A+ A-

Álom 3/3. rész

Tudod, hogy nem így képzeltem el az ártatlanságom elvesztését? - kérdezte a lány, az ágyra huppanva. Bennem is valami romantikusabb dolog feszengett, de sehogy sem akart összejönni a dolog. - vallotta ki a fiú is, miközben a fekhely szélére óvatoskodott, kezeivel álcázni igyekezve férfiasságát.
Az ég áldjon meg! Lazíts már! - dorgálta vigyorogva a lány. - Semmi szégyellni való nincs rajtad, nincs okod, hogy takargasd magad! Ilyen vagy és kész! Az állapota pedig teljesen természetes. Jó - jó, de eddig azt mondták kisgyerekként, hogy fuj csúnya. Most meg hirtelen nem csúnya? Gyors nekem ez a váltás! Megbántad, hogy feljöttél? - komorodott el a lány.
Jaj! Dehogy! Csak olyan szerencsétlennek érzem magam az ismeretlen szituációban. tiltakozott azonnal a fiú, mire a lány ismét elmosolyodott. Gyere, feküdj ide mellém, csukd be a szemed. Mint a strucc, aki a homokba dugva a fejet azt hiszi a világ megszűnt körülötte.
Ereszd el magad! Lazíts! Én sem mindennap látok pucér srácokat, ne dőlj be a látszólagos magabiztosságomnak. Én is kíváncsi vagyok, mint te. Végigböngészlek, mint a majmok mikor kurkásszák egymást. Ha úgy jobban tetszik felfedezlek! Hasra feküdj! A srác elrendezte az ágaskodót, hogy hasra tudjon feküdni, aztán elomlott. A lány átvetve lábait ráült a derekára, és a fiú fejét, haját simogatva, markolászva dúdolni kezdett. A srác érezte a veséi fölött a lány súlya alatt rátapadó nedves "csigatalpakat" és elöntötte a fejét a vér. A másik ráérzett a változásra, és kérdezte mi történt? Az esetlenül előadott megnevezésre, csengőn felkacagott. Fel - felnyikkanva még néhányszor, lejjebb csúszott, és a fiú vállait, hátát kezdte masszírozni, majd később még lejjebb haladva, a csípőjét, és a farpofáit. Méltatlankodva csapott tréfásan rá, amikor a fiú öntudatlanul összerándult a fenekét simogató kéz alatt. Miután végzett a lábakkal is, fordulj meg! parancsolt a fiúra, aki hunyorogva billent át, és most a hasán érezhette a lány nedves ajkait.
Ismét föntről indult, és az arc vonásait tapogatta le ujjaival, majd a nyak az ádámcsutkával, és azután a mellkas következett. Itt elidőzött a mellbimbóknál. A fiú csiklandósan vonaglott a simítások alatt. Később tovább ment, és a has, a köldök, majd az ágyék felé. A lány ujjai a ráncos herezacskót simogatták, meg - megemelve a heréket, kitapogatva finoman mindent. Amikor a fallosz tövéhez ért, fiú nyöszörögni kezdett: Jajaj! Ezt én nem bírom ki! Én mindjárt... Csacsi vagy! Lazíts! Minden ami történik, az természetes. - azzal marokra kapta az ágaskodót. Másik keze ujjaival a fitymát kezdte húzogatni, és tetszett neki az elő - előbukkanó fényes, nedves, feszes makk. Mint egy mikrofon, feje van! - fölé hajolt játékosan. - Mikrofonpróba! Egy, kettő, három. A fiú ezt már nem hallotta. Eddigi visszafogottságát feledve, minden energiáját az ágyékában érezte feszülni. Itt már senki sem irányított semmit. Megszűnt a világ. Átszakadtak a gátak, és elemi erővel lövellt ki a magja.
A lány érezte, hogy a markaiban tartott valamiben, változások történnek, de lassúsága, tapasztalatlansága miatt elkésett. Érezte a kezében lüktető erőt, látta az ágyékkörnyéki izmok feszülését... Vau! Most megleptél! - zavartan heherészett az arcáról lógó, csöpögő sperma alatt. Papírzsepiért nyúlt, és letörölgette magát. A fiú mozdulatlanul feküdt, szaporán kapkodva a levegőt, és nem reagált semmire. A lány elment arcot mosni, és egy nedves törölközővel tért vissza. Mint egy csecsemőt, finoman végig törölgette a fiú ágyékát, felitatva a cseppeket, és a se nem lankadt, se nem merev falloszt is megtisztította, a fiú egy - egy rángásától kisérve. Minthogy a fiú még mindig csukott szemmel feküdt, közelebb hajolt:
Hát ez a mikrofon bedöglött, lekonyult! - Játékosan fogdosta, billegette, húzogatta. Eközben, néha a szájához löttyent.
Egy életem, egy halálom, én ezt kipróbálom! - A következő löttyenésnél, kidugta a nyelvét, annak zöttyentve. Újabb billenésnél, már a száját is kitátotta. Szokatlan volt a majdnem a teljes szájüregét kitöltő meleg élő tötty - lötty valami.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zoltan611230 2019. 01. 20. vasárnap 02:48
Jó a stori.
#13 A57L 2018. 05. 15. kedd 04:05
Ez megint sablonos.
#12 deajk2008 2016. 10. 3. hétfő 08:38
érdekes sztori és van benne fantázia... 8p
#11 genius33 2012. 09. 19. szerda 07:01
Tök jó sztory smile
#10 Inspector 2002. 11. 2. szombat 23:11
Egy kicsit úgy érzem a "valahogy csak be kéne fejezni" vég er?ltetett. Ráadásul még inkonzisztens is. Hogy jöhet lassan az a szobatárs, amikor tegnap utazott el két napra? Részletek...
#9 spapa26 2002. 09. 9. hétfő 15:26
nagyon jo a tortenet, igazan tetszet.
#8 WW 2002. 06. 27. csütörtök 02:51
Nekem is nagyon tetsziik, remélem hamarosan jön a folytatás!!!!!
#7 dylan 2002. 04. 10. szerda 14:11
fu de jo volt.
remelem lesz meg tovabb is...
#6 Pety 2002. 04. 10. szerda 10:50
en is gartulalok
#5 Ildica 2002. 04. 9. kedd 22:00
Dreamer,te aztán tudod,hogy kell egy történetet befejezés nélkül ugy megirni,hogy ne hiányozzon,mégis szinte magát adja a folytatás követelése!:-) Gratula te ficek!:))
#4 incifinci 2002. 04. 9. kedd 15:44
Lesz folytatás?
#3 Dodeszh 2002. 04. 8. hétfő 23:19
Ki a szobatárs? :-)
#2 Gab Falcon 2002. 04. 8. hétfő 13:35
Elismerésem Dreamer írásaira. Néha egyes történetek utánozzák egymást (ha nem teljes egészében), de az ő írásait mindíg érdemes olvasni.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?