Filmforgatás? Nem tudtuk, hogy az is lesz! - kérdezgette kíváncsiskodva
Gyorsan elmondtam nekik, hogy az én szexéhes párom elvállalt egy szerepet egy gang - bang jelenetben, ami hamarosan kezdődik a nagy teremben.
- Húúú! Ez igen! - mondta Péter - belevaló feleséged van barátom! - Alig hallottam elismerő szóáradatát,mert közben elindultunk a szobák felé, előttem meg Mariann fenekét bámultam,nagyon rá voltam kattanva, ugyanakkor alig vártam, hogy lássam feleségemet egyszerre vagy két tucat férfival baszni. Majd elélveztem a gondolattól.
A klubban már izzott a hangulat, üres szobát nem is találtunk, így választottunk egyet, ahol már éppen zajlott egy orgia. Két pár hancúrozott a hatalmas ágyon, mellettük az ágy mellett három pasi nézte őket,mindhárman merev farkukat húzogatták.
Udvariasan, a többieket nem zavarva elhelyezkedtünk a másik oldalon.
Péter egy fejmozdulattal jelezte, hogy kapjam el Mariannt. Nem is kellet noszogatni, mert ő már anyaszült meztelenül, lábait széttárva feküdt előttünk. Nagyon be volt indulva.
- Gyerünk fiúk, mire vártok! Keféljetek szét! - utasított bennünket.
Gyorsan felhúztam egy óvszert a farkamra, és Mariann combjai közé vetődtem.
A következő fél óra olyan vad orgia lett, hogy alig bírtuk szusszal. Felváltva dugtuk, szopattuk Mariannt,aki vadul adta oda magát a kéjnek. Hozzánk is odacsapódott több magányos fiú, akik megelégedtek a maszturbálással, Mariann pedig időnként rájuk nézett, tetszett neki a látvány,a farkak sora.
Mariann egyszer csak hanyatt döntött engem, és ügyesen beigazította a farkamat lucskos pinájába. Azonnal lovagolni kezdett, egyik cicijét kéjtől átszellemült arccal a számba tolta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 06. 4. szerda 05:20
Nem lett rossz.
#10 zsuzsika 2014. 06. 3. kedd 07:46
Közepes.
#9 feherfabia 2014. 06. 3. kedd 05:12
9P
#8 rockycellar 2014. 06. 2. hétfő 19:40
nem rossz, csak eléggé egyszerű és slampos a történet
#7 Sierra 2014. 06. 2. hétfő 09:27
Nem rossz, de valahogy igazat kell adjak Pavlovnak, kicsit szimpla.
#6 veteran 2014. 06. 2. hétfő 09:09
#5 deajk2008 2014. 06. 2. hétfő 08:59
folytasd
#4 deajk2008 2014. 06. 2. hétfő 08:58
#3 Pavlov 2014. 06. 2. hétfő 06:19
Kissé túl egyszerű.
#2 papi 2014. 06. 2. hétfő 05:23
Egész jó
#1 Törté-Net 2014. 06. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?