A+ A-

Nyaralás 2. és 3. nap

Reggeli után Egerbe mentek kirándulni, a Szépasszony völgyébe ebédeltek, melyet bikavérrel kísértek le Pistát kivéve, mert ő vezetett. Gyurinak meg is ártott a finom nedű. Néhány üveggel otthonra is vettek, melyből útközben Gyuri egyet felnyitott és iszogatott, mire hazaértek enyhén be is rúgott, le fekve egyből mély álomba merült. A francia ágyas szobába hármasban beszélgetve iszogattak. Néhány pohár után a lányoknak is igen emelkedett volt a hangulatuk, mikor egymásra nézve össze kacsintottak, gyorsan levetették a kevéske ruhájukat majd Pistát is levetkőztették. Ő kissé meglepődött a lányok akcióján, de gondolta, ám legyen, ami lesz,egyszerre két lánnyal még úgysem szeretkezet. Nadrágot alsóval egyszerre húzták le róla s elkezdték nyalogatni a még lankadt szerszámát , mely lassan kezdte megemberelni magát. Kényeztetést hanyatt fekve élvezte tovább.
Éva ki az este nem igazán, volt elkényeztetve Gyuri ujjától, most feltérdelve kezdte szopni a már keményedő dorongot. Piroska lehasalva Pista lába közzé tojásait szopogatta és a szabadon maradt dákórészt nyalogatta. Éva a pompában álló farok fölé térdelve Pista mellére dőlt és csókolóztak.
Piroska megfogva a faszt Éva puncijához igazította, másik kezével széjjelebb húzta a szeméremajkakat. Éva lassan tövig ráereszkedet közben halkan sikongott, nagyon élvezte ezt a műveletet, majd csípőjével dolgozott rajta, Pista pedig alulról nagyokat lökött alulról. Piroska Éva fenekét és combjait simogatta, majd széjjelebb húzta fenekét és a ki bejáró faszt nyalogatta. Később egy ujját fenekébe dugva fokozta kéjét, így visítva élvezett el mikor hüvelyébe lövellt a nedű.
Éva leszállt az alig lankadó farokról, puszit adott rá az előbbi kéjért és elkezdte szopni, mely hamar daliásan állt. Piroska Pista feje fölé guggolt ki egyből nyalni kezdte punciját, majd ujját bedugva még jobban felizgatta. Piroska félbehagyatta Évával a szopást, a daliás farok fölé guggolva széthúzta szeméremajkait Éva pedig közzé igazította a faszt, melybe egyből tövig beleülve kezdte lovagolni, majd mellére dőlve élvezte az alulról kapott kiadós lökéseket. Pista balkezével Piroska mellét simogatta, jobbnak két ujját Éva puncijába dugva mozgatta így fokozva az ő izgalmát. Éva simogatni kezdte a Piroskába ki-bejáró faszt majd lehajolva csiklóját nyalta, így élveztek el mindhárman, s aludtak el. Piroska ébredt elsőnek és elment bevásárolni. Pista csókkal ébresztette Évát, majd mellét szopta mikor Gyuri benyitott hozzájuk. Ahogy meglátta meztelen Évát egyből felállt a farka.
Pista és Éva felkeltek, ittak egy- egy pohár konyakot.
Éva poharat letéve Gyuri elé guggolva lehúzta gatyáját,és szopni kezdte az állófaszt, mikor Pista is odaállt felváltva fojtatta, míg Pista lenem feküdt az ágyra. Éva utána menve egy lábbal feltérdelt, és lehajolva húzogatta majd szopta a nagydákót. Gyuri mögé térdelve nyalogatta a kitárt pinát, majd felállva megfogta Éva derekát és egyetlen lökéssel tövig tolta farkát a pinába. Éva felvisított a váratlanul bele nyomódott fasztól, de utána tovább szopta Pista farkát, mely néha torkára szaladt Gyuri lökéseitől, közben egyik kezével hátranyúlva csiklóját simogatta. Gyuri az első este megfigyelte, a lányok szeretik a kitartó szeretkezést, próbált vigyázni ne élvezzen el olyan hamar, mint akkor Piroskával. Ez most sikerült is, egyszerre élveztek mind a hárman, Éva szájába és pinájába egyszerre kapta a nedűt, melyet alig győzött nyelni. Letusoltak és fürdőruhát vettek fel. Megérkezett Piroska megreggeliztek, majd kifeküdtek a ház mögé napozni. Éva a napsugaraitól, és a reggeli szex fáradalmától hamar elaludt. Piroska oldalára fordulva csókolózott Pistával, ki melleit és punciját simogatva,majd két ujját a punciba dugva fokozta az izgalmát. Piroska lassan átfordult hatvankilences pozícióba, és kezdte szopni a keményedő dákót, melyet Pista nyalakodással viszonzott, mikor teljes pompában állt a farok Piroska fölé guggolva lassan ült rá, majd egyre gyorsabb tempóban tekergette csípőjét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 11. 14. péntek 18:01
Ez nagyon gyenge.
#11 listike 2014. 08. 20. szerda 05:57
Pocsék.
#10 mif23 2014. 08. 19. kedd 21:46
Tartalmas leírás.
#9 papi 2014. 08. 19. kedd 18:20
Ritka rossz írás
#8 Sierra 2014. 08. 19. kedd 13:07
Hááát, ha paródiának volt szánva, akkor is elég rossz.
#7 Rinaldo 2014. 08. 19. kedd 13:00
volt jobb is.
#6 rockycellar 2014. 08. 19. kedd 07:41
szörnyű
#5 gyuri0926 2014. 08. 19. kedd 07:23
Igen gyengécske
#4 zsuzsika 2014. 08. 19. kedd 07:07
Nagyon gyenge.
#3 feherfabia 2014. 08. 19. kedd 06:12
4P
#2 Andreas6 2014. 08. 19. kedd 06:12
Egyrészt érdektelen, másrészt tele van helyesírási hibával. Legalábbis az eleje, mert képtelen voltam végigolvasni.
#1 Törté-Net 2014. 08. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?