A+ A-

Kezdetek 1. rész

Anna kapkodva, sietősen haladt az üdülőhely fáinak árnyékában. Még volt 5 perce a találkozásig, de úgy érezte, hogy elkésik. Néha lopva visszafordult, hogy nem követik-e szülei, akiket mozijeggyel lepett meg. Véletlenül vette észre, hogy a kertmoziban egy ifjúkori kedvencüket vetítik valami retró-program keretében. Azt füllentette, hogy megfájdult a feje és inkább az üdülőben marad, pihen inkább a kerti hintában, s hallgatja a tücskök ciripelését. Ahogy a szülei befordultak a sarkon, máris kézbe kapta a táskáját, benne egy törölköző, egy szárnyas betét, egy váltás bugyi, és a telefonja.
A férfival eddig csak számítógépen váltott üzenteket és csetben társalogtak. Fényképről már ismerték egymást, de most élőben találkoznak, ami nagy izgalom mindkettőjük számára. A férfi egy kölcsön kocsival várja két utcával odébb, távol a fürdőövezet forgalmától. Meleg volt aznap, de a közelgő alkonyat friss szellővel borzongatta meg Anna lábszárát. Combközépig érő, puha, kék szoknyát viselt, alatta egy fehér bugyit. Könnyű, puha, rövid ujjú blúza alatt nem viselt melltartót, mert a férfi ezt kérte. Karján vitt egy hosszú ujjú, vékony polárt, mert a blúz áteső fényben látni engedte finoman domborodó, kicsit lapos, de feszes mellecskéit, melyek hetyke bimbókban végződtek. Az időnként neki lendülő légáramlat megborzongatta, megkeményítette a bimbót, melyekre ráfeszült a blúz anyaga.
A jelzett helyen állt egy piros autó, mely világítás nélkül pakolt egy nagy fa mellett. Amikor Anna elérte a fát, két erős kar szorítását érezte magán. Megrettent. A közelben senki sem járt, ha sikolt, talán nem is hallják meg. És tudta, hogy ez is megbeszélt játék része. A férfi bal kezét Anna száján tartotta, miközben másik kezével előbb a lány jobb, majd bal csuklójára kattintotta a bilincset, amitől a lány megrettent. A táskája közben a földre csúszott, viszont a férfi ezt felvette, oda pillantott, hogy nem esett-e ki belőle valami. Miután meggyőződött róla, hogy semmi sem hullott ki, a lány füléhez hajolt és odasúgta, hogy csendben kell maradnia. Ezután a bal kezével kinyitotta a hátsó ajtót, s előbb a táskát majd a lánykát fektette az ülésre. Az apró testet beljebb igazítva, ő maga is elhelyezkedett. A sofőr indított és csendben elhajtott. Az üdülőhely családi házas mellékutcáin gyér a közvilágítás. A lány szíve a torkában dobogott. Mi lesz most vele? Tudta, hogy a férfi szokott bdsm-játékokat is játszani. Ezt egy misztikus, homályos, kissé félelmetes dolognak tudta, amiben kiszolgáltatottság, irányítás, büntetések és durvaságok is rejtőzhetnek. Őt most lényegében elrabolták. Egy ismeretlen kezére adta magát, érett, de kamaszos, vékonyka testét. Mi minden történhet vele ezen a borzongató estén?
A férfi eddig kedvesnek mutatkozott, figyelmes volt és tapasztaltnak tűnt Anna számára. Arca kissé markáns, szemeinek élénk kékje mögött különös dolgok rejtőzhettek. A lánynak tetszett a férfi, aki apjánál is idősebb volt, vékony magas, és nagyon szerette a vékony, fiatal lányokat. A bilincs és a hirtelen elnémítás viszont riadóztatta Anna félelmeit. És ki ez a sofőr, akinek inkább csak a sziluettjét látta. Mi lesz, ha a két férfi egy elhagyatott helyre viszi, és bántani fogja. Már megbánta merészségét és magában megbánta, hogy felmerészkedett arra a bizonyos oldalra a világhálón.
Ettől kezdve felgyorsultak az események. Izgalmas volt egy idegennel, egy tapasztalt férfival a szexről, a testi szerelemről beszélni. A férfi készségesen, türelemmel válaszolt a lány kérdéseire, bátorította, megígérte, hogy elmond minden fontos tudnivalót. Tapasztaltabbnak hitte a lánykát, s nem tudta, hány éves, duci-e vagy vékony. Utóbbi volt férfi gyengéje. Titkon remélte, hogy új, kis kedvence, nem egy csúnyácska trampli. Hamarosan képet is láthatott tanítványáról, akit mindjárt a szívébe zárt. Egyre izgatóbb képek érkeztek azzal a lehetőséggel párhuzamosan, hogy a lány a férfitől várja ártatlansága elvételét. A férfinak már a gondolatra is szoros lett az alsónadrágja, szerszáma megtelt vérrel a gondolatra, hogy a farkára tűzhet egy élményekre, tapasztalatokra vágyó, ifjú teremtést.
És íme, az ülésen ott remegett mellette a lányka, összekuporodva, de mégis feszengve, mert kényelmetlen volt az eddig csak filmekben látott bilincs, mely izgése-mozgása nyomán egyre inkább a finom bőrébe mélyedt. A férfinak jó illata volt, furcsa, ismeretlen parfüm lengte körül. Ez oldotta kicsit a lány félelmét, ám félelme újra tetőfokára hágott, amikor száját váratlanul széles ragasztószalag zárta le. Hirtelen légszomj gyötörte, ár az orrán át szabadon lélegzett.
