A+ A-

Álom 13. rész

A fiatal nő talán egy hónapja került a céghez.
A férfi, már az elmúlt heti feladategyeztető értekezleten észrevette, hogy bájos pofija mögött, az értelmen kívül, sejthetően egy vadmacska rejtőzik. Arányos testét ugyan bő lepelszerű ruhákkal álcázta, talán megelőzendő a tolakodó férfi beszólásokat, vagy észrevétlenül tartani a nőiességét.
A férfi azonban többször is úgy helyezkedett, hogy a hátulról érkező fények felhasználásával tájékozódhasson a nő idomairól. Az eredmény káprázatos volt, hosszú formás combok, kívánatos popsi, feszes keblek, és mindez egy értelmes nőn!
A mozgása, elvonatkoztatva a bő ruha keltette tompítástól, érzéki, macskaszerű volt.
Bár két emelettel feljebb dolgozott, a férfi keresett ürügyet, hogy arra az osztályra kelljen mennie legalább naponta egyszer. Többször vetett jelentőségteljes pillantásokat a nő felé, mire annak feltűnt a férfi érdeklődése.
Rövidesen szerét ejtették, hogy a kávéautomata mellett, néhány szót váltsanak.
Pár nap után rendszeressé váltak a közös kávézások, és ez feltűnt a férfi kolléganőinek is, akiknek a segítségével még többet megtudott a nőről.
Hetek múltán a közös ebédek is rendszeressé váltak. Rövid együttléteik alatt, a szexuális kielégületlenségük miatti feszültségük, egyre sistergőbbé vált.
Apró, ártatlan jelekkel kommunikáltak, puszira csücsörített ajkak, kidomborított keblek, sejtelmes sóhajok, futó érintések a legkülönbözőbb testrészeken, váltogatták egymást.
Hamarosan, kimondatlanul ugyan, de mindketten tudták, ennek a kapcsolatnak be kell teljesednie.
Munkabeosztásuk, elfoglaltságaik miatt nehezen ment az egyeztetés a nagy napról, amikor felhőtlenül együtt lehetnek.
Jobb híján, a munkahelyükön adták egymás értésére egyértelmű szándékaikat.
Mint kelekótya kamaszok, kezdtek mutogatni, idétlen jeleket adni a másiknak.
Kis idő múltán oda fajult a dolog, hogy a nő kávézás közben, amikor senki sem volt a közelben, a colagép fényesen világító elejéhez hátrált, és mosolyogva nézte a férfi arcát amint a látványtól kigyúlva, elvörösödve bámulta háttérfényben kirajzolódó női alakot. Később csaknem felkacagott, amikor férfi a kávégépet átölelve mulatságosan mozgatta az ágyékát.
Máskor, a dekoltázsát igazította úgy, hogy a látogatóba érkezett férfi a köldökéig belelátott a ruhába.
Roppant izgatónak találták ezt a macska - egér játékot, hogy nem érhetnek egymáshoz a körülmények miatt, de mégis cukkolják a másikat.
A férfi munkájába temetkezve hümmentett távozó munkatársai után, hogy az estére tervezett vacsorát új szerelmével nehogy le kelljen mondania.
Dühödten püfölte a billentyűket, hogy a másnapi prezentációt a főnöke előadására elkészítse. Már sötétedett mire végzett.
Elégedetten ellenőrizte munkáját, amikor a szemközti irodaház üvegfalára esett a pillantása. Meglepődve látta, hogy az ő szintje fölött a sötétség, utána feljebb azonban, világosság tükröződik az üvegfalon.
Reménykedve nyúlt a telefon után, és jóleső meglepetéssel nyugtázta, hogy a lány vette fel, és szólt bele a kagylóba. Mint kiderült, szintén elcsúszott a munkáival.
Újabb meglepetés volt, hogy az átriumban látszott, a földszinti recepció kivételével, már csak ezen a két szinten volt világosság.
Az automatából egy forró csokoládéval közelített a lány boksza felé, óvatoskodva, nehogy kilötykölje. A lány, hálás pillantással köszönte meg a gesztust, és kortyintás közben integette, hogy mindjárt kész, kis türelem.
A fiú gyanútlanul elkottyantotta, hogy már csak ketten vannak bent az épületben a portástól eltekintve.
Nem láthatta a monitort szemlélő lány mosolyát, és szeme villanását.
Tovább locsogott, hogy a vacsora után hova is menjenek? Az időközben elkészült lány közölte:
- Sehova, itt maradunk!
- Itt? Minek? Hát nem végeztél?
A szembeforduló lány mosolyát látva értette csak meg a helyzetet.
Hebegve mentegetőzött, hogy ő még szeretett volna tusolni, átöltözni, mert nem jól érzi így magát.
- Havonta, azokon a bizonyos napokon gyakran bekéredzkedek a takarítónőhöz, akinek parányi öltözője, és tusolója van a folyosó végén. A kifogás elutasítva!
Szigorú arcot vágott a lány, de a szemei kacagtak.
- Na, jó, de utána mit veszünk fel a vacsorához?
- Negatív! Vacsora elmarad! A főnök irodájában van egy heverő, mivel messze lakik, ha sok munkájával marad el, nem megy haza, hanem itt alszik. Oda megyünk a tus után!
- Vau! És mi lesz a portással? - Érdeklődött a fiú.
- Semmi! Mindjárt leszólok neki, hogy fáradt vagyok, de van még kétórai munkám, és kérem, hogy csengessen fel majd nekem, nehogy elaludjak, és itt ragadjak. Ebben a szövegben minden benne van, hogy itt vagyok, meddig vagyok! Ezért nem fog feljönni, és megkérdezni.
- Ha lenne kalapom, most meglengetném előtted, elismerésem jeléül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 05. 31. szombat 17:29
Ez tök jó volt.
#4 genius33 2012. 09. 19. szerda 07:04
Asziszem nyes jóóóóféle!
#3 Leone 2002. 10. 17. csütörtök 01:17
Pepec!!!
#2 Rambo 2002. 10. 14. hétfő 10:37
Ez igen. Dreamer hozza szokásos színvonalát... 10-es.
#1 Törté-Net 2002. 10. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?