A+ A-

Álom 8/2. rész

Órákig vívódott, hogy felhívja - e a fiút.
Félt, hogy a túlzott kezdeményező kedve, elriasztja a nem túl bátor partnerét.
A múltkori folyóparti események után, ha addig voltak is kételyei, mostanra biztos volt benne, hogy az a fiú kell neki.
Dobogó szívvel nyomkodta a srác telcsijének számát, és remegő kézzel várta a jelentkezését.
Őszinte öröm töltötte el, amikor a fiú kedvesen, hallható lelkesedéssel fogadta a meghívást, a már szülők nélküli lakásba.
Lázas igyekezettel próbált saját fogalmai szerinti rendet csinálni, takarított, amit pedig csak hosszú ideig tartó kérlelés után szokott csak felvállalni.
Ezerrel lerobogott a közértbe, ropit, meg üdítőt venni a kevés pénzből, amit a szülei hagytak otthon neki, hogy míg távol lesznek, lássa el magát.
Idegesen tördelte kezeit, mert a pénztárnál, szalagot cseréltek a gépben, és várakoznia kellett. Már majdnem sírt az idegtől, mire hazaért.
A ház előtt találkozott az éppen érkező sráccal.
Elkeseredett, mert még nem fürdött, nem öltözött át, kezében lógott a szatyor, mintegy öregasszonynak, a vásárolt finomságokkal.
Iszonyú szerencsétlennek érezte magát.
A fiú azonban, látható boldogsággal köszöntötte, és azonnal elnézést kért, hogy ő most bizony olyan büdös, mint egy pumaketrec, mert az egyik rokon kérésére, annak házépítésében segített, de a hívó szóra, rohant, mint állat.
Porosan, izzadtan, lihegve az igyekezettől, szeretni valóan adta elő. A lány rosszkedve egy pillanat alatt elszállt.
Röpködve az örömtől, csicseregve vezette fel a lakásba, közben igyekezett meggyőzni, hogy nem zavarja a kosz, meg az izzadtság, az a lényeg, ami alatta van.
Panellakás lévén, vagy harminc fok volt a helyiségekben, hiába a nyitott ablakok, leeresztett redőnyök.
A fiú szabadkozott, hogy nem ül le, mert nem akar semmit összekoszolni.
Villant a szeme a lánynak, és kérte vetkőzzön le. Ebben a melegben, ha kimossa a ruháit, néhány óra alatt megszárad, addig meg akár ruha nélkül is elvan.
A fiú szemei elkerekedtek, és hebegett, hogy ő most piszkos, meg hát, hogy néz ki, hogy idegen lakásban ruha nélkül szédeleg.
Társa megnyugtatta, senki sincs közel, s távol, aki a lakásba most beléphetne, a kosz ne zavarja, mert ő is fürödni készült, a meztelenség se zavarja, legfeljebb ő is levetkőzik, hátha úgy kevésbé feszélyezi a dolog.
Már húzta is le a fején keresztül a kis kartonruhácskáját, és csepp tangájában mosolygott a vérvörös képű srácra.
Töltött kevés üdítőt két pohárba, és már taszigálta is a fiút a fürdőszoba felé, fél kézzel a pólóját rángatva felfelé, közben folyamatosan csivitelve, hogy most aztán tökfejtől, lúdtalpig lesúrolja a srácot.
A fiú még mindig hebegve, talán tiltakozva, de végül is, hagyta magát vezetni, és vetkőztetni.
Együtt álltak a kádban, a lány beállította a vizet, és anyáskodva locsolgatta a fiú testét, majd ráparancsolt, térdeljen, vagy üljön le, mert a fejét is szeretné megmosni.
A térdelő szeme, egy magasságba került a másik ágyékával, és pislogva a víztől, mit sem törődve a samponnal, bámulta az igézően domborodó vénuszdombot, gyönyörű homlokos puncit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.84 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Pety 2002. 08. 14. szerda 08:18
félbevágott...ha nem jön rövid időn belül folytatás nem sokat ér!
#1 Törté-Net 2002. 08. 14. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?