A+ A-

Túra és a szénakazal

A hétvégén túrázni voltunk. Busszal mentünk a kiindulási pontra. Már itt szó szerint közel kerültünk egymáshoz, lévén a jó időt kihasználva rengetegen utaztak a járaton, így össze voltunk préselődve. A szerpentinen, illetve az elindulásokkor/megállásokkor többször belekerültünk egymás intim szférájába.
A hegyen aztán beszélgettünk; többször felemlegetésre került az intim szférába behatolás, aztán ebből kiindulva másféle behatolások is szóba jöttek. Ment egymás húzása verbálisan. A nehezebb szakaszokon pedig megvolt a testi kontaktus is; kéz a kézben segítettem a feljutását, vagy épp a karjaimba rohanva ért le egy meredekebb emelkedőről. Az egyik ilyen lerohanása annyira lendületesre sikeredett, hogy alig tudtam elkapni; kizökkentett az egyensúlyomból és majdnem elestünk mind a ketten. Mikor visszanyertük az egyensúlyunkat ott álltunk egymás karjaiban. Megcsókoltam. Ajkai puhák voltak és kissé szárazok - eleinte. Aztán ahogy egyre jobban belemelegedtünk a csókolózásba, benedvesedtek az ajkai, mire én megmerevedtem. Ezt valószínűleg ő is megérezte, mivel szorosan egymást ölelve álltunk, illetve a csókolózás közben éreztem, ahogy a szája széles vigyorra húzódik.
Innentől nagyrészt kézen fogva haladtunk tovább, rendszeresen megszakítva a továbbjutást egy-egy heves csókkal. Már délutánra járt az idő, mikor egy nagy rétre érkeztünk. Nemrég kaszálhatták le; még ott voltak a boglyákba rakott szénakupacok. Egymásra néztünk, majd elkezdtünk az egyik felé szaladni és beleugrottunk a szénába. A száraz fű bár néha szúrt, kellemes puha fekhelyet biztosított.
A hátán feküdt, miközben én az oldalamon szorosan mellette. Néztem, ahogy a széna belegabalyodott a hajába. Kisimítottam egy tincset az arcából, majd megcsókoltam. Kezeivel átkarolta a nyakam és magához húzott. Így csókolóztunk, miközben szabad kezem felfedezőútra indult a testén. Először az oldalát találtam meg. Innen siklottak tovább ujjaim a mellszélén keresztül a kebleire. Jóleső érzés volt így ruhán keresztül érezni gömbölydedségét.
Lejjebb csúsztattam a kezem, míg el nem értem a felsője alját. Itt becsúsztattam ujjaim a szövet alá és elindultam vissza fel a domborulatok felé. Ahogy elértem a melltartóját kissé fordítottam rajta, hogy a háta elemelkedjen a földtől és ki tudjam kapcsolni melltartóját. Miután sikerült kioldani a kapcsot, a kezem előre siklott a mellkasára és a fehérnemű alatt tört utat magának a hőn áhított domborulatokhoz. Ahogy tenyerembe vettem a keblét, éreztem mellbimbója keménységét, a bimbóudvar rücskösségét. Ezzel még jobban felizgatott. Simogattam a melleit, morzsolgattam a bimbóit, mire halk nyögések hagyták el ajkait.
Egyik keze a nyakamról az oldalamon keresztül a sliccemhez vándorolt. Itt megkereste a cipzárt és lehúzta, majd kezét becsúsztatta a lyukon és az alsómba próbált utat keresni. Itt még egy gomb állta útját a bokszeromon, amit kioldva kezébe került merev férfiasságom. Ahogy hűs ujjait köréfonta, belemarkoltam a mellébe. Felnyögött.
Így izgattuk egymást még egy darabig, aztán kezem lassan végighúztam a hasán, le a nadrágjáig. Egyesével kigomboltam rajta a gombokat, majd az ujjaim utat keresve a szűk ruhadarab alá lassan elkezdtek lefelé vándorolni csupasz bőrén. A bugyiját elérve végigsimítottam ujjbegyeimmel az alsó és a puha bőre találkozását. Beleborzongott. Haladtam tovább lefelé a bugyin kívül. A szeméremdombját simogatva az alsón keresztül éreztem, mennyire forró. Félrehúztam a bugyit és majdnem teljesen csupasz vénuszdombját kezdtem simogatni - egy kis csík volt meghagyva, szépen megnyírva. Ujjbegyeim végigfuttattam a csíkon, alig hozzáérve, mire ismét megborzongott. Lefelé haladó ujjaim végigsiklottak a nagyajkain, melyek közül már kikandikáltak a kisajkak. Felfelé haladva két ujjam besiklott az ajkak közé; éreztem forróságát és nedvességét. Kitapintottam csiklóját és finoman simogatni, dörzsölni kezdtem. Felnyögött. Ujjaim ismét lejjebb vándoroltak a hüvelyéhez és a sikamlós nyílásnál köröztek, majd lassan elindult két ujjam a kéj barlangjába. Bent hihetetlenül forró és lucskos volt. Ujjaim lassan mozogtak benne ki és be, miközben mi továbbra is csókolóztunk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.94 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 papi 2014. 12. 12. péntek 12:53
Nem rossz ha egy kezdő írta.
#12 gyagya15 2014. 08. 27. szerda 19:22
nagyon rövid a bevezetés, a szex része nem rossz amúgy, csak kár hogy rövid a történet
#11 A57L 2014. 08. 25. hétfő 13:29
Jók az írásaid,de ez nem tetszett.
#10 rockycellar 2014. 08. 22. péntek 19:22
gyenge közepes
#9 zsuzsika 2014. 08. 22. péntek 18:07
Gyenge.
#8 sztbali 2014. 08. 22. péntek 15:15
Igaza van Sierrának. Így tényleg száraz.
#7 Rinaldo 2014. 08. 22. péntek 12:40
jó,
#6 Sierra 2014. 08. 22. péntek 09:52
Egyetértek Mikey véleményével. A kerettörténet és a szereplők felvezetése hiányzik. Tehát az, hogy hogyan is alakult ki az a közel kerülés, hogy jött egy buszos beszélgetésnél az intim téma. A szexleírás az elég jó lett, bár egy picit száraznak találom. A mostanában feltett történeteidnél viszont egyértelműen jobb lett.
#5 veteran 2014. 08. 22. péntek 08:18
Közepes
#4 listike 2014. 08. 22. péntek 05:50
Nagyon elkapkodott.
#3 feherfabia 2014. 08. 22. péntek 05:29
7P
#2 Mikey 2014. 08. 22. péntek 01:05
A szex része bár röviden, de jól leírt. Viszont ahhoz, hogy az olvasó beleélhesse magát a sztoriba, fontos a bevezetés, a karakterek megismerése, megismerkedésük története stb.
Itt ezek teljesen hiányoznak sajnos.
#1 Törté-Net 2014. 08. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?