Címlap-mostoha 2-3. rész

Szavazás átlaga: 7.79 pont (82 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 4.
Hossz: 11 791 karakter
Elolvasva: 2 045 alkalommal
Fordítás
Forrás: Calendar MILF - Jack Ryder
Aznap este nehezen aludtam el. éreztem magam, hogy egy nő ennyire uralhatja a gondolataimat. Egy szeszélyből elmentem apa dolgozószobájába és megtaláltam a bőrmagazint, amelyről a címlapfotó készült. Ambivalens érzéssel, de a címlapfotót nézve kivertem, tudván, hogy Alex közben a folyosó végén a hálószobájában van. Mielőtt visszatettem volna a magazint apám asztalába, ahol találtam, rendeltem magamnak is egy példányt.

Örültem, amikor Jackie (anyám volt stylistja) reggeli előtt beugrott a szobámba, hogy megkérdezze, szeretnék-e egy kis "személyes kényeztetést", ahogy ő nevezi. Jackie volt anyám személyes fodrásza és ruhatanácsadója. Apa megtartotta őt a fizetési listán, miután meghalt és most Alex-et dekorálja. De ez csak alkalmi dolognak bizonyult, mivel Alex többnyire szeret maga dönteni a ruhatárát illetően.

– Örülnék neki... – egyeztem bele boldogan, miközben leült az ágyam szélére.

– Hiányzott a reggeli kényeztetésünk miii... – dorombolta. Jackie. 42 évesen még mindig vonzó nő volt. Büszke arra, hogy segít az ügyfeleinek felfedezni a legújabb szépségápolási termékeket, amelyek segítségével a nők korukat meghazudtolóan fiatalnak látszanak. Ő az élő bizonyítéka, hogy a termékeit érdemes használni.

Mondtam neki, hogy nyugodtan nyitva hagyhatja az ajtót, tudva, hogy Alex még a szobájában van és bármelyik pillanatban elhaladhat a szobám előtt. További izgalmat jelentene, ha észrevenné, ahogy Jackie kényeztet. Bár általában nem szoktam Jackie-vel dugni reggelente, ma talán megteszem, ha a szexi új mostohám véletlenül meglát.

– Mindig elámulok, hogy milyen gyönyörű vagy – mondtam, miután levette a nyári ruháját és a melltartóját. Felemás melleit megplasztikázták, hogy feszesek és rugalmasak maradjanak. – Soha nem unom meg, nézegetni ezeket... – motyogtam, miközben mellém gurult az ágyra.

Örültem, hogy az ajtótól távolabbi oldalra mászott. Így Alexnek jó rálátása lenne, ha véletlenül arra járna. Jackie jól tudja, mit szeretek a legjobban és beleremegtek a lábaim, amikor síkosítót kent a farkamra.

– Óh, aaah, ezt imádom... – nyögtem, ahogy elkezdte verni a farkamat a mellei között. Mindig felizgat, amikor egyenesen a szemembe néz, miközben a farkam a mellei között szánkázik.

A farkam lüktetett és némi előnedvvel megnedvesítette a mellei között, amikor halt neszezést hallottam a folyosó felöl.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.79 pont (82 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. május 12. 11:46
#8
Nekem így is tetszik, van története is nem csak szex.
1
Ulysses
2023. május 5. 12:49
#7
Ezt a "mennyiségi írást" megfigyeltem más amerikai? szerzőnél is. Remek példa erre W.E.B. Griffin A háború katonái regényciklusa. Ismétlődő klisék, ismétlődő jelenetek elhúzva több kötetre. Nála merült fel bennem először, hogy a kiadója kilóra fizeti a munkáját. Tipikusan az az eset, hogy volt egy sikeres ötlete, és megpróbáltak minél több bőrt lehúzni a nyomorult rókáról. 
A hibákon meg azért "húzzuk fel magunkat", mert a "pénzünkért", időnkért, írásainkért, fordításainkért cserébe nem szeretnénk silány terméket kapni. 🙂 (Nyilván nem az összes olvasó nevében szóltam.)
3
Ez egy válasz SikeresOtto 2023. május 5. 09:27-kor írt üzenetére.
SikeresOtto
2023. május 5. 09:27
#6
Azt hiszem, az az érzésem, hogy ezek a művek egy füzet sorozatban jelentek meg és ezért a szerzőt oldalra fizették, valamint maximálva volt a kifizethető összeg, mert egy-egy füzet 2-3$-ba került. 
A legújabb történetben is vannak ismétlődések, de bocs nem volt rá energiám kijavítani őket.
Viszont ha a leadott anyagot leadás előtt átnéznéd, szívesen kijavítom a meglátásaid alapján. A legújabb történetben olyanok ismátlődnek, hogy amikor elélvez, hol hagyja, meddig hagyja, mit csinál azaalatt, amig meddig benne. Azt hiszem a szerzőnek vannak kaptafái, és mivel annyit nem fizettek neki, ezekből a kaptafákból fabrikált össze valamit.
Ha ráért volna, sok olyan részletet egy-egy fejezetben kifejthetett volna, amit egyébként meg kellett magyaráznia.
A történet kerete világos, az író vallási, politikai nézete világos, ő se fordított rá túl sok energiát, szerintem nektek se kell fölhúznotok magatokat a hibákon.
 
0
Ulysses
2023. május 4. 21:55
#5
Most kevés időm volt, ezért csak a 3 csillagig olvastam el. Az a benyomásom, hogy ez sokkal nyersebb maradt, mint az első rész. Én nem hagyom benne a sztoriban, ha az eredeti szerző elemi hibákat vét, és három egymást követő mondatban az áll: hogy "a mellei között".
Az egyébként nehéz kérdés, mennyire akarjuk magyarítani az adott írást. Mert egy nyilvánvalóan észak-amerikai gazdag miliőben zajló történetnél nem feltétlenül mutatnak jól a magyar nyelvben előforduló szókapcsolatok, hasonlatok.
1
deajk2008
2023. május 4. 11:58
#4
Jó lett még a hossza is.
0
Fluxus
2023. május 4. 07:12
#3
Jól indul, de szerintem is lehetne több szex benne.
1
Andreas6
2023. május 4. 06:17
#2
Tetszett, bár elviseltem volna egy kicsivel több akciót is.
1
T
Törté-Net
2023. május 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1