A+ A-

A Nagy Felfedezés...

1. rész: A nagy felfedezés
Sziasztok, Bence vagyok. Azért írok, mert szeretném megosztani veletek személyes tapasztalataimat. Szeretném írásommal a nők és férfiak figyelmét egyaránt felhívni egy, a köztudatban egyáltalán nem elfogadott szexuális örömszerzésre. Mégpedig a férfiak fenekére.
Volt régebben egy négy évig tartó kapcsolatom. A páromat Dórinak hívták. Minden rendben volt a szexuális életünkkel. Nagyon aktívak voltunk és elég perverzek is. Pontosan tudtuk mire van szüksége a másiknak, és mindig örömmel fogadtuk a másik fél minden kívánságát. Az egyik szép napon történt, hogy a barátnőm a kezembe adta az egyik női magazin számát, melyben a férfiak G-pontjáról volt szó. Ez nem más, mint a Prosztata, melyet hihetetlen mennyiségű idegvégződés borít.
Elolvastam a cikket melyben részletezve találtam meg minden eddig számomra ismeretlen erogénzonámat. Itt leírták, hogy a férfiakra felettébb izgatóan hat a herezacskó és a végbélnyílás közötti terület, maga az ánusz (végbélnyílás), és azon behatolva a járat elülső falán, körülbelül egy ujjnyi mélységben kitapintható diónyi méretű prosztata ingerlése.
A cikk nagyon profi volt. Az internet egy-két eldugott pontján részletes leírást lehet találni, melyet orvosok, pszichológusok írtak. Így ezt most nem részletezném. Inkább maradok az én esetemnél.
Nem is tudom mit éreztem amikor a cikket olvastam. Nem figyeltem milyen arckifejezéssel adta oda az újságot, de tudtam, hogy figyel engem. Mikor végigolvastam a cikket, zavartan néztem fel rá. Még én sem tudtam, hogy mit szóljak hozzá. De amikor felnéztem az arcára és megláttam, hogy csillognak a szemei, akkor már tudtam, hogy valami újat fogok este tapasztalni.
Izgatottan vártam, hogy mi fog történni. Semmi másra nem tudtam gondolni akkor. Folyamatosan a cikken járt az eszem és szép lassan tudatosult bennem a gondolat, hogy bárhogyan csűröm-csavarom a szituációt, akkor is az a valóság, hogy a barátnőm meg fog ujjazni engem.
Eljött az este és elmentünk fürdeni. Ledobtuk a ruhánkat és bebújtunk a kádba. Egy rövid pancsolás után, Dóri azt mondta, hogy áljak fel. Ő megfogta a tusfürdőmet, és a kezébe nyomot belőle egy jó adagot. Ő előttem térdelt a kádban. A két kezét összedörzsölte, majd a mellemre tette és elkezdte finoman szétkenni rajtam a tusfürdőt. Először a mellkasom, majd felállva, a nyakam és karom, utána pedig a hátam következett. Már ez is nagyon kellemes élmény volt számomra. Jóleső érzés volt, hogy valaki mosdat engem. Én semmit sem tettem csak ott álltam egy helyben mozdulatlanul, és hagytam, hogy kényeztessen. Egy picit olyan volt, mintha újra gyerek lehetnék. A kedvesem simogatja a szappanos testemet, ápolva, gondoskodva rólam. Ez egy jóleső biztonság érzetett adott nekem. – Sajnos, sok nő nincs tisztába azzal, hogy a férfiaknak is szüksége van a gyengédségre, odaadásra, legalább annyira, mint a nőknek. – Ezután következtek az érzékenyebb pontok, pedig én már ekkor is igen felfokozott izgalmi állapotban voltam.
Szétkent a kezein még egy kis tusfürdőt. Ekkor mellettem állt, a bal oldalammal szemben. Bal kezével megragadta a péniszem végét, finoman megszorította azt, és így a kezét nagyon lassan lehúzta egészen a tövéig, majd vissza. Rászorított még egy kicsit és ezt a mozdulatot ismételgette nagyon lassan, közben finoman a csuklójával is hozzáadott a mozdulathoz, így fokozva annak hatását.
Jobb kezével megérintette a fenekemet. Lágy mozdulatokkal elkezdte minél alaposabban beszappanozni azt. Itt nem tért egyből a lényegre. Fokozatosan simogatta egyre beljebb haladva. Én már pattanásig feszültem. Annyira vágytam már arra, hogy ujjával simogassa, masszírozza az ánuszomat, hogy magam is meglepődtem.
A szinte már kínzó szexuális vágytól remegett az egész testem. Próbáltam a fenekemet úgy mozgatni, hogy végre megérintse a lyukam, de ő nagyon óvatos volt így nem jártam sikerrel. Aztán egy csodálatos pillanatban, amikor a kezével épp lent járt és a fenekem alsó felét simította végig a combtövem, heréim felé, akkor visszafelé az ujjait végighúzta a két ülőgumóm között, megérintve az ánuszom. Hihetetlen élmény volt. Teljesen összerándultam és önkénytelenül is felnyögtem. Ezt láthatóan észrevette és elnyerte a tetszését, mert innentől kezdve Dóri, csak itt izgatott engem jobb kezével. Egyre jobban az ánuszomra koncentrálva. Hogy megkönnyítsem a dolgát és számomra is kellemesebb, kényelmesebb legyen, jobb lábam feltettem a kád peremére. Ahogy szépen lassan kitapintotta a lyukam, a középső ujjával egyre határozottabban kezdte azt masszírozni.
Én már nagyon közel jártam a beteljesüléshez. Dóri ezt látva bal kezével abbahagyta a péniszem izgatását, és finoman elkezdte vele simogatni a heréimet, nehogy még a végén finom magom a kádban, vagy a fürdő csempéjén vesszen kárba. Látván, hogy csak egy hajszálra vagyok a beteljesedéstől, abba hagyta egy kicsit az ánuszom izgatását, és hagyta, hogy egy kicsit lenyugodjak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 veteran 2014. 08. 4. hétfő 16:12
Jó.
#5 Sierra 2014. 08. 2. szombat 20:49
Hááát, túl száraz a leírás. Ja, próbáljátok ki úgy is, hogy háttal lovagol közben. úgy is kellemesen hozzád fér smile
#4 Rinaldo 2014. 07. 31. csütörtök 06:51
jó.
#3 zsuzsika 2014. 07. 30. szerda 12:49
Közepes.
#2 hairy_pussy 2014. 07. 30. szerda 06:28
10p
#1 Törté-Net 2014. 07. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?