A+ A-

A csellós lány

A fotelban ültem. E velem szemben, egy támla nélküli széken, és csellón játszott. A háta mögött lévő leengedett redőny rései között beszűrődő fény élesen kirajzolta a kontúrjait, ahogy testének egyes részei szinte összefonódnak a hangszerrel. A szobában kellemes nyári meleg volt, a nyitott ablakon befújó szél időnként behozott egy-két madárszót is, amik mintha csak a kiszűrődő zenére kontráztak volna. Nem nagyon bírtam levenni a szemem E-ről, a látványa megbabonázott. Lábai közé fogta a cselló kiszélesedő alsó részét, amit szorítva valamiért a lábfejeit spiccben tartotta, azt kívántam, bárcsak az izmos vádlijai az én derekamat ölelnék így körül. Emiatt lenge nyári egészruhája combközépig felcsúszott, s ahogy a zenélés közben együtt mozgott a hangszerrel, időnként felláttam egészen a bugyijáig. Nem volt egy vékony lány, meg lehetett volna mintázni róla a teltkarcsúság élő szobrát, de imádtam, úgy, ahogy volt, a puha húsát, a formás lábait, a csípője ívét, feneke kellemes teltségét, fiatal kora ellenére is asszonyokat megszégyenítő méretű kebleit, a csinos pofiját körbefoglaló hosszú barna haját. Az arcát fürkésztem, próbálva érzelmeket leolvasni róla, de csukott szemei és átszellemült ábrázata arra engedtek következtetni, hogy teljesen átadta magát a játéknak. Nem szólt tökéletesen, hisz jópár éve nem csellózott már, csak az én kérésemre vette ismét elő, de az arca mellett a testbeszéde is arra engedett következtetni, hogy élvezi. Nem is sejtette, hogy ezzel a zenélés mellett engem valami egészen másfajta élménnyel is megörvendeztet, mert a látványának hihetetlen erotikus kisugárzása hatására egyre szűkebb lett a hely a shortomban. Fészkelődtem a fotelban, igazgattam magam, ahogy próbáltam növekvő férfiasságomat kényelmes helyzetbe hozni, ami az átéltek hatására immáron harcra késszé vált. Már jó ideje játszott, fogalmam sem volt, hogy meddig fog még tartani, csak azt tudtam, hogy már alig bírom türtőztetni magam. Szép lassan felkeltem, észre sem vette, mert szemei továbbra is le voltak csukva, mögé kerültem, s halkan a fülébe súgtam:
- Akármit is érzel, kérlek, ne hagyd abba a játékot.
- Rendben - mondta, s ahogy kissé a hangom irányába fordította a fejét, szája szegletében apró mosolyt láttam.
Lassan, akkurátusan összehúztam a kezeimmel a hajkoronáját, egyik oldalon a mellkasára igazítva, és gyengéden belecsókoltam a nyakába. Vonós keze enyhe megingása, s ennek következtében egy újabb félhang tudatta velem, hogy érzékelte a tettemet. Ujjaimmal szinte épp hogy hozzáérve elkezdtem cirógatni a nyakát, vállát, amennyire ruhája kivágása engedte, a hátát és a szegycsontja körül is. Szép óvatosan kigomboltam elöl a ruháján a legfelső gombot, vigyázva, hogy ne érjek a melleihez. Megint belehibázott, amire elmosolyodtam. Mindkét oldalon igyekeztem lejjebb csúsztatni a ruhát a vállán, de nem sikerült annyira, amennyire szerettem volna, ezért a kezeim ismét előreszaladtak a második gombhoz. A pántok mindkét válláról lecsúsztak, de a mellei megfogták a ruhát a további zuhanástól. A csigolyájától indulva végigcsókoltam mindkét vállát, amit olyan zenei hangok követtek, amik szerintem nem voltak az adott műbe beleírva.
- Jajj, mit csinálsz velem - kérdezte E?
- Ne aggódj, nem esik bántódásod, csak játssz tovább, amíg bírod - feleltem.
Letérdeltem mögé s miközben simogattam a hátát, csókokkal is beborítottam mindenhol. Ahogy összeértek a kezeim a háta közepén, egy pillanat alatt kicsatoltam a melltartóját, s a szabadjára engedett pántok, méretes terhük megszűnését követően előrecsapódtak a kezéig. Újfent a tarkójába csókoltam, s ahogy a tenyereim rámarkoltak rendkívül érzékeny melleire, teljesen szétesett a játéka. Még húzott párat a vonóval, de közben ujjaimmal megcsippentettem mindkét bimbóját, s végül kéjes sóhajtással feladta, megállt a játékkal és finoman a szőnyegre ejtette a vonót.
- Ne haragudj, annyira erotikus látvány volt, ahogy a lábaid közé fogott csellón játszol, hogy megkívántalak - súgtam a fülébe, kezeimmel továbbra is melleit kényeztetve.
- Leteszem a csellót, jó - kérdezte, s lassan előredőlve a szőnyegre fektette a vonó mellé, én eközben, amennyire lehetett, igyekeztem lehúzni róla a ruháját. Ahogy felegyenesedett és szembefordult velem, ruhája és melltartója is lehullott, s ott állt egy szál bugyiban. Magamhoz vontam, egyik kezemmel a nyakát, másikkal a derekát megfogva, s megcsókoltam. Ahogy visszacsókolt a hátamat ölelve, éreztem, valamennyire már rá is hatott a bemelegítő tevékenységem. Nem volt egy kezdeményező lány, ezért a csók után szétválva egyetlen mozdulattal levéve kiléptettem a bugyijából is, s megcsodáltam teljes természetességében. A szemei várakozón csillogtak, hatalmas keblei föl-le emelkedtek, ahogy izgalmában szaporábban vette a levegőt, fazonra vágott szeméremszőrzete csábítón jelezte szeméremdobja helyét hófehér bőrén a félhomályban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Sierra 2014. 08. 5. kedd 13:10
Superman ez nagyon ott van a helyén! Belebújós, borzongató, nagyon jó.
#13 sunyilo 2014. 08. 5. kedd 11:58
Művészet. 10p.
#12 listike 2014. 03. 15. szombat 12:38
Ez nem lehet más, csak 10pont.
#11 hairy_pussy 2014. 03. 14. péntek 06:53
10p
#10 genius33 2014. 03. 13. csütörtök 14:53
Hm ez már valami!
#9 mif23 2014. 03. 12. szerda 21:15
Nagyon tetszett! 10-es nekem!
#8 tomi19 2014. 03. 12. szerda 17:20
10 pont tetszett
#7 papi 2014. 03. 12. szerda 14:16
Tetszik
#6 zsuzsika 2014. 03. 12. szerda 06:50
Jó.
#5 Rinaldo 2014. 03. 12. szerda 06:46
Jó.
#4 A57L 2014. 03. 12. szerda 06:16
Elég jól megírtad.
#3 feherfabia 2014. 03. 12. szerda 05:45
10P
#2 veteran 2014. 03. 12. szerda 04:27
#1 Törté-Net 2014. 03. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?