A+ A-

Álom 3/1. rész

Már szinte fájt, ahogy a nadrág szorította az ágyékát. Még előző nap, az emeleti előadóban teljesen véletlenül kihallgatta két évfolyamtársnője beszélgetését. Tulajdonképpen az egész beszélgetés számára lényegtelen női csevely volt, ám arra felkapta a fejét, amikor a szőke, amúgy átlagos külsejű megjegyezte, hogy ő most próbát tart. Látta az egyik tv csatorna műsorvezetőjét pucéran, aki azt mondta, nem hord fehérneműt. A próba lényege, kipróbálja egy hónapon keresztül milyen, ha az ember lányán nincs alsó.
Már késő délután volt, bolond meleg (sose tudták a könyvtár olvasótermében beállítani a fűtést vagy vacogás vagy, izzasztó meleg), lassan fogyott az olvasóközönség, a szemben levő bokszban már csak a két tegnapi lány böngészett valamit. Sokat kellett várnia a megfelelő szögben lévő boksz kiürülésére, de most reménykedve csusszant be az u alakú ülőkére szembe helyezkedve a szőkével. Meregette a szemeit, de az asztalon álló olvasólámpa sem jó helyre világított, meg a lány is úgy ült, hogy csak annyi látszott szoknya van rajta. A várakozástól már izzadt. Mi van, ha kamu az egész én meg potyán ülök itt - gondolta.
A barna motyogott valamit az olvasó padjainak kényelmetlenségéről, körülnézett, és mert igen kevesen voltak a teremben, a könyvtáros meg tv bámult az átellenes sarokban, kihúzódott a sarokra és az u alak szárára feltette a lábait a padra. Tündérkém te is ülj ki - szinte suttogta magában a fiú. A szőke is szinte öntudatlanul kihúzódott és emelte a lábait. A srác tátott szájjal bámulta. Ahogy kényelmesen, otthonosan felrakta a lábait a padra megvillant egy pillanatra az olvasólámpa éles fényében a formás combok töve, a szőke fanszőrzet, és a rózsaszín ajkak. A fiú lélegzete is elakadt, ahogy tátott szájjal bámult. Későn vette észre, hogy a szüntelen bámulást megérezve a lány felpillantott, és ránézett.
Fülig vörösödve sütötte le a fejét és azon tűnődött, hogyan tűnhetne el feltűnés nélkül. Másodpercek múlva tűnt fel, hogy nem történik semmi, nem kapott pofont, nem dőlt össze a világ, csend van. Óvatosan felpislantott. Atyaisten, majdnem felszisszent. A lány a padon ülve vele szemben, térdeit magasra felhúzva, kicsit hanyatt dőlve ránézve mosolygott. A szoknyája felcsúszva és látható volt az ágyéka, az oldalt picit borotvált szőrzet, a kikandikáló kisajkak, még a popsi nyílása is ott sötétlett alul. A srác szaporán kapkodta a levegőt, de nem tudta levenni a szemét a látványról. A lány élvezte a helyzet fonákságát, tetszett a fiú félénksége és feljebb húzta a szoknyát és széjjelebb tette a térdeit. A fiú szája kiszáradt, szeme falta a látványt és fogalma sem volt mit tegyen.
Egyke - ként nőtt fel és a rokonságban sem volt lánygyerek. Valahogy kimaradtak eddigi életéből a lányok, igazából bánni sem tudott velük, kamaszként agresszív volt, később a tanulás miatt ideje nem volt rájuk, esetlenül kerülte őket nehogy leégesse magát. Most viszont tátott szájjal ült, bámult, nem érdekelte semmilyen leégés, és feszült a nadrágja.
A barna lány moccant, mint aki menni készül. A szőke leengedte a térdeit, közömbösen integetett a társának, menjen csak. A kollegina távozása után ismét kihívóan felhúzta a lábait, szemérmetlenül szétfeszítve a combjait, szinte derékig felhúzva a szoknyát. A srác szinte rémülten nézett körbe, nem jön - e valaki a segítségére. A lány hátradőlve majdnem lefeküdve, feltette a térdére az olvasott könyvet és a lábai között a könyv alatt figyelte a fiút, ahogy hol felpillantva, hol lesütve a fejét szenvedett. Ráérzett a srác félénkségére. A kezével a srác ágyéka felé mutatva, majd a két kezet szétnyitva szájmozgással kérdezte "neked mid van?". Csaknem felkacagott a fiú rémült arcát látva. Két ujját csippentve, gyerekesen mosolyogva mozgatta a száját "Na! Csak egy kicsit?". A srác szenvedett, mint pata a napon.
Kezét féltőn az ágyéka elé tartva szintén némán kérdezte "Itt?". Nem sok hiányzott, hogy a lány nyerítve felnevessen. Bőszen bólogatott. A fiú bátortalanul, ügyetlenül próbálta lehúzni a sliccét félt, hogy becsípi magát, és riadtan forgatta a fejét, nem jön e valaki? A lány, ahogy visszafojtva kacagott, a heves lélegzetvételtől a kisajkai hol nedvesen kitüremkedtek,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2018. 05. 15. kedd 04:02
Értelmetlen írás.
#9 csati 2002. 03. 28. csütörtök 19:02
Iszonyú.
#8 Joci 2002. 03. 26. kedd 00:19
Kritikus beszólása volt a legjobb :)
#7 Kritikus 2002. 03. 25. hétfő 23:29
A hozzászólások jobbak, mint a történet! 3 pont.
#6 Leone 2002. 03. 25. hétfő 22:17
Pepec! Talán ideje lenne ellátogatni a könyvtárba?
#5 joy 2002. 03. 24. vasárnap 18:00
kunbéla farbakúrás szájba vizelsé igazán romantikus :)))))
#4 kunbéla 2002. 03. 24. vasárnap 13:27
Egyszerűen nem értem, miért ragadnak tollat minden fantáziátlansággal megáldott antitalentumok. Hol a romantika, úgymint farba kúrás, szájba vizelés, ilyesmi? Azért tart itt a világ, mert a szerelmet mindenki mellőzi.
#3 Ildica 2002. 03. 23. szombat 16:10
Kellemesen bizsergető olvasmány. :-)
#2 Denzel 2002. 03. 23. szombat 14:31
A konyvtarban tenyleg jo dolog a sex :) minap a baratnom oralisan elegitett a konyvtarban, es mind a kettonknek nagyon tetszett :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?