A+ A-

Kurvát játszik a feleségem 6. rész

- Csak nem képzeled, hogy csak neked jár a jóból.
Szótlanul feküdtem tovább a két lány meleg teste között, s lassan elszunyókáltam. Arra ébredtem, hogy fázni kezdtem, és Kriszti halk hangját hallom:
- Helló hétalvó. Ideje lenne felkelni, és pótolni az elhasznált energiát egy vacsorával, mert így használhatatlan leszel éjszaka, azt pedig egyikünk se akarja. Igaz Melinda?
Az asztalnál halkan beszélgettünk, miközben jóízűen fogyasztottuk a kiadós vacsorát.
- Mikor lánnyal vagy, egyenlő partnerként szoktatok együtt lenni, vagy valamelyikkőtök szokott domináns lenni - tettem fel a kérdést Melindának.
- Mire gondolsz? - kérdezett vissza Melinda.
- Két lány közül az egyik fiúsabban viselkedik, vagy hogyan is fogalmazzam meg a kérdést - feleltem.
- Azt hiszem értem a kérdésedet - mondta Melinda. - Az, hogy ilyen esetben hogyan alakulnak a szerepek az attól is függ, hogy kivel vagyok. Mikor Krisztivel kettesben voltunk teljesen egyenrangúan vettünk részt egymás kényeztetésében, de szeretem, ha én irányíthatok, ha eljátszhatom a „férfi” szerepét.
- És ezt hogyan teszed? - kérdezte Kriszti.
- Ha gondolod, este megmutatom. Bár a hármasban ketten nők leszünk, de amikor téged kényeztetünk majd, úgy fogod érezni magad, mintha két férfival lennél - mondta Melinda Krisztire mosolyogva.
A vacsora elfogyott, az italainkat is megittuk, amikor Melinda megszólalt.
- Szerintem egy kis séta nem ártana egyikünknek sem, hogy egy kicsit lejárjuk ezt a bőséges vacsorát. Nem jó feszülő gyomorral ágyba bújni - tette hozzá kaján mosollyal.
A szálloda ajtaján kilépve Melinda belekarolt Krisztibe, és lassú léptekkel elindultak a park felé, a kellemesen simogató, langyosan lengedező szélben. Kriszti és Melinda beszélgettek, de hogy miről volt szó nem értettem, mert csak egy-két szófoszlányt sikerült elcsípnem, olyan halk volt a hangjuk. A beszélgetésből való kimaradást kárpótolta a látvány, hiszen pár lépéssel mögöttük lépkedve gyönyörködtem az előttem ringatózó két formás popsiban. Karcsú testük látványába elmerülve fel se tűnt, hogy séta közben egy kőrt leírva a parkban, visszaértünk a szálloda elé.
- Még felugrom a szobámba, majd utánatok megyek - mondta Melinda a szállodába lépve, majd felszaladt a lépcsőn. Átkaroltam Krisztit, és elindultunk az apartmanunk felé.
Az apartmanba lépve magamhoz vonta testét, és hosszan megcsókoltam, miközben kezem rásiklott fenekére, és finoman masszírozni kezdtem feszes félgömbjeit. Kriszti hirtelen szaporábban kezdte venni a levegőt, éreztem, hogy mellbimbói megkeményedtek és vékony blúzát majd átbökve szúrni kezdték mellkasomat.
- Nem várjuk meg Melindát? - kérdezte Kriszti, mikor levegőt kapkodva ajkaink elszakadt egymástól.
- Szerinted várjunk rá? - kérdeztem vissza, egy kis lépéssel eltávolodva tőle.
- Ahogy elnézem ezt itt - s kezével ráfogott nadrágom kidudorodására - te nem szívesen várnál bárkire is - mondta, miközben kezével le-föl siklott férfiasságomon.
- Akkor menjünk zuhanyozni, Melinda majd jön, amikor akar, és egyébként se zártam be az ajtót, be tud jönni - feleltem türelmetlenül, s kézen fogva magam után húztam a fürdőszobába. Az ajtót nyitva hagyva, kapkodva vetkőztetni kezdtem. Kigomboltam blúza gombjait, majd vállairól lesimítva hagytam, hogy a blúz a földre hulljon, s máris nadrágját húztam le róla, térdre ereszkedve előtte. Kriszti kilépett cipőjéből, majd nadrágja száraiból és ott állt előttem egy szál tangában, melynek vékony anyagán apró nedves folt volt, és orromat megcsapta felajzottságának jól ismert illata. Kriszti fejemet megfogva arcomat odahúzta lágyékához.
- Csókold meg! - jött az utasítás, miközben kis terpeszbe állt.
Egy könnyű csókot nyomtam punciját takaró tangájára, majd egy gyors mozdulattal lerántottam róla, és fedetlen szemérmét betakartam ajkammal, s nyelvemet végigsiklattam nedves pinájában.
- Ahhhhhh - nyögött fel Kriszti hangosan, amint nyalni kezdtem a punciját.
- Hát itt meg mi folyik nélkülem? - szólalt meg szigorú hangon Melinda a hátam mögött, s én, mint egy bűnön kapott kisgyerek riadtan emelkedtem fel.
- Nem bírt már magával a nagyfiú - mondta Kriszti.
- Nos, ha nem bírt magával, akkor szerintem büntetést érdemel - felelte Melinda, s azzal ellépve mellettem Krisztihez lépett, és átölelve őt lassan megcsókolta, miközben kezeivel végigsimított hátán.
Odaléptem, hogy mindkettőjüket átölelve beszálljak a játékba, mikor Kriszti rám szólt.
- Te csak maradj ott az ajtóban, vetkőzz le, de ne gyere közelebb.
Szótlanul léptem hátrébb, és vetkőzés közben néztem, ahogyan Kriszti segít Melindának megszabadulni ruháitól. Rövid idő belül mind a hárman ott álltunk meztelenül, én ráadásul jól láthatóan felizgulva. Melinda elismerően bólintott mikor merev álló faszomat szemrevételezte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 05. 28. szerda 06:47
Jó.
#9 sanyi0227 2014. 05. 27. kedd 08:28
ez a történet megint jól sikerült.10-p
#8 papi 2014. 05. 26. hétfő 18:36
Nem rossz
#7 rockycellar 2014. 05. 26. hétfő 18:08
Ez ismét csak 10 pont
#6 sztbali 2014. 05. 26. hétfő 14:19
Nagyon jó! Lesz még folytatása?
#5 feherfabia 2014. 05. 26. hétfő 11:56
8P
#4 Sierra 2014. 05. 26. hétfő 08:56
Szokás szerint ez is nagyon jó lett Jedi. Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni, akkor itt-ott van benne némi szóismétlés, de ez nem von le az értékéből smile Nagyon jó sorozat lett.
#3 veteran 2014. 05. 26. hétfő 08:35
#2 A57L 2014. 05. 26. hétfő 05:36
Nagyon jó írás.
#1 Törté-Net 2014. 05. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?