A+ A-

Középkori játékok 3. rész

Megszokott hármasuk buja meztelenségben terült el a széles, baldachinos ágyon. Este volt, és amikor Konrad belépett, Alexander és Eleonóra már kéjes túlfűtöttségben lihegték szerelmüket egymás fülébe. A gróf csípője lágyan, szerelmesen emelkedett-süllyed, a grófnő izmos, formás combjai pedig hosszan elnyúlva fonták körbe a csípőt, ahogy újra és újra magába fogadta férje falloszát. Nem zavartatták magukat Konradtól, aki előbb levetkőzött, megvárta, amíg Alexander elélvez, majd amikor bátyja kicsusszant feleségéből, ő érzékelve, hogy Elonóra széttárt combokkal, hívogatóan várja, azonnal a tettek mezejére lépett, átvéve Alexander helyét a nő combjai között. Forró együttlétük, ahogy azt már megszokták, hevesebb volt, mint Alexanderé és Eleonóráé, Konrad feneke veszettül járt, majd percek múlva kicsusszanva sógornőjéből élvezett a hasára.
Eleonóra mostanra megtörölgette magát, kéjesen elnyújtózva feküdt keresztben a baldachinos ágyon, fejét Konrad hatalmas mellkasán nyugtatva, bal lábát pedig a mellette heverő Alexander csípőjén átvetve mórikálta magát, ujjaival feszes hasán játszadozva, formás melleit cirógatva. Szemérmetlenül széttárta a lábát, annyira élvezte ezt a fajta szabadságot, amely azon a bizonyos tóparti délutánon köszöntött rájuk. Mind a nő, mint Alexander érdeklődve hallgatta Konrad beszámolóját Anabelle-ről, Eleonóra húgáról. A lány három évvel volt fiatalabb Eleonóránál, vagyis tizenhét éves volt, Konrad két hónapja vette feleségül, hogy megerősítsék a két család közötti kapcsolatot a dupla házasággal.
- Ugyanolyan hangokat hallatt a kéj pillanataiban, mint te, Nóra - vigyorgott a fiatalabb gróf Eleonóra szőke tincseivel játszadozva. - Eleinte persze nagyon visszafogott volt és félős, főleg amikor meglátta ezt. - Emelte meg hatalmas, most ernyedt falloszát Konrad. - Mostanra viszont kezd bevadulni a kislány.
- Igen, láttam a hátadat - mosolyodott el Alexander, célozva az öccse hátán végigfutó karmolásnyomokra.
- Ehem. Kielégíteni ki tudom, de azt hiszem, a szíve másért dobog.
- Ezt hogy érted?
- Pár napja Alexandernek szólított kefélés közben.
- Ne használj ilyen szavakat - szólt rá öccsére a gróf, feleségére pillantva, de Nóra nagystílűen intett.
- Engem nem zavar. Sőt.
Bár a fekete hajú Alexandernek egyre kevésbé tetszett csendes felesége ilyen gyökeres pálfordulása, nem tette szóvá a dolgot. Továbbra sem zavarta, hogy Konrad Eleonóra szeretője, de valami megmagyarázhatatlan feszültség gyűlt a lelkében mégis.
- Szóval azt hitte, nem vettem észre, de téged akar, Alexander - fejezte be Konrad.
- Tehát a húgom készen áll. Alexander, drágám... idehozod őt? - futottak a kék macskaszemek a férjére, aki biccentve kászálódott ki a felesége alól, és húzta magára a hálóingjét, majd emelt fel egy mécsest az asztalról.
- Mi addig beizzítjuk a levegőt... - hallotta maga mögül felesége hangját, és ahogy hátrafordult, látta, ahogy párja felé pucsítva hajol rá öccse farkára.
Amint Alexander mögött becsúkódott az ajtó, Nóra abbahagyta Konrad ernyedt szerszámának csókolgatását, és a kezével cirógatta azt, miközben a férfit nézte.
- Még mindig szeretsz engem?
- Szívem minden szerelmével, hisz tudod.
- Furcsa ez. Hogy te engem szeretsz, én Alexandert, a húgom pedig szintén őt.
Konrad nem válaszolt. Hagyta, hogy Nóra csókolgassa, és ahogy a gróf farka egyre keményebb lett, úgy tért rá Eleonóra a lényegesebb részekre, így már akkor sem tudott volna beszélgetni, ha ez szándékában áll, mivel telt ajkai buján nyelték el a duzzadó makkot. Nyelve finoman futott be a vékony kis nyílásba, megkóstolva az előváladékot, majd a fitymaféket kezdte izgatni, miközben lassú bólogatásba kezdett, jobb kezével Konrad mellkasán támaszkodva, a ballal azonban a férfi heréivel játszott vagy épp a fasztőre fogva mozgatta csuklóját. Természetesen az egész falloszt nem tudta elnyelni, de nem is az volt a célja. Gyengéd volt és törődő, amíg végül Konrad meg nem szólalt.
- Mit gondolsz, be tudsz fogadni hátulra?
- Mmm-hmmm... - hangzott a nő mormogása, és teljes egészében úrinőtlenül bőven összenyálazta a férfi falloszát, majd amikor elégségesnek ítélte, a hátát mutatva Konradnak feküdt az oldalára. Engedelmesen felemelte a lábát, és kerek fenekét hátratolva lazította el magát. Többször volt már, hogy Konrad és Alexander egyszerre dugták meg, mindkét nyílását, így elég rutinra tett már szert, de Konrad hatalmas lőcsétől egyenlőre tartózkodott. Most viszont kellő zsiborgással járta át a gondolat, hogy a húga így fogja látni: az ágyon fekve, a fenekében a férje farkával. Imádta már a gondolatát is!
A hatalmas fasz kemény makkja óvatosan nyomakodott a szűk gyűrűnek, és ahogy fokozatosan szétfeszítette, úgy nyögött egyre fájóbbakat Eleonóra.
- Ahhh... jézus az égben! Ez... sssszzzz... arrrghhh... mmm...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Sierra 2014. 08. 13. szerda 17:39
Ez a rész is nagyon jól sikerült!! Lesz még? smile
#13 papi 2014. 02. 26. szerda 07:57
Nagyon tetszik.
#12 Haj Hab 2014. 01. 20. hétfő 11:14
Vagy egy új részt kérünk, vagy egy új sorozatot! Nem szép dolog várakoztatni a közönséget smile
#11 A57L 2013. 12. 10. kedd 06:35
Elég jó.
#10 joozsi 2013. 11. 25. hétfő 04:13
Elveszett a folytatás?
#9 zsorzs29 2013. 06. 15. szombat 13:49
Folytatást kérek!
#8 sipospista 2012. 06. 13. szerda 16:41
nagyon jo történet jöhet a folytatás!!!!!!!!!!!!!!
#7 gyuri0926 2012. 01. 11. szerda 00:05
naon jó
#6 genius33 2012. 01. 8. vasárnap 08:20
Szerintem is kéne folytatni smile
#5 Kaszkadör 2012. 01. 7. szombat 17:20
Jöhet a folytatás smile
#4 tiborg 2012. 01. 7. szombat 00:19
Jol fejlodnek az esemenyek....tovabb....tovabb
#3 v-ir-a 2012. 01. 6. péntek 20:28
ebből nem elég ennyi folytatást kérek, nagyon jól van megírva smile
#2 joozsi 2012. 01. 6. péntek 03:40
Remélem, nincs vége!
#1 Törté-Net 2012. 01. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?