Megérkeztek egy házhoz, a sofőr kiszállt, kinyitotta a nagykaput, s begördültek egy sövényekkel és kerti növényekkel határol udvarra, mely a ház mögött terült el. A hold már pislákolt, szűrt fénye gyéren világította meg az udvart.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 listike
2014. 11. 9. vasárnap 12:25
Tűrhetetlen durvaság. Pocsék. Válaszolok rá!
#19 bazsarózsa
2014. 08. 25. hétfő 13:35
Sierra ezek szerint nem csak a pasikat nem ismered, de szövegértési gondjaid is vannak... Válaszolok rá!
#18 A57L
2014. 08. 25. hétfő 13:31
Jó írás,nekem tetszett. Válaszolok rá!
#17 Sierra
2014. 08. 25. hétfő 08:57
Bazsarózsa, lehet hogy nem tudok, mert nekem mindig a jó oldalukat mutatják, vagy...egyszerűen csak a jó példányok akadnak az utamba, akár beszélgetés terén is. Köszönöm szépen a gondolataidat a témáról, azért egy pasiéra is kíváncsi lennék, már ha van olyan, aki hajlandó megfogalmazni...de eddig úgy tűnik, hogy nem hajlandóak. Válaszolok rá!
#16 bazsarózsa
2014. 08. 24. vasárnap 21:36
érdekel helyett érdekli... freudi elszólás? Lehet van benne valami, mert képes vagyok az ő fejükkel gondolkodni. Viszont ellentétben velük én képes vagyok uralkodni magamon, az állati ösztöneimen. És ez különböztet meg tőlük. Emberként jobb az élet minősége. wink Válaszolok rá!
#15 bazsarózsa
2014. 08. 24. vasárnap 21:29
Sierra sajnos semmit nem tudsz a férfiak sötét oldaláról. Az állati énünket egy dolog érdekel csakis és kizárólag. Ez pedig a hatalom. Azon "hím egyedek" akik nem tudnak/akarnak magukon uralkodni azok előszeretettel engedik szabadjára az ösztöneiket. A legegyszerűbb egy élettapasztalat nélküli, fizikailag gyengébb, könnyen befolyásolható és irányítható "nőstényen" uralkodni, a ragadozók ezért választanak rendszerint gyerekeket. Na meg az ártatlanságuk és a hamvas bőrükért, ez a hab a tortájukon. A céljuk istennek érezni magukat. Az áldozataikkal természetesen cseppet sem törődnek, nem veszik emberszámba őket, mert szerintük minden csakis róluk szól. Az ilyen emberszabásúak vagy elvetemült gonosztevők vagy szociopata elmebetegek.
Messziről elkerülendőek! Válaszolok rá!
#14 Sierra
2014. 08. 24. vasárnap 21:10
Fiúk, kár hogy nem vagytok annyira tökösek, hogy válaszoljatok :( Azt hittem egy azért akad... Válaszolok rá!
#13 honey85
2014. 08. 23. szombat 10:19
Nagyon jóóóó! Válaszolok rá!
#12 papi
2014. 08. 21. csütörtök 20:36
Nem nagy durranás Válaszolok rá!
#11 rockycellar
2014. 08. 21. csütörtök 18:56
Közepes 5 pont Válaszolok rá!
#10 sztbali
2014. 08. 21. csütörtök 17:11
Közepes. Válaszolok rá!
#9 Sierra
2014. 08. 21. csütörtök 14:05
molnar94, ha van igazságtartalma a történetre, talán tudsz válaszolni a kérdéseimre. Komolyan, nem bántásból, egyszerűen régóta kíváncsi vagyok a következőkre:
- Miért jó, izgalmas egy középkorú férfinak egy tapasztalatlan kislánnyal szeretkezni egy nő helyett, aki tudja mit akar? Különösen akkor, ha nem pl. tanítói fétise van.
- Miért jó ennyire durva szerepjátékba belevinni olyat, akinek fogalma sincs a "normál" szexről sem? Ha ennek a résznek bármi alapja van, akkor egy életre eltorzul a szexualitása. Ez a cél? Vagy mi?
- Egyáltalán miért jó egy emberi lénnyel akarata ellenére szexuális aktust létesíteni? Mert hogy a történetben a megérkezés pillanatában már bárhol akart lenni szerencsétlen csitri, csak nem ott, ahol volt, az tuti.
Hangsúlyozom, ez nem bántás, puszta emberi kíváncsiság egy olyan nőtől, aki elég széleskörű szexuális érdeklődéssel és tapasztalattal rendelkezik, amibe lazán belefér a játék és a bilincs, akár adva, akár kapva. Válaszolok rá!
#8 molnar94
2014. 08. 21. csütörtök 12:24
Kis mértêkben igaz történet. Válaszolok rá!
#7 Rinaldo
2014. 08. 21. csütörtök 09:47
megérdemli. Válaszolok rá!
#6 Sierra
2014. 08. 21. csütörtök 09:20
Megírva jól van, de maga a sztori nagyon beteges, és nagyon remélem, hogy nem is életszerű. Ennyire hülye kislányok ugye nem léteznek? Válaszolok rá!
#5 veteran
2014. 08. 21. csütörtök 08:30
Durva, elfogadhatatlan megalázás. Válaszolok rá!
#4 gyuri0926
2014. 08. 21. csütörtök 07:39
Micsoda jellemre vall , aki ilyeneket irkál . Válaszolok rá!
#3 zsuzsika
2014. 08. 21. csütörtök 07:31
Gyenge. Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2014. 08. 21. csütörtök 06:38
Szerencsétlen, hülye kis csaj. Lehet, hogy egy életre elmegy a kedve a pasasoktól. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 08. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!