A+ A-

Álom 4/3. rész

Erőteljes rázásra ébredt. Öt lány állta körül az ágyát, várva, hogy végre felébredjen.
- Mi nem akarunk a városnéző programon részt venni, hanem elmegyünk napozni, strandolni. Ha akarsz, velünk jöhetsz! A parányi fehérneműben, babydoll - ban ácsorgók láttán ugyan eszébe jutottak a tegnapi élmények, átfutott rajta némi aggódás, de már rutinosan bólogatott - válaszolt:
- Persze. Mikor induljunk?
- Ők ketten előremennek, vesznek kaját, innivalót és a buszpályaudvaron félóra múlva bevárnak minket.
A fiú felült az ágyán és már csak kicsit zavarta a közömbösség, hogy mint más neművel senki sem foglalkozik. Leplezetlen érdeklődéssel bámulta a többieket, ahogy öltöztek, vetkőztek, mosakodni indultak, pakoltak, fecsegtek. Kifigyelte, hogy azok, akik meghívták bugyi, póló, szoknya, szandál összeállítást öltöttek magukra, fürdőruhát egyiknél sem látott. A kis csomagjukba törölközőt, zsepit, édességet látott, hogy dobáltak. Indult, hogy összekapja magát. Már nem zavarta, hogy pisilés közben rányitottak "Bocsi" és otthagyták, fel sem nézett fogmosás közben a lengén ki - be járkálókra. Az ágyon hagyott zsákjából csak kiránduláshoz szükséges törölközőjét vette ki és a kijárat felé indult.
A buszon a lányok elmondták, hogy korábbi osztálykirándulásaikat mindig ide szervezte az ofő, mert itt élnek rokonai és, hogy már évekkel ezelőtt felfedeztek egy parányi szigetet a folyóban, oda járnak napozni. Az öt ember folyamatos fecsegéséből azt is kihámozta, hogy ők egyfajta véd és dacszövetséget kötöttek, aminek az a lényege, hogy bár nőgyógyászatilag szüzek, nem tagadnak meg maguktól semmilyen erotikus élményt, de a tényleges coitust kerülik. Azt is mondták, hogy vegye megtiszteltetésnek meghívását, amit visszafogottságának, szerénységének köszönhet. Korábbi fiúismerőseik coitus mániásak voltak, velük nem tudtak mit kezdeni. Mire mindez kiderült, a harmadik megállónál leszálltak.
Balra a nagy semmi, több száz méterre néhány tanyaépület, jobbra, százötven méterre a folyót szegélyező fasor. A lányok elmondták, hogy a partról indulva apró gátakkal összekötöttek sok kis szigetet nyilván valamilyen folyószabályozási munka részeként. A cél az utolsó kis homokpad volt a folyó közepén, nagyjából százötven - százötven méterre mindkét parttól. A vízhez érve a fiú csodálkozva figyelte, hogy mind az öten levették a lábbelijüket és a bugyijukat. Prűdnek nem mondta volna magát, de magamutogatónak se, ezért csak a cipőjét vette le. Hamar kiderült rosszul tette. Az egyes szigetecskék közötti részeken hol száraz lábbal, hol térdig vízben és bizony néhol ágyékig érő vízben gázoltak. Ilyenkor csomagjukat és szoknyájukat magasra emelve haladtak. Öt gyönyörű pucér fenék ment előtte. Emelkedő lelkesedését a hideg víz hűtötte le. Magában legyintett: - Majd megszárad a nadrágom.
A szigetük száz méter hosszú és tíz - tizenkét méter széles isteni puha homokos terület volt, két csenevész, éppen csak árnyékot adó fa, meg néhány szúrós bokor árválkodott rajta. A kis csapat, ahogy odaértek lepakolt a nagyobbik fa árnyéka alá, és megszabadult minden ruhájától. A fiú ugyan még mindig idegennek érezte a meztelenséget, de követte a többiek példáját. Leterítgették törölközőiket, meg egy a turistaszállóból kilopott plédet és elkezdték "berendezni" a táborhelyet. Ketten, a vízparton maricskoltak ki némi homokot az üdítős palackoknak, lévén közel, s távol az a leghidegebb hely. Ketten a homokos talajon méricskéltek és kis tanakodás után két párhuzamos vonalat húztak egy bottal. Egyikük pedig szendvicsek készítésébe fogott. A fiú tétován ácsorgott, azt sem tudta hova nézzen. A két guggolót, ahogy az italhűtőt készítik, a vonalhuzigatókat amint lehajolva, feneküket pucsítva egyezkednek, a kajákkal matatót, egyik szebb és izgatóbb volt, mint a másik.
Soha ilyen látványban nem volt része. Evés közben nem bírta ki a kíváncsiságát és elmondta, hogy azt érti, a gödör minek de, a két csíkot nem. A lányok vihogva adták elő, hogy megirigyelték a fiúk távpisilési versenyét és maguk is, rendeztek ilyet az elmúlt években itt a szigeten. Most felrajzolták az eddigi rekordot és kíváncsiak meg tudják - e dönteni. Pár falat után bementek a vízbe a meleg ellen megmártózni. A srác meglepve fedezte fel, hogy az előbbi guggolók kisajkai, amelyek akkor lelógtak, mint egy kakastaréj most a hideg vízből kijött és éppen leheveredett lányoknál nem látszik. A nagyajkak szorosan összezáródva, szinte rés sem látszik. Szóvá is tette észrevételét. A többiek kíváncsian méregették egymást, és aztán nevetve megegyeztek, hogy a fiú is jó lenne hőmérőnek, mert, hogy ő is igencsak összehúzódott.
Rövid idő múlva egyikük jelezte, vizelnie kell. Odacsődültek a mércéhez, s zajosan felügyelték, hogy pontosan a vonalon álljon, nehogy csaljon. A versenyző, mutató és középső ujjával kicsit szét és előre fel húzta nagy - és kisajkait aztán nagy levegőt véve spriccelt. A többiek vihorászva állapították meg, ez kevés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.22 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:57
De jó ám smile
#16 Harcos 2002. 06. 6. csütörtök 14:22
Álmodó, gratulálok, ezt jól megálmodtad...9 pont
#15 Macko 2002. 03. 21. csütörtök 20:24
Siraly! Varom a kovetkezo reszt :))
#14 DREAMER 2002. 03. 21. csütörtök 05:51
Kedves AQUA kívánom neked, minél hamarabb kegyen ilyen jellegű élményed, akkor majd nem találo kamunak! Legyen még sok örömed a gyermekkorodban!
Üdvözlettel!

