A+ A-

Álom 11. rész

Brett izgatottan várta mikor kerül rá a sor, hogy az éjszakai felügyeletben dolgozhasson.
Az űrállomás egészségügyi részlegének plusz szolgáltatása volt a szexuális karbantartás program, amelynek keretében, meghatározott időközönként, a hajózó személyzet berendelt tagjait, megfelelően "felszerszámozva, bedrótozva" virtuális szexuális élményben részesítették.
A nem titkolt cél, nem elsősorban az emberek örömszerzése volt, hanem a kiegyensúlyozott, nyugodt hangulat fenntartása. Akinek a Telemedikai Modulja mentális kiegyensúlyozatlanságra utaló jeleket észlelt, azt besorolta egy - egy hormonkarbantartó kezelésre.
Egy fiatal technikusnő, már korábban felkeltette az érdeklődését, de alkalom és idő híján, sehogysem tudott a közelébe férkőzni.
Ha jól számolt, a mai berendeltek között kell lennie.
Napok óta dolgozott, hogy a Medikai Controll megfelelő rutinjait átmenetileg ki tudja iktatni, majd az általa hőn remélt manuális hormonkezelés után visszakapcsolni.
Pontosan tudta ugyan, hogy a szabályzat tiltja a repülés közbeni személyes kapcsolattartást, titkon mégis remélte, sikerül rávennie a technikusnőt a szabályzatellenes viselkedésre.
A megadott időpontban megjelent, feszes egyenruhájában a kollegina.
Brett leültette, és a többieket készítette elő, illetve indította el kezelésüket, szándékosan a lányt hagyva utolsónak.
Húzta az időt, hogy csak ketten maradjanak.
Gyanakodva villant a szeme a technikusnőnek.
Nem a megszokott ritmus szerint követték egymást az események, s ez erősen zavarta. Meg aztán, tulajdonképpen nem véletlenül került bele a mai kezelendők közé. Felhúzott íjhoz hasonló lelkiállapota alapján küldte ide saját Telmedje.
Közel állt hozzá, hogy szaporább mozgásra szólítsa fel a szerinte csak tökéletlenkedő fiatal dokit.
Bár tulajdonképpen érthetetlen módon akár még szimpatikus is volt a pasi.
A bedrótozott, érzékelőkkel, stimulátor elektródákkal ékesített kezeltek már a gyönyörök gyönyöreit élték már, amikor ők ketten még csak az előkészületeknél tartottak.
Brett sokáig időzött egy - egy frekventált helyre való elektródával, a kelleténél hosszabban tisztogatta azokat a felületeket, ahova a kezelési utasítás szerint helyeznie kell az érzékelőket.
Reménykedett, sőt egyre jobban reménykedett, mert mozdulatai közben érezte, hogy egyre gyakrabban rezdül a lány teste.
- Most mit is csinálunk? - kérdezte egy idő után, a fiatal nő, nem tudva pontosan, hova is tegye a dolgokat.
- Végre hajtjuk az előírt feszültség oldó kezelést - jelentette ki a szaporán szuszogó doki.
- Olvastam valamit a szabályzatban... - nyikkant újra a lány.
- Pokolba a szabályzattal! - dörrent Brett.
- Mi van, ha jön valaki? Aggódom az állásomért! - akadékoskodott megint, miközben a kezelés szempontjából teljesen feleslegesen kibújt a pólójából.
- Éjjel van! Blokkoltam a bejárati panelt, senki sem tud bejönni. - lihegte az előbbi mozdulattól magabiztosabbá váló doki.
Simogató kézzel sodorta le a korábban felrakott elektródákat a lány testéről. Az engedelmesen feltárulkozó keblek gombjai feszesen meredtek a mennyezet felé.
A férfi lenyűgözve bámulta a valódi világ valódi nőjének valódi kebleit.
Ez nem a virtuális világ mégoly precízen, mégsem tökéletesen kidolgozott látványa.
Itt a szagok, a bőr hőmérsékletének változásai, a tapintás, mind, mind igazi volt.
Lassan ráérősen szabadította meg a nadrágjától. Orrát elérte a vágyakozó nő illata. Ettől még bódultabban simogatta, nyomogatta, mint kisgyermek a gumibabáját, hogy a másik testének állagát felmérje. Felfedezte, hol kemény, hol puha - lágy, hol érdes, hol sima - síkos, hol feszülnek az izmok. Meghallgatta, hogy zuburog a másik hasa a normál bélműködés eredményeként. Figyelte, mennyire változó ütemben veszi a levegőt, hol mélyen sokat, hol meg csak piheg. Óvatosan pödörgette a peckesen meredező bimbókat, élvezettel markolászta a farpofákat. Egészen más volt, mint amit az anatómia előadásokon, vagy oktató videó anyagokon ismert meg.
A lány már nem törődött semmiféle szabályzattal meg előírással, ő már csak a jussát akarta.
Korábbi virtuális "kapcsolataiban" az jelentette számára a legnagyobb örömet, kielégülést, ha a "partnere" csókkal illette az altestét.
Azt nem tudta eldönteni, hogy a program írói akarták - e így, vagy a saját döntése volt. Mindenesetre ki fogja most próbálni milyen, ha úgy istenigazából bele csókolnak az ágyékába.
Igyekezett úgy helyezkedni, hogy a férfi rájöjjön, mit is szeretne.
Nem voltak összeszokott szexuális partnerek, így a dokinak fogalma sem volt, a lány vágyairól. Amint megszabadította a lány altestét az összes ruhától, és felcsillant a kisajkak övezte rózsaszín szőrmentes terület, a lassan résnyire megnyíló hüvelybemenettel, már nem volt se doki, se semmi más. Csak egy felajzott hím, aki egyesülni akar a nősténnyel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zoltan611230 2019. 01. 23. szerda 01:59
Jobb minta többi.
#4 A57L 2018. 06. 24. vasárnap 04:16
Ez sokkal jobb,mint az előző.
#3 marconotpolo 2002. 08. 14. szerda 16:31
Remek kis story.
#2 xxe 2002. 08. 14. szerda 09:54
sweety..
#1 Törté-Net 2002. 08. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?