A+ A-

Otthoni masztizásom története 2. rész

Sziasztok! Az előző történet végén megígértem, hogy leírom a másik kalandomat, ami a héten történt velem. Nem is egy kalandról van szó, hanem kettőről, csak ugyanazon a napon történtek.
A postás több csomagot már nem hozott ebben a hónapban (mindig csak ilyenkor van, egymás után két nap), úgyhogy a következő nap szexfilm nézés közben masztizással, pihenéssel, és tanulással telt. Utolsó előtti napon viszont megkértek valamire. A felső szomszédunknak (akiről az előző történetben is írtam), Ferinek kellett segíteni feltelepíteni egy programot a számítógépére. Aznap délután Ferinek el kellett mennie valami miatt, úgyhogy abban állapodtunk meg, hogy pénteken, dél körül menjek fel hozzá segíteni, ő ugyanis akkor ér haza. Én egyből izgalomba jöttem, hiszen megint találkozhatok valakivel, míg egyedül vagyok otthon. Feri feleségének, meg a szüleimnek persze eszébe sem jutott, hogy én, mint fiatal lány másként gondolkodjak erről. Feri különben egy 40 éves férfi, nagyon kedves, de a nőkkel talán egy kicsit túl kedves is. :)
Aznap reggel megint a szokásos izgalommal keltem fel. Már reggel az ágyban azon kezdtem gondolkodni, hogy hogyan tudnám a legjobban kiélvezni az aznap következő helyzetet? Bár még sok időm volt délig, az utam egyből a szekrényhez vezetett. Válogattam a ruhákat, közben szexfilmet néztem. Az egyik filmben megláttam egy nőt, akin kötött pulóver volt, alatta meg csak egy melltartó. Nagyon megtetszett, és már tudtam, hogy nekem is ez kell! Kerestem egy fehér, ritka szövésű, hosszú ujjú kötött pulóvert. Egyből felvettem a meztelen testemre, és kiszaladtam a tükörhöz. A hatás tökéletes volt! A szövés között látni lehetett a meztelen testemet, de csak közelről. Távolról nem volt olyan kihívó, mert csak sejteni lehetett, hogy nincs alatta semmi. A legjobban az izgatott, hogy a mellbimbóim sötétebb színe nem csak közelről, hanem már néhány méterről észrevehető volt. Teljesen meg voltam elégedve a látvánnyal, és siettem vissza a többi ruhához, hogy egy nadrágot is keressek magamnak. Úgy gondoltam, hogy alulra nem veszek fel olyan kihívó ruhát, hiszen Feri nem egy olyan ember, akit egy hónapban csak néhányszor látok. Kiválasztottam egy rövidnadrágot, és bugyi nélkül felpróbáltam. Nem illettek nagyon egymáshoz, de nagyon csinos voltam benne! ;) Elpakoltam, és elkezdtem fantáziálni, hogy fog rám nézni Feri, és hogy kell mozognom, ha azt akarom, hogy lásson. Annyira felizgatott a fantáziálás, hogy azon kaptam magam, hogy megint maszturbálok. Olyan jól esett az érzés, hogy nemsokára egy férfi fogja nézni a testemet, hogy csak erre tudtam gondolni masztizás közben. A hatás nem maradt el. Hangosabban elégültem ki, mint ahogy a nők nyögtek a filmben. Összeszedtem magam, letusoltam, és elfoglaltam magam a fennmaradó időben.
Nemsokára eljött a 12 óra. Felöltözve vártam Ferit. Rövidnadrág volt rajtam, a kötött pulóver, bugyi és melltartó pedig nem. Zoknit sem vettem fel, hogy még szabadabbnak érezhessem magamat. Egyszercsak kopogtattak. A szívem egyből hangosabban kezdett el dobogni, mert nem voltam teljesen felkészülve rá. Odamentem az ajtóhoz, de mielőtt kinyitottam volna, megkérdeztem, ki az, nehogy más meglásson ebben a ruhában.
- Feri vagyok. - Jött a válasz.
A kilincsért nyúltam, és lassan kinyitottam az ajtót. Ott mosolygott Feri, és megkérdezte, hogy nem zavar-e? Nagyon izgatott voltam, és alig tudtam válaszolni, de mondtam neki, hogy nem, és indulhatunk. Feri helyeselt, de ekkor megláttam, hogy rátévedt a szeme a felsőmre, és valószínűleg meglátta a melleimet. Megint rámtört az a kellemes érzés, és hagytam 1-2 másodpercig, hogy nézzen, aztán vettem a kulcsomat, egy papucsot, és becsuktam az ajtót. Feri felkísért hozzájuk, illedelmesen előreengedett, én pedig megköszöntem. Már biztos voltam benne, hogy észrevette, mennyire átlátszó a ruhám, mert mikor elmentem mellette, csak a melleimet tudta nézni. Bekísért a számítógéphez, és leültetett. Odaadta a CD-t, amiről fel kellett telepítenem egy könyvelőprogramot, ő maga pedig kiment a konyhába, és megkérdezte, mit iszom. Mondtam neki, hogy semmit nem kérek, de ettől függetlenül hozott nekem hideg gyümölcslevet. Mikor lassan letette mellém, én felnéztem a monitorról, és megláttam, hogy megint vetett egy pillantást a melleimre. Egyre jobban feelizgultam, és a puncim is egyre jobban kezdett nedvesedni. Mivel a számítógép éppen másolt, hátradőltem a székben, és mondtam neki, hogy már nem tart sokáig. Ő a kezembe adta a poharamat, míg ő a sajátjából ivott, és ráült egy asztalra úgy, hogy pont szembe legyen velem. Nagyon tetszett, hogy míg beszéltünk, megpróbált végig a szemembe nézni, de mikor a szájához emelte a poharat, jó ürügyet talált arra, hogy ne kelljen a szemembe néznie, és bámulhatta a melleimet. Nekem ez nagyon jó érzés volt, és egy kicsit még kijjebb is toltam a mellkasomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.25 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Monn 2015. 01. 4. vasárnap 12:10
Jó.
#11 Pierre19 2014. 08. 29. péntek 23:45
Gyengus. Kár volt a fáradságért. (Megírni is és elolvasni is.)
#10 A57L 2014. 08. 18. hétfő 17:47
Nem lett valami jó.
#9 jannos007 2014. 08. 17. vasárnap 18:55
Jó volt! Én 10 pontot adtam. Én szeretem az ilyen magamutogatós dolgokat.
#8 papi 2014. 08. 16. szombat 08:46
Nem nagy durranás
#7 Rinaldo 2014. 08. 15. péntek 07:13
Gysengécske.
#6 hairy_pussy 2014. 08. 15. péntek 06:40
GYENGE
#5 zsuzsika 2014. 08. 14. csütörtök 21:45
Gyenge.
#4 Sierra 2014. 08. 14. csütörtök 09:40
Hogy saját szavaimat ismételjem, kár volt a billentyű kopásáért. Sivár, unalmas, szóismétlős.
#3 feherfabia 2014. 08. 14. csütörtök 09:02
5P
#2 veteran 2014. 08. 14. csütörtök 05:28
Uncsi.
#1 Törté-Net 2014. 08. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?