A+ A-

Avagy a medencén túl 1. rész

Fanny hónapok óta rótta a kilométereket a három férfi társaságában. Szinte észrevétlenül lett a csapat tagja, előtte is látta őket minden este az uszodában, aztán egy kóbor érdeklődés érkezett Hanstól, miszerint egy nyíltvízi versenyhez jól jönne egy női csapattárs. Automatikusan fordult a hossz végén, a Hans után, aki az elmúlt hónapok során valahogy kicsit több lett, mint sima sporttárs. Tudtak egymás apró titkairól, a szőke, ám latin vonású pasi gyakran javított a technikáján, és egy-egy kimerítő edzés után, időnként elszöktek a masszázsszobába, hogy ellazítsák egymás izmait. Ismerték egymás testét, mégsem mentek soha tovább a sportmasszázs nyújtotta érintés lehetőségeinél. A csuda tudja miért. Ezen mélázgatott Fanny ma úszás közben. Vajon milyen lehet vele szeretkezni? Gyengéd? Vad? Bevállalós? Érzéki? Mindennek egy kellemes keveréke mindennek? Ki tudja megtudhatja-e valaha... Észrevétlenül eltelt a kiszabott két órás edzés, így kellemesen elfáradva másztak ki a medencéből. Senki nem volt már az uszodában, némi ismeretségi alapon náluk volt ilyenkor a kulcs, és addig maradtak, amíg jól esett, senki nem csámpázott a sávjukban.
Stefan, az izmos motoros, szörfoktató, és Chris, a gyönyörű félvér sebész közös kajálást ajánlott, de Fannynak valahogy nem volt hangulata hozzá. Minden izma sajgott, egy jó masszázsra vágyott, vagy ha azt nem lehet, akkor az ágyára, meg egy jó könyvre.
- Kösz fiúk, ma kihagyom, de menjetek csak! - búcsúzott tőlük, és elindult az öltöző fele.
Hans az ajtóban érte utol.
- Látom le vagy strapálva. Mit szólnál egy masszázshoz?
- Na látod, az nagyon jól esne! El sem tudod képzelni, mennyire. - felelte hálásan a lány. - Gyorsan lezuhanyozok, és már megyek is.
Néhány perc alatt lemosta magáról a medence klórját, nagyjából megtörölközött, hosszú, szőke haját megfésülte, majd a szekrényéből előhalászta azt a vékony kis leplet, ami masszázs közben takarja majd, az éppen nem masszírozott részeit, és már csattogott is a papucsaival a masszázs szoba irányába.
Hans már ott várt, szintén frissen zuhanyozva, dereka körül egy lazán hagyott törölközővel. Fanny kényelmesen elnyúlt az ágyon, és úgy oldotta le magáról a ruhadarabot, hogy gyakorlatilag semmi nem látszott testének intim részeiből. Hátranyúlva elrendezte a fenekén, közben pedig figyelte, ahogy kényeztetője kellemes zenét kapcsol, és előkészít néhány illatos olajat. Nocsak - gondolta magában. Ezek szerint ma nem egy laza átgyúrást tervez, hanem tényleg megadja a módját ...
- Nem tudom hogy fogom ezt meghálálni neked Hans, kimondhatatlanul vágyom most egy kis kényeztetésre, nehéz napom volt.
- Majd csak kitalálunk valamit, hogy kifejezd a háládat - nevetett ki a majdnem szemeibe lógó, szőke, bongyor fürtök közül és már szét is kente az olajat a lány vállain, hátán.
Jó erős kézzel gyúrta az izmokat, gondosan elidőzve minden izomkötegen. Általában csipkelődni, beszélgetni szoktak ilyenkor, de most nem nagyon szóltak egymáshoz. Már a derekánál járt a masszázs, amikor a férfi elkezdett arról beszélni, hogy mennyit változott a lány teste, mióta újra komolyan veszi a mozgást. Fanny hiúságának ez nagyon hízelgett, így visszakérdezett, hogy mégis hol változott és hogyan.
- Hát... .itt a hátadon gyönyörűen kirajzolódik a gerincmerevítő izom... - simította végig az érintett területet, egészen gyengéden. - Aztán a feneked olyan kemény lett, hogy öröm ránézni, az érintéséről nem is beszélve. - ezzel lekerült a lepel, és cseppet sem izomlazítónak szánt mozdulatok becézték a félgömböket. - A többi változást majd megmutatom, amikor megfordultál. - fejezte be a fejtegetést enyhén rekedtes hangon.
A lepel nem került vissza, a fenék izmai viszont alapos masszázst kaptak. Valahogy egészen másképp, mint azt Fanny megszokta. A szakértő ujjak időnként belesimultak a félgömbök közti vonulatba, jóval mélyebben, mint azt egy masszázs megkívánná. Amikor a combokra került a sor, gyengéden szétnyíltak, és amikor a combtőn simított végig, mintegy véletlenül a nagyajkakon is végigfutott a keze. A lány egy ideig igyekezett leplezni az ébredező vágyat, végül, amikor egy „véletlen” érintés szirmai közé simított, apró sóhaj hagyta el az ajkát.
- Fordulj meg kérlek - szólalt meg Hans egy idő után.
Fanny engedelmesen a hátára fordult, és automatikusan nyúlt volna a lepelért, hogy kebleit és ágyékát elfedje.
- Biztos vagy benne, hogy ez szükséges? - jött a kérdés, miközben a férfi a csuklója köré fonta a kezét.
- Nem, de csak úgy fair, ha te is leveszed a törölköződet.
- Rád bízom ezt a feladatot.
A nő kioldotta a laza csomót, és nagyon tetszett neki az eléje táruló méretes, szépen erezett, meredező farok látványa, ami nagyjából az arca magasságában incselkedett vele.
Önkéntelen mozdulattal végigsimította, és a makk hegyén lévő kis résbe belenyalt, amikor a gazdája hangos sóhajjal egy lépést hátrált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Sierra 2014. 08. 11. hétfő 17:17
Örülök, hogy tetszik sboy, jó szórakozást a többihez is.
#14 sboy 2014. 08. 11. hétfő 14:31
Ez nagyon jó Sierra,tényleg jól írsz. Nem írnál az e mail címemre? Megismernélek jobban: humgum@gmail.hu
#13 deajk2008 2014. 05. 19. hétfő 08:55
9p
#12 deajk2008 2014. 05. 19. hétfő 08:55
#11 Rinaldo 2014. 04. 19. szombat 11:29
Szuper jó.
#10 feherfabia 2014. 04. 16. szerda 05:53
10P
#9 tomi19 2014. 04. 15. kedd 16:17
Jó volt 10 pont.
#8 x124 2014. 04. 14. hétfő 19:30
Jó!
#7 Sierra 2014. 04. 14. hétfő 14:13
Örülök, hogy tetszik smile Írni is jól esett.
#6 zsuzsika 2014. 04. 14. hétfő 11:28
Foéytasd.
#5 veteran 2014. 04. 14. hétfő 08:31
Jó folytasd.
#4 joozsi 2014. 04. 14. hétfő 05:57
"nem mostanában volt, hogy utoljára szeretkezett." Nem utoljára, hanem legutóbb.
10 pont.
#3 A57L 2014. 04. 14. hétfő 05:35
Szép történet.
#2 papi 2014. 04. 14. hétfő 02:35
Nem rossz, jöhet a folytatás
#1 Törté-Net 2014. 04. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?