DREAMER
#13 AQUA 2002. 03. 20. szerda 23:51
HÁÁTT nem tom az a véletlen becsuszott az ujjam a picsájájba
picit kamunak tünik
most vagy hülye vagy direkt volt vagy kamu amugy a történet egész jo
#12 rc211 2002. 03. 19. kedd 21:24
A folytatásban vállalom a fiú szerepét!!!
#11 hehe 2002. 03. 19. kedd 20:52
Ha kiskegyedben ilyen story-k vannak, akkor az előfizetője leszek :)
#10 GOD 2002. 03. 19. kedd 18:33
Ez olyan kiskegyedbe valo story
#9 GOD 2002. 03. 19. kedd 18:06
Írjatok nekem olyan címeket amik jók...
Igaz szaguak...
#8 derclown 2002. 03. 19. kedd 17:35
Nem volt olyan rossz, de nagy kitaláció ez is. Vajjon ki lehetett a narrátor? Egy madár estleg egy 'spectator' módban lévő kéjenc??
#7 newbie #111 2002. 03. 19. kedd 14:14
No komment, azaz hogy ez épp komment, különben nem írnék ide. Ha az alkotónak kedves az élete és minden egyebe akkor megkérném, hogy ajándékozzon megminket egy újabb adaggal.
#6 Fanyalgó 2002. 03. 19. kedd 13:56
Hmmm... mintha olvastam volna már ilyet.
...Vagy átéltem ? ;-)
#5 huha 2002. 03. 19. kedd 12:09
Kellemes és van humora is
#4 Maugli 2002. 03. 19. kedd 08:54
Auuuuu
#3 Ildica 2002. 03. 19. kedd 06:53
Törté-Net,ha szeretsz,gyorsan jön a folytatása!:-)
#2 mikkmakk 2002. 03. 19. kedd 01:36
más mint a többi

ebben a sorozatban van fantázia
